Arama
Arama Sonuçları
Vali Dallı, depremzede aile ile bir araya geldi
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, ev ziyaretlerini sürdürüyor. Bugün ev ziyaretleri kapsamında depremzede aile ile bir araya gelen Vali Dallı, aileye zor günlerinde yanlarında olma sözü verdi.
Kuzeykent için yükselen sağlık hizmeti
İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok beraberinde, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Fatih Şerifoğlu ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir ile birlikte, Karamuklar Petrol Otomotiv İnş. Tur. Gıda San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Kuzeykent Mahallesinde yapımı devam eden, 6 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmet binasına ait inşaat şantiyesini ziyaret ederek incelemelerde bulundular.
"Atatürk’ün Kastamonu’ya duyduğu güvenin göstergesidir"
Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Atatürk’ün Kastamonu’ya Gelişleri, Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 98'nci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Vidinlioğlu mesajında; "Bu inkılabın şehrimizde yapılmış olması Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kastamonu’ya duyduğu güven ve verdiği önemin en açık göstergelerinden biridir" ifadelerine yer verdi.
Hizmetçi olarak çalıştığı ev sahibi babası çıktı!
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yıllarca yanında hizmetçi olarak çalıştığı ev sahibinin babası olduğunu öğrenen kadının DNA testiyle bu iddiasını kanıtlaması sonrası mahkeme, ölen iş adamının mal varlığına tedbir koydu.
Taşköprü Ülkü Ocağı'nda bayrak değişimi
Taşköprü Ülkü Ocakları ilçe başkanlığında bayrak değişimi gerçekleştirildi. Yaklaşık 2 yıldır Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı görevi yürüten Harun Uğur, görevini Nail Geyik'e bıraktı.
Taşköprü Ülkü Ocağı'nda bayrak değişimi
Taşköprü Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığında bayrak değişimi gerçekleştirildi. Yaklaşık 2 yıldır Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı görevini yürüten Harun Uğur görevini Nail Geyik'e bıraktı.
‘Durmadan yorulmadan çalışmaya devam’
BAŞKAN VİDİNLİOĞLU, ALT YAPI VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Vali atamaları Resmi Gazete'de
Atama kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.
KADEM'den ödüllü öykü yarışması: Hayatın İçinde Kadın
KADEM Sanat sanatın farklı alanlarında kadın hikâyelerini görünür kılmak amacıyla her yıl fotoğraf, resim, senaryo, kısa film gibi kategorilerde yarışmalar düzenliyor. Bu yılki öykü yarışmasının teması "Hayatın İçinde Kadın".
Dereceye giren öğrencilere kapsamlı gezi
Çatalzeytin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde “Gümüş Balık Okuyor, Geleceğe Işık Saçıyor Kitap Okuma Projesi” kapsamında dereceye giren öğrenciler ve Liselere Geçiş Sistemi Sınavu’na (LGS) giren öğrencileri ödüllendirmek amacıyla Ankara Gezisi yapıldı.
Bahçeli'den ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarihi zaferinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genel merkezde partililere hitap etti.
'MHP'nin hiç kimseye diyet borcu yoktur!'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "MHP'nin hiç kimseye diyet borcu yoktur.
Seçimle ilgili yalan haberleri yayan hesaplara soruşturma
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2023/109642 sayılı soruşturma dosyası kapsamında seçim sonuçları ile ilgili sosyal medyada yalan ve yanıltıcı haber ve bilgi paylaşan hesaplar hakkında soruşturma başlatıldı.
İstanbul Dijital Sanat Festivali 2 Haziran'da başlıyor
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen İstanbul Dijital Sanat Festivali (IDAF), 2 Haziran’da Atatürk Kültür Merkezi’nde başlıyor.
‘Halil Uluay, Metin Çelik vatansever; biz vatan hainiyiz öyle mi?’
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hikmet Erbilgin, 28 Mayıs öncesi açıklamalarına devam ediyor. Erbilgin; “Vicdanınıza sesleniyorum; yalan ve iftira düzenine inat biz yurtseveriz, biz vatanperveriz” dedi.
‘Varolsun vatan…’
CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerine yönelik sosyal medyadan açıklama yaptı.
MHP'li Maşalacı’dan açıklama
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Hacı İbrahim Maşalacı, seçim sonuçlarının ardından değerlendirme yaptı. Yereldeki başarısızlıktan ziyade geneldeki başarıya odaklanan Maşalacı, ‘Herkes şaşkına döndü’’ dedi.
‘Sileceği kırılmış, saldırı diyor’
MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, Açıksöz TV’nin konuğu oldu. Sinan Ateş cinayeti üzerinden İYİ Parti ve CHP’ye yüklendi.
MHP’li Yüksel Aydın: ‘Ben aday olsaydım…’’
MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, Açıksöz TV’nin konuğu oldu. MHP Milletvekili aday adayı olmasına rağmen listede adının yer almaması yönündeki soruyu cevaplayan Aydın, ‘Ben listeyi tahmin ediyordum’ ifadelerini kullanarak ‘’Ben aday olsaydım daha fazla sonuç alırdık’ dedi.
Tezgahları havuz balıkları süslüyor
Denizlerde av yasağının başlamasıyla tezgâhlar havuz balıklarına kaldı. Sinop'ta kıyı balıkçılarınca az miktarda avlanan istavritin kilosu ise 90-100 liradan satılıyor.
Mehmet Öz Ebeler Haftasını kutladı
Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, Ebeler Haftası ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.
Kahrolsun katil İsrail!
İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa’ya düzenlediği baskına Kastamonu’daki sivil toplum kuruluşları da sessiz kalmadı.
‘Kadınlarımızın varoluşuna destek olacağız’
İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı, İl Kadın Politikaları Başkanı Şerife Bahçeci başkanlığında, İl Başkanı Faruk Ataşalar ve Merkez İlçe Başkanı Salih Samancı’nın da katılımıyla yapıldı.
Hakem: 2-KSK: 0
GMG Kastamonuspor, 2022-2023 sezonunun ilk yarısının son maçında deplasmanda Kırşehir FK'ya 2-0 mağlup oldu. Müsabakanın 70’nci dakikasında ise önce temsilcimize penaltı verilmesi ve ardından bir süre sonra iptal edilmesi ise unutulmayacak bir karar olarak tarihe geçti.
“14 ülke ülkemizle kadastro hizmetlerini paylaşmak için sıraya girdiler”
Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Ayber: “Kadastro hizmetlerini dünyaya ihraç eden bir duruma geldik”
'İşsizlik Dünya'da artıyor, Türkiye'de azalıyor'
Kastamonu Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Birliği (KÖY-KOOP) 2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Güray Koçak Toplantı Salonu’nda yapıldı.
Kovid-19 Kahramanları için Anma Köşesi
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlen 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kovid-19 salgını nedeniyle hayatlarını kaybeden sağlık çalışanlarının hatırasına İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binasına yapılan Anma Köşesi açılış programı gerçekleştirildi.
Başkan Erbaş Kastamonu’da Cuma namazı kıldırdı
Kastamonu Nasrullah Kadı Camii’nde, Cuma namazını kıldıran Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, hutbesinde bağımlılığa dikkat çekerek “Bağımlılık, insan onuruyla bağdaşmayan hastalıktır” dedi.