Hakem: 2-KSK: 0;

Hakem: 2-KSK: 0

GMG Kastamonuspor, 2022-2023 sezonunun ilk yarısının son maçında deplasmanda Kırşehir FK'ya 2-0 mağlup oldu. Müsabakanın 70’nci dakikasında ise önce temsilcimize penaltı verilmesi ve ardından bir süre sonra iptal edilmesi ise unutulmayacak bir karar olarak tarihe geçti....

TAKIMIMIZA ÖNCE PENALTI VERDİ, BİR SÜRE SONRA İPTAL EDEREK TARİHE ‘KARA LEKE’ OLARAK GEÇTİ

Hakem: 2-KSK: 0

GMG Kastamonuspor, 2022-2023 sezonunun ilk yarısının son maçında deplasmanda Kırşehir FK ile karşı karşıya geldi. Maç boyunca iyi sayılabilecek bir oyun ortaya koyan ve ilk yarıyı puanla kapatmak adına çaba gösteren takımımız, Kırşehir FK’nın iki golüne engel olamayınca sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Müsabakanın 70’nci dakikasında ise önce temsilcimize penaltı verilmesi ve ardından bir süre sonra iptal edilmesi ise unutulmayacak bir karar olarak tarihe geçti.

Futboldan çok rezalet hakem kararlarının damga vurduğu karşılaşma, Kırşehir FK’nın üstünlüğü ile sonuçlanırken KSK ise devre arasına puansız girdi. Maçın 77’nci dakikasında Gökdeniz Varol ve 90+6’da Mustafa Karabulut’un golleri ile Kırşehir FK müsabakayı 2-0 kazandı. GMG Kastamonuspor yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve maçta başka gol olmayınca konuk ekip 3 puanın sahibi oldu.

GMG Kastamonuspor bu skorla ligde 20 puanda kalarak 14’ncü sıraya geriledi. Kırşehirspor ise 18 puan ile kendisini ateş hattının üstüne attı. Kırşehirspor 7 maç sonra 3 puan sevinci yaşayarak devre arasına moralli girdi. Teknik Direktör Ahmet Duman, Kırşehirspor çatısı altında ilk kez 3 puan sevincini GMG Kastamonuspor’a karşı yaşadı. KSK, 4 günlük iznin ardından 23 Aralık Cuma günü Antalya’da toplanarak devre arası kampına girecek. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum