‘Durmadan yorulmadan çalışmaya devam’;

‘Durmadan yorulmadan çalışmaya devam’

BAŞKAN VİDİNLİOĞLU, ALT YAPI VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU...

Yağışların bitmesi ve güneşli günlerin başlamasıyla birlikte saha çalışmalarına hız veren Kastamonu Belediyesi ekipleri şehrin her notasında varlığını hissettiriyor. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarındaki incelemelerini sürdüren Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu yaptığı açıklamada “Durmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Huzur-2 bölgesinde 2x2 yağmursuyu baks döşeme, içme suyu hattı yenileme ve dere ıslah çalışmasını inceleyen Başkan Vidinlioğlu, burada alt yapının şehrin atar damarı olduğu vurgusunu yineleyerek “İnşallah şehrin komple alt yapısını değiştireceğiz. Bu doğrultuda ciddi bir eksiklik olduğunu ilk gün itibariyle söylüyoruz. Söylemekle de kalmadık 80 milyon TL’nin üzerinde alt yapıya yatırım yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Lakin daha büyük projeler için çalışıyoruz. Bugün Huzur-2 bölgesinde yağmursuyu için devasa baksları döşüyoruz. Şehrimizin her noktasında varız ve varolmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.


Kuzeykent İş Merkezi bordür yapımı ve Kuzeykent Sanayi Sitesi asfalt çalışmalarında da incelemelerde bulunan Başkan Vidinlioğlu burada yaptığı incelemelerin ardından bölge esnafıyla sohbet etti.

Asfalt çalışmalarının planlanan program çerçevesinde devam ettiğini de belirten Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Yağışların uzun sürmesinden dolayı asfalt programımız da küçük bir gecikme oldu. Ancak ekiplerimiz özverili çalışmalarıyla hazırlanan programı yakalamayı başardı. Kuzeykent Sanayi Sitesi’nin içerisinde asfalt çok kötü durumdaydı. Bizim yapacağımız çalışma sonrasında buralar ana yol gibi olacak. Kısa sürede bu çalışmalar bitecek.

 Yine peyzaj, bordür ve parke çalışmalarımızı da hızla sürüyor. eksiklikleri tespit etmiştik. Bunları hızla gideriyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız güçle bunu yapıyoruz. Bugün yaptığımız gezide esnafımızın taleplerini dinlerken bizlere moral veren sözleriyle yorgunluğumuzu attık. Biz ‘Sevdamız Kastamonu’ diye çıktığımız yolda sevdamıza sahip çıkıyor, omuz omuza verdiğimiz hemşehrilerimizle daha güzel bir Kastamonu’yu oluşturmaya çalışıyoruz.” 


Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum