Arama
Arama Sonuçları
Elon Musk Türkiye'den arazi alıyor! İşte o şehir
Bill Gates'ten sonra Elon Musk Türkiye'den arazi alıyor! O yeri ilk Almanlar istemişti, şimdi Elon Musk göz dikti
Elon Musk Türkçe bilen 120 bin TL maaşla personel arıyor
SpaceX, Türkiye'de Starlink internet hizmetini başlatmaya hazırlanıyor. ABD merkezli firma, Türkçe bilen Starlink temsilcisi arıyor. İşte firmanın dikkat çeken iş ilanı...
Otomotiv devinin en ucuz modeli yenilendi
Büyük satış başarısıyla dikkat çeken Tesla’nın en ucuz modeli olan Model 3 yenilendi.
Elon Musk duyurdu! Artık herkes para kazanabilecek
Twitter, haziran ayında yapılan açıklamayla kullanıcıların para kazanma özelliğini aktif etti. Geçtiğimiz haftalarda bazı kullanıcılara ödeme yapan Twitter, para kazanma özelliği için gerekli kriterlerde değişikliğe gidecek.
Elon Musk'ın Twitter binasına diktiği X işareti kaldırıldı
Tesla CEO'su ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, Twitter binasının üzerinde bulunan büyük bir "X" işareti dikerek dikkatleri üzerine çekti. Fakat son dakika bilgisine göre bu işaret kaldırıldı.
X başına dert oldu
Elon Musk'ın Twitter binasındaki "kuş" logosunu "X" ile değiştirmesi üzerine "verilen tabela iznini ihlal" gerekçesiyle, San Francisco şehir yönetimi soruşturma açtı.
Hangi elektrikli otomobiller Türkiye’de satılıyor?
Hangi elektrikli otomobiller ülkemizde satılıyor. Ülkemizde halihazırda piyasada satışı devam eden elektrikli otomobil modellerini güncel fiyat listesiyle birlikte sizin için derledik.
Bugün kanallarda ne var? 26 Temmuz Çarşamba TV yayın akışı
Bugün kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Temmuz Çarşamba akşamı Maviye Sürgün, Ay’ın Düşüşü, Venom: Zehirli Öfke, Patlat Kazan, Benim Güzel Ailem, Ruhun Duymaz ve MasterChef Türkiye All Star programları ekranda olacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 26 Temmuz Çarşamba TV yayın akışı...
Dediğini yaptı! Twitter’ın logosu değişti
Çok sayıda kullanıcıya sahip sosyal medya platformlarından olan Twitter'da yaşanan değişim gündem oldu. Twitter'ın CEO'su Elon Musk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda ediyoruz." demişti. Musk başka bir paylaşımında, Twitter için kullanılacak yeni logonun görseline de yer vererek, "Bu gece iyi bir X logosu paylaşılırsa, yarın tüm dünyada yayına geçeriz. Bu X gibi." sözlerini sarf etmişti.
En zenginler, daha zengin oldu!
En zengin ilk 500 isim, 2023 yılının ilk yarısında servetine servet kattı.
Otomotivde ‘zam’ fırtınası
Markalar araç fiyatlarına yüzde 2 ile yüzde 6 arasında zam yaptı.
Otomotiv ihracatında dünya lideri değişti
Çin yılın ilk üç ayında Japonya’yı geçerek, dünyanın en büyük otomobil ihracatçısı unvanını kazandığını açıkladı.
İntegral Enerji’nin araç şarj istasyonu hizmette
İntegral Enerji firmasının üretimini yaptığı ‘Elektrikli Power Şarj İstasyonu’ hizmete girdi.
Nisan’da medya, en çok bunları konuştu
Ajans Press’in 1-30 Nisan tarihleri arasında 15 bini aşkın gazete, dergi, TV kanalları ve internet haber sitelerinde en çok haber olan içerikleri çıkardığı araştırmada; TOGG, TGC Anadolu, Tesla ve seçim çalışmaları öne çıktı.
Türkiye'ye girişi farklı oldu! Çekilişle Tesla hediye edilecek!
Geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarına giren ABD merkezli otomobil devi Tesla, WORLDEF tarafından düzenlenen World Ecommerce Forum'da çekilişle bir kişiye hediye edilecek.
Tesla'nın Türkiye fiyatları belli oldu
Elektrikli otomobil üreticisi Tesla bugünden itibaren Türkiye’de satışlara başladı.
Dogecoin uçuşa geçti
Twitter'ı satın alan Elon Musk'tan çılgın bir hamle daha geldi.
Tesla-Togg rekabeti ilk çeyrekte başlıyor
Elon Musk’ın elektrikli otomobil markası Tesla, Türkiye’de Togg’la aynı dönemde yollara çıkmaya hazırlanıyor. Model Y Berlin’den, Model 3 Şanghay’dan gelecek. Doğuştan elektrikli olan ve sadece online satılacak iki markadan Tesla’nın rekabette en büyük kozu marka gücü, Togg’da ise yerlilik ve vergi avantajı olacak.
Gerekirse kendim üretirim!
Elon Musk'ın son dönemde tepki çeken kararlar almasının ardından Twitter'ın bazı platformlardan kaldırılabileceği konusu gündeme geldi. Twitter CEO'su gerekirse akıllı telefon üretebileceğini söyledi.
ELON MUSK: "Twitter politikası konuşma özgürlüğüdür, erişim özgürlüğü değil"
ABD'li iş adamı Elon Musk, sosyal medya hesabından paylaşım gerçekleştirdi.Yaptığı paylaşımında, "Yeni Twitter politikası konuşma özgürlüğüdür ancak erişim özgürlüğü değildir" dedi.
Çalışanları Twitter ofisine almıyor
Twitter'in yeni patronu Elon Musk, platforma sabotaj yapılacağından korkuyor. Musk, ofislere girişleri durdururken, şu anda Twitter çalışanlarının önemli bir kısmı şirkete giremiyor. İddialara göre şuana kadar 4400 kişiyi işten çıkaran Musk'ın sistemlerin çalışması için Tesla'dan mühendis getirdiği belirtiliyor. Öte yandan Twitter yönetiminin çalışanlara şirket ve ofis binalarının 21 Kasım Pazartesi gününe dek kapalı olacağını bildirdi. Açıklamada herhangi bir gerekçe gösterilmedi.
Şirketin tek yöneticisi oldu
ABD'li iş insanı Elon Musk, 44 milyar dolara satın aldığı Twitter'ın yönetim kurulunu feshederek şirketin tek yöneticisi oldu.