Arama
Arama Sonuçları
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
‘Sizi ifşa etmeye devam edeceğim’
MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında CHP’yi sert bir dille eleştirdi.
Sert çıkış: 'Yok öyle yağma'
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İlke Karabacak, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ile Fatma Serap Ekmekci'nin 'bildiri' paylaşımlarına sert cevap verdi...
Türk Basını, katledilen Filistinli meslektaşlarının sesini duyuruyor
Dünya, 6 Ekim 2023 tarihinden bu yana tarih boyunca görülmemiş büyük bir katliam ve soykırıma şahitlik ediyor.
KEAH’ın önünden Dünya’ya çağrı!
Sağlık-Sen tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Filistin’e destek açıklaması; Sağlık-Sen Kastamonu Şubesi tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde gerçekleştirildi.
Kastamonu, Filistin için hem yürüdü hem haykırdı
Filistin'de yaşanan vahşet sebebiyle Kastamonu'da 'Özgür Filistin Yürüyüşü' düzenlendi. Yürüyüşe, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Adeta insan seline dönen büyük kalabalık, ‘Filistin için özgürlük, kahrolsun terörist İsrail’ sloganları attı.
"Uyarıyoruz! Türkiye'yi etnik cehenneme çevirmeyin"
Zafer Partisi Sözcüsü Uğur Batur, Türkiye gündemine ilişkin Zafer Partisi’nin görüşlerini aktardı. Batur açıklamasında Filistin ve İsrail arasındaki gerilimi vurgulayarak;" Benzer olaylar bizim topraklarımızda da olmakta ve gelen sığınmacı ve kaçaklardan dolayı hızla ülkemizin demografik yapısı değiştirilmek istenmektedir.Buradan tekrar uyarıyoruz.Çok ama çok hızlı bir şekilde ülkemizde bulunan sığınmacı, Afgan ve kaçaklar güvenli yollarla ülkelerine gönderilmelidir. Uyarıyoruz; ülkeyi etnik bir cehenneme çevirmeyin" dedi.
"Hiçbir hukuk devletinde kabul edilemez"
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kastamonu Valiliği'ni ziyaret etti. Burada Gezi Davaları'na ilişkin ana muhalefet partisi genel başkanının karara 'utanç verici' açıklamasını değerlendiren Bakan Tunç; "Onlarca insanın vefat ettiği, şehit olduğu, kamu araçlarının, özel araçlarına, vatandaşlarımızın malına zarar verdiği bu olayları bir direniş, sempatik bir gösteri gibi göstermek hiçbir hukuk devletinde kabul edilemez. Bu şiddet olayıdır, demokratik hukuk devleti şiddete müsaade etmez" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye rest: Gerekirse yolları ayırırız
AP'nin Türkiye raporuna tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gerekirse Avrupa Birliği ile yolları ayırabiliriz" dedi. Erdoğan, Karabağ'da yaşanan gerilimle ilgili de Türkiye öncülüğünde 4'lü zirve önerisini yineledi.
Erdoğan duyurdu: Yüzde 25 zam geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretlerinde yüzde 25 oranında ilave artışa gidileceğini duyurdu
Yerlikaya: ‘Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar!..’
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz”
CHP’den skandal paylaşım! 100.yıl videosunda teröristlerin fotoğrafı kullanıldı!
CHP 100. yıl için hazırladığı videoda bir skandala imza attı. Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı söz konusu videoda Kıbrıs'taki Türk mücahitler diye, Türk bayrağını ele geçiren EOKA'lı teröristlerin fotoğrafı kullanıldı.
Erdoğan’dan yerel seçim mesajı: 'Koçbaşlarını belirleyip yola öyle devam edeceğiz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimde nasıl hareket edeceklerini açıkladı. İYİ Parti lideri Meral Akşener'in çağrısını değerlendirdi.
Pençe-Kilit bölgesinde patlama: Bir askerimiz şehit oldu
MSB: "Pençe-Kilit bölgesindeki patlamada Astsubay Üstçavuş Ünal Sipahi şehit oldu, bir asker yaralandı."
PKK ne zaman teslim bayrağı çekecek? Uzmanlar açıkladı
Uzman isimler "PKK ne zaman teslim bayrağı çekecek?" sorusunu cevaplandırdı.
Kuzey Irak’ta hava harekatı! Mehmetçik hainlerin tepesinde…
Irak’ın kuzeyindeki Kandil ve Asos’ta bulunan ve teröristler tarafından sözde üs olarak kullanılan bölgelere hava harekatı icra edilerek çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.
Erdoğan duyurdu: 2023 bitmeden havalanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kısa süre önce Kaan ile ilgili müjdemizi paylaşmıştık. 2023 bitmeden uçağımızın havalandığını göreceğiz" dedi.
Sınırda kaçak girmeye çalışan 6 kişi yakalandı
Yasa dışı yollarla Suriye ve Irak'tan ülkemize geçmeye çalışan 6 terörist, sınırda yakalandı. Şüphelilerden 3'ünün, PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.
MİT operasyonu başarıyla sonuçlandı
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK’nın sözde Irak-Suriye kurye sorumlusu "Doğan" kod adlı Kadri Encu’yu düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirdi.
Yüksel Aydın: ‘Senin feriştahının çapı yetmez’ [VİDEO HABER]
MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in kendisine yönelik sözlerine cevap verdi.
Evlat nöbetiyle teslim olan terörist sayısı 45’e ulaştı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Diyarbakır annelerinin 3 Eylül 2019’da başlattığı evlat nöbetleriyle bugüne kadar 45 terör örgütü mensubu ikna edilerek teslim oldu” dedi.
PKK’lı 2 terörist teslim oldu
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan PKK'lı 2 teröristin Habur'da hudut karakoluna teslim olduğunu açıkladı.
MSB, Türkiye’nin KFOR Komutanlığı'nı devralacağını açıkladı
Milli Savunma Bakanlığı: "Kosovo Force (KFOR) Komutanlığı Ekim ayından itibaren bir yıl süreyle ülkemiz tarafından devralınacaktır."
MSB açıkladı: son bir haftada 67 terörist öldürüldü
Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadeleye ilişkin kritik bilgileri paylaştı. MSB'nin açıklamasına göre, Son bir haftada 67 terörist etkisiz hale getirildi. Böylece etkisiz hale getirilen terörist sayısı bu yıl içinde 1062’ye, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar ise 38 bin 405’e ulaştı. İşte detaylar...
Kanlı saldırının üzerinden 39 yıl geçti
Terör örgütü PKK’nın ilk kanlı saldırısı olan, 15 Ağustos 1984'te bir askerin şehit olduğu 9 asker ve 3 sivilin yaralandığı Eruh ve Şemdinli’deki saldırıların üzerinden 39 yıl geçti.