Sert çıkış: 'Yok öyle yağma';

Sert çıkış: 'Yok öyle yağma'

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İlke Karabacak, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ile Fatma Serap Ekmekci'nin 'bildiri' paylaşımlarına sert cevap verdi......



TBMM'de CHP'nin imzalamadığı ortak bildiri sonrasında paylaşımlarda bulunan AK Parti Milletvekillerine, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İlke Karabacak tarafından 'yok öyle yağma' başlığıyla cevap verildi.


Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:
Yok öyle yağma! Vatan millet Sakarya nidâları.Sayın vekiller merak ediyorsa eğer bugüne kadar imza attığımız tüm ortak bildiriler TBMM arşivinde saklı. Ortak bildiriye imza koyarak bu ülkenin yoksul evlerine düşen şehit ateşine engel olabilseydik günde binlerce bildiriye imza koymakta tereddüt etmezdik. Saray vekilleri bir yayınladıkları bildiriye baksınlar bir de Cumhuriyet Halk Partisi’nin, bizim bildirimize. Terörün karşısında dimdik durmaksa bizim bildirimizde var.İktidarınızın bir önceki dönem İçişleri Bakanı terörist sayısı 120’nin altına düştü açıklamasının üstünden daha bir yıl geçmişken, üst üst iki gece aynı bölgeye yapılan saldırılarda şehit olan 12 evladımızın ardından elbette sorular soracağız. 12 evladımızın şehit olmasında ihmaller var mı? Hain saldırı niçin engellenemedi? Hala bölgede bulunan Mehmetçiklerimizin can güvenlikleri tam olarak sağlandı mı?İmza attınız, bitti. 12 vatan evladımızın sorumluluğunu kim üstlenecek. Bizim halkımıza karşı görevimiz, sorumluluklarınızın üstünü örten bildirilerinize imza atmak değil; böylesi ağır acıların bu ülkede bir daha yaşanmaması için mücadele etmektir."

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum