Arama
Arama Sonuçları
Tekel bayileri boykotta!.. SATMIYORUZ
Tekel Bayileri Yardımlaşma Platformu Başkanı Erol Dündar, sigara firmalarının esnafın kâr marjını düşürdüğünü belirterek “Biz de bu markaların ürünlerini satmama kararı aldık” dedi.
Sigara fiyatları ne kadar? en ucuz ve en pahalı sigara kaç TL?
Vatandaşlar tarafından merak edilen zamlı sigara fiyatları gündemde. Sigara gruplarına zam gelmesiyle birlikte vatandaşlar, güncel sigara fiyatlarını merak ediyor. 2024 en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları ve sigara fiyatları hakkında tüm detaylar haberimizde…
Tiryakilere kötü haber!..
Seçimlerin ardından piyasalarda zamlar konuşulmaya başladı.
Ramazan fırsatçıları iş başında!..
Hem büyükbaş, hem küçükbaş hayvan sayısı azalan Türkiye'de; kırmızı et ürünlerine gelen yüksek zamlar merak konusu.
Kastamonu esnafının ‘komisyon’ isyanı!..
Kredi kartı komisyonlarının artması esnaf ve vatandaşı karşı karşıya getiriyor
Bir sigara grubuna daha zam!
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, KT&G grubunda bir sigara markasına 5 liralık zam geldiğini açıkladı.
Çocuklara dikkat edin! Çok tehlikeli
“Kanlı para” hızla yayılıyor. Okullarda çocuklar arasında hızla yayılan kanlı para oyununda kullanılan kenarları testere gibi yontulan madeni paralar marketlere de girmeye başladı
Bomba iddia! Türkiye’ye kaçan Rus bilgisayar korsanları dolandırıcılığa başladı
İngiliz Financial Times gazetesinden bomba iddia: “Rusya lideri Vladimir Putin’in Ukrayna Savaşı yüzünden zorunlu askerlik emir vermesi üzerine bir sürü Rus bilgisayar korsanı Türkiye’ye kaçtı.”
Cide’de ‘nitelikli yağma’ şüphelisi tutuklandı
Cide ilçesinde dün akşam saatlerinde tekel bayiinde meydana gelen nitelikli yağma olayının şüphelisii yakalandı. Şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Tekel bayisinde “sigara zammı” kavgası!
Sigaraya yapılan 5 liralık zam İstanbul'da gerginliğe neden oldu. Müşteri almak istediği sigaraya 5 lira zam yapıldığını ve karttan 2 liralık fark olduğunu söyleyen tekel bayisi sahibine çıkıştı. Sinirlenen tekel bayisi sahibi müşteriyi kovdu.
Sigaraya 5 TL zam!
Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bir sigara grubuna 5 TL zam yapıldığını duyurdu.
Anadolu basını bir bir tükeniyor!
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Iğdır İl Temsilcisi ve Yeşil Iğdır gazetesi sahibi Cabbar Şıktaş, Anadolu basınının yaşadığı sıkıntıları ve birer birer kapanıyor oluşunu “Hafızamız yok ediliyor” başlığıyla kaleme aldığı yazısında ele aldı.
"Yeni stratejiler belirlenmeli"
Türkiye, Ulusal Yapay Zekâ Stratejisi'ni (2021-2025) 20 Ağustos 2021 tarihinde açıklamıştı. Strateji, Türkiye’nin bu alandaki ilk ve en kapsamlı çerçeve metni olma özelliğini taşıyor. Konuyla ilgili 2 yıl önce katıldığı televizyon programının videosunu paylaşan AIPA Yapay Zeka Politikaları Derneği Başkanı hemşehrimiz Zafer Küçükşabanoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Şimdi daha uzun vadeli, ülke olarak ön alabileceğimiz ve dünyada ses getirecek yeni stratejiler belirlenmeli . Türkiye'nin yapay zeka konusunda küresel tartışmaların parçası olduğunu ve katkıda bulunduğunu göstermesi çok önemli bir adım olacaktır."
Yanan fabrikada yaralar sarılmalı
Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Tekeli Tosya'da çıkan fabrika yangını sonrası açıklamalarda bulundu. Tekeli açıklamasında; " Tosya Ticaret ve Sanayi Odası olarak, her zaman üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Yapılan tüm çalışmaları yakından takip ederek, zarar gören üyemizin yaralarının sarılmasının yakından takipçisi olacağız" ifadelerine yer verdi.
Sigaraya 10 lira birden zam!
Bugün itibariyle Philip Morris bünyesinde olan Marlboro grubu da fiyat artışlarına dahil oldu.
Öncelik mezbahane
Kastamonu Ticaret Borsası’nda Temmuz ayı meclis toplantısı vekillerin katılımıyla yapıldı
Alkollü içeceklere büyük zam!
Akaryakıt ve sigara zammının ardından zamlar alkol ile devam etti.
Sigaraya bir zam daha!
Geçen ay sigara ücretlerine gelen 5 liralık zammın ardından bir sigara grubuna daha zam geldi.
Sigarayı yakanın cebi de yanacak!
Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, zam gerekçesiyle sigara satışlarının durdurulduğunu, yetkililerin 10 liraya kadar zam beklediğini söyledi.
Başkentin 100 Yılı Uluslararası Çalıştayda Masaya Yatırıldı
Ankara Kent Konseyi, ‘SpacePol’ projesi kapsamında Fransız Ulusal Bilimsel Araştırma Enstitüsü iş birliğiyle “100 Yılda Başkent Olmak ya da Başkent Hâline Gelmek” başlıklı çalıştaya imza attı.
Kastamonu iş dünyası ‘Hayır’da buluşuyor
Kastamonu’daki dört ticaret ve sanayi odası ile Ticaret Borsası, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin yaralarını sarmak için TOBB’un başlattığı “İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası” kapsamında harekete geçtiler.
Baltacı, Tosya'dan başladı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Milletvekili ve 28. Dönem Kastamonu Milletvekili Adayı Hasan Baltacı, adaylığının kesinleşmesinin ardından ilk ilçe ziyaretini Tosya’ya gerçekleştirdi.