Yanan fabrikada yaralar sarılmalı;

Yanan fabrikada yaralar sarılmalı

Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Tekeli Tosya'da çıkan fabrika yangını sonrası açıklamalarda bulundu. Tekeli açıklamasında; " Tosya Ticaret ve Sanayi Odası olarak, her zaman üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Yapılan tüm çalışmaları yakından takip ederek, zarar gören üyemizin yaralarının sarılmasının yakından takipçisi olacağız" ifadelerine yer verdi....

"CAN KAYBI YAŞANMAMASI EN BÜYÜK TESELLİMİZDİR"

Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Tekeli; "İlçemiz, Tosya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren odamız üyesi Karsan Orman Ürünleri Ltd. Şti. firmamızda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıkmış ve Odamız Meclis Üyesi olan Hüseyin Karakaya’ya ait işletmemiz yangından büyük ölçüde zarar görmüştür. Tosya Belediyesine bağlı 10 yangın söndürme aracı, Orman Bölge Müdürlüğüne ait arazözler desteğindeki 10 ekibin yanı sıra Kastamonu, Kargı, Araç, Taşköprü, Ilgaz belediyelerine bağlı çok sayıda itfaiye ekibi ve iş makinelerinin yoğun çalışmaları ile yangın kontrol altına alınmıştır.  Can kaybı yaşanmaması en büyük tesellimizdir. Tosya İş Dünyasının öncü kuruluşu ve temsilcisi Tosya Ticaret ve Sanayi Odası olarak, her zaman üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Yapılan tüm çalışmaları yakından takip ederek, zarar gören üyemizin yaralarının sarılmasının yakından takipçisi olacağız" dedi.

"TÜM İLGİLİ VE YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDERİM"

Tekeli açıklamasını şöyle sürdürdü;  "Yangın söndürme çalışmaları esnasında emek harcayan, çalışmalara destek veren kamu kurum ve kuruluşlarının tüm ilgili ve yetkililere teşekkür ederim. Üyemiz Karsan Orman Ürünleri Ltd. Şti. işletme sahibi Hüseyin Karakaya’ya, tüm çalışanlarına ve Tosya halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum