Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’nun bu köyü, İstanbul’da 3 meclis üyesi çıkaracak
2005 yılında İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde faaliyetlerine başlayan Çatalzeytin Yenibeyler Köyü Derneği, Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne bu yerel seçimlerde 2, Sultangazi Belediyesi’ne 1 meclis üyesi gönderecek.
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
İBB Meclisi'nde 85 Kastamonulu
İstanbul’da ilk etapta 32 ilçede yapılan araştırmalara göre; AK Parti’den 59 isim, CHP’den 22 Kastamonulu isim yer alırken, Yeniden Refah Partisi’nden 3 ve Zafer Partisi'nden 1 kişi olarak toplamda 85 isim yer aldı. 
Yine sıfır çekti!.. CHP için İstanbul’da ‘Kastamonu’ yok
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), yaklaşan yerel seçimlere sayılı günler kala İstanbul Bahçelievler, Sultangazi ve Beykoz’dan aday adayı olan Kastamonulu 3 isimden hiçbirini aday göstermedi.
Başkan Demir, Soylu ile birlikte katıldı...
Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu'nun oğlunun sünnet düğününe önceki dönem İçişleri Bakanı Süleyman Solu ile katıldı.
Kastamonulular, Arnavutköy'de buluştu
Kastamonu Çatalzeytin Karacakaya Gönüllüleri Derneği, Arnavutköy’de piknik şöleni organize etti. Piknik şölenine Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir de katılım sağladı.
Afrika, Ortadoğu ve Türkiye'nin iş insanları TRADEF'te bir arada
TRADE’F 2023 Ortadoğu ve Afrika ülkeleri ile Türkiye’de bulunan iş insanlarını bir araya getirdi. Fuar 3 Eylül Pazar günü saat 17.00'ye kadar açık olacak. İstamonu Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karadeniz; "TRADE’F2023, ülkelerin yeni ticaret kanalları oluşturmak için dünyanın en zengin coğrafyalarından olan Ortadoğu ve Afrika ülkeleri ile Türkiye’de bulunan iş insanlarını bir araya getirdi. Bu fuar Afrika ve Ortadoğu ile ticaretimizin gelişmesine önemli katkılar sağlayacak" dedi.
Yangın çıkaracaklardı! Kıskıvrak yakalandılar
İstanbul Bayrampaşa'daki bir AVM'de bir kişinin çantası yanmaya başladı. Şüphelenilerek gözaltına alınan ve terörist oldukları ortaya çıkan kişiler, İstanbul'da orman yangını çıkarma hazırlığında olduklarını itiraf ettiler.
Üreticilerin yüzü gülüyor
DEVREKANİ’DEN İSTANBUL’A SEVK EDİLEN KURBANLIKLARIN YÜZDE 60’I SATILDI
Pazarın en güzeli ‘Ilgaz’ oldu
En Güzel Kurban Yarışması’nı ‘Ilgaz’ adlı kurbanlık dana kazandı.
Yetiştiriciler satışlardan memnun
Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hayvan satışları hızlandı.
1,5 tonluk TOGG’un fiyatı dudak uçuklatıyor
Kurban pazarının en büyük ve en pahalı kurbanlığı olarak ön plana çıkan TOGG isimli dana 240 bin liraya alıcısını bekliyor.
Pazarın en büyüğü ‘Ilgaz’ alıcısını bekliyor
Sultangazi kurban pazarında 1 ton 200 kilogramlık ağırlığıyla pazarın en büyüğü olan “Ilgaz” isimli dana alıcısını bekliyor.
Kurbanlıklar yola çıktı
KASTAMONU’DAN TRAKYA’YA 6 BİN 290 HAYVAN SEVK EDİLECEK
İNE-DER'den İnebolu Çıkartması
İstanbul’da faaliyet gösteren İnebolu Dayanışma Derneği (İNE-DER), 9 Haziran Şeref ve Kahramanlık Günü dolayısıyla düzenlenen kutlama programına 94 kişilik grupla katıldı.
'28 Mayıs'ta silahları hazırlayın'
"İstanbul Sultangazi'deki bir cami imamının '28 Mayıs'ta silahları hazırlayın' demesi sosyal medyada gündem oldu
İnebolu'da kendisini vuran muhtar hayatını kaybetti
45 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Başkan Çatal’dan ‘bakan’ temasları
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, İstanbul ziyaretleri kapsamında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İçişleri ve Devlet eski Bakanı Murat Başesgioğlu ve İstanbul MHP Milletvekili adayı Arzu Erdem ile bir araya geldi.
Yelis, Sultangazi’de hemşehrileriyle buluşacak
Hemşerileri ve partililerle buluşacak olan Ahmet Yelis, burada halka hitap edecek.
Şengül, İstanbul 2. bölgeden aday adayı
AK Parti Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Kastamonulu iş adamı İbrahim Şengül, AK Parti’den İstanbul 2. Bölge 28. Dönem milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. “
Stres kalp krizini tetikliyor!
Beslenme şekli ve stresin kalp sağlığına etkileri üzerine konuşan Prof. Dr. Mehmet Mustafa Can, “Kalbi korumak için Akdeniz tipi beslenmeyi öneriyoruz. Özellikle şehir yaşamında stresle yaşayan insanlar çok daha risk altında gözüküyor. Yoğun stresli bir durum sonrası kalp krizi vakalarını çok görebiliyoruz. Bunlar gelip geçici oluyor ama hasta o sırada kalp krizi geçirmiş oluyor” dedi.
Kastamonulu muhtar, hayatını kaybetti
Amansız hastalıkla mücadele ediyordu
İSKİ, yuva yıkıyor!
İSKİ, Sultangazi’de yaşayan Kastamonulu bir vatandaşa 2005 yılına ait hiç ikamet etmediği adreste abonelik borcu olduğunu öne sürerek haciz gönderdi.
Kızılay, Kastamonu'da KPSS'siz personel alımı yapıyor
Türk Kızılayı Kastamonu'nun da aralarında olduğu 74 şehirde KPSS’siz personel alımı yapıyor. İşte Kızılay personel atama süreci ve şartlar.
İlk kadın başkan
Çatalzeytin Celaller Köyü Dernek Başkanlığı'na Suna Fatma Kalafatoğlu seçildi.