Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu ‘kansız’ kaldı!.. Son çare sosyal medya
Kan stokları azaldı, vatandaşlar hasta yakınları için sosyal medyadan kan arayışına giriyor
İç sularda av yasağı başlayacak
15 Haziran tarihleri arasında Sazan, Kadife, Siraz, Yayın gibi diğer balık türlerinin avlanması yasaklandı.
Sayıştay’ın ‘Kastamonu Belediyesi’ raporu yayınlandı
Sayıştay Başkanlığı tarafından her yıl düzenli olarak denetlenen Kastamonu Belediyesi’nin 2022 raporu yayınlandı.
Kastamonu el sanatları, Başkent’te sergilendi
İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nin Mısır sınırındaki Refah Sınır Kapısı'nın geçici süreyle açılarak insani yardımların bölgeye girmeye başladığı bildirildi.
Devrekani'de baraja 336 bin sazan bırakıldı
Devrekani ilçesinde barajda balıklandırma çalışması yapıldı
25 milyar dolar Türkiye'nin cebinde kaldı
Türkiye'nin enerji ithalatı faturasının bu yıl sonu itibarıyla geçen yıla göre yüzde 26,4 azalışla 71 milyar dolara düşeceği öngörülüyor.
Akif Güzel’den ‘Devr-i Kastamonu’
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, göreve gelişinin 3’ncü yılı dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında faaliyetleri hakkında bilgi verdi… Geride kalan bir yılda 40 bine yakın hane ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen Akif Güzel, köy yollarında ise son bir yılda 4 bin kilometre yol kat ederek; 177 köyde siyasi faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydetti.
Altından her zaman kar edersiniz
Kısa vadede anlık iniş çıkışlar olabilir. Uzun vadede bekletme imkanınız varsa altından her zaman kar edersiniz.
Pompa 40 liraya koşarken, bir de Araplar çıktı!
Dünyanın en büyük petrol ihracatçısı olan Suudi Arabistan, Asya ve Avrupa'ya sattığı petrolün fiyatına zam yaptı.
Okyanuslar ısı rekoru kırdı!
Okyanuslar, iklim değişikliğinden kaynaklanan sıcaklığı emdikçe, şimdiye kadar kaydedilen en yüksek sıcaklıklarına ulaştı ve bu da gezegenimizin sağlığı için korkunç sonuçlar doğurdu.
Bakan Koca'dan aşı açıklaması
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak stoklarda 312 bin doz pediatrik Hepatit A aşısı bulunduğunu, 1 milyon doz aşının alım sürecinin de devam ettiğini belirterek, "Hepatit A aşısı sıkıntısı olduğu iddiası asılsızdır." dedi.
Kastamonu Kent Konseyi, nihayet sessizliğini bozdu
Kastamonu'nun en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kent Konseyi, uzun süren sessizliğini bozdu.
Kastamonu Kent Konseyi, nihayet sessizliğini bozdu
Kastamonu'nun en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kent Konseyi, uzun süren sessizliğini bozdu. Kastamonu Kent Konseyi tarafından, ilimizdeki sorunların ele alındığı bir basın toplantısı düzenlendi.
TMO, hububat satış fiyatlarını belirledi
Toprak Mahsulleri Ofisi, bu yılki hububat satış fiyatlarını belirledi
Otomobilde yeni zam sinyali
Türkiye’de artan kur ve vergi kaynaklı alım gücü gittikçe yok oluyor.
Yeni zam bekleniyor
Dolardaki yükseliş sonrası benzine yeni zam bekleniyor.
Avcılık üretimi düşüyor, yetiştiricilik artıyor
TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 15 Nisan’da başlayan av yasağına ilişkin, “15 Nisan’dan itibaren tüm denizlerde trol ve gırgır ağları ile avcılık yapan balıkçılar balık avlayamayacak. Av yasakları balık popülasyonunu ve denizlerimizi korumak için alınan bir önlemdir” dedi.
Soğan 'resmen' ağlattı
Sektörün önemli ismi Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, market fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Kastamonu halkı kan bağışında buluştu
Gönüllülük esasına bağlı kan bağışı hayat kurtarırken kan stoklarının Türkiye genelinde hızla azalması üzerine Kastamonu Kızılay, 15 Nisan 2023 Cumartesi günü iftardan sonra Kan Bağışı Kampanyası düzenledi.
Kızılay'dan kan stoklarıyla ilgili kritik açıklama
Türk Kızılay, yapılan kan bağışı çağrısının cevapsız kalmadığını ve ulusal kan stoklarının yeniden yükselme eğiliminde olduğunu bildirdi.
Denizlerde av yasağı başladı
Endüstriyel avcılık yapan balıkçı gemileri (gırgır ve trol) için av yasağı bugün başladı. Yeni av sezonu ise Akdeniz hariç tüm denizlerde 1 Eylül'de açılacak.
KIZILAY'IN KAN STOKLARI KIRMIZI ALARM!
Kızılay'ın kan stoklarının azalması nedeniyle kalp ameliyatlarının ertelendiğine dair haberlerin ardından Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Depremlerin hemen ardından Kızılay'ın bir derneğe çadır sattığının ortaya çıkması sonrası tepkilerin odağına oturan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ı istifaya çağıran Destici, "Kızılay Başkanı kurumsal yapıya zarar verdiğini idrak ederek görevi ehline bırakmalıdır." dedi.
Kızılay Başkanı'na tepki: 'İstifa et kan verelim'
Kızılay, kan stoklarındaki ciddi azalışı duyurarak bağış çağrısında bulunmuştu. Büyük deprem felaketi sırasında çadır skandalıyla gündeme gelen Kızılay'ın kan stoklarının erimesi Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın tekrar eleştirileri üzerine toplamasına neden oldu. Sosyal medyada "İstifa et, kan verelim" yorumları yapılırken Gazeteci Fatih Altaylı'nın yazısında tepki gösterdiği Kınık hakkında kullandığı ifadeler dikkat çekti.