Arama
Arama Sonuçları
Basketbolda şampiyon ‘Mustafa Kaya’ oldu
2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Gençler B Basketbol Kastamonu İl Birinciliği müsabakaları Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda oynandı.
İnebolulu Hamza, ikinci kez dünya şampiyonu!
İnebolu Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Kadir Aydın’ın oğlu Hamza Fatih Aydın, 16-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında İspanya’nın Coruna kentinde düzenlenen Dünya Gençlik Ligi yarışmasında U14 Karate Male Kumite +55 Kg.’da dünya şampiyonu oldu.
Şampiyon yüzücü Zeynep’ten iki Türkiye 1’inciliği daha
Paletli yüzme yarışında dünya şampiyonu olan İnebolulu sporcu Zeynep Elbir, ilk kez katıldığı serbest dalış Türkiye şampiyonası ve milli takım seçme müsabakasında iki Türkiye birinciliği, bir de Türkiye ikinciliği kazandı.
Batı Karadeniz’in kalbi Kastamonu’da attı
Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi (Genç Lig) Batı Karadeniz Bölge Şampiyonası Kastamonu’nun ev sahipliğinde düzenlendi.
İnebolu'nun girişine ilk temas!
Kastamonu'nun İnebolu ilçesi girişine, ilk hamle gerçekleştirildi.
‘Kastamonu bize uğurlu geldi’
11 kez Avrupa şampiyonu olan Milli Güreşçi Taha Akgül, olimpiyatlara Kastamonu’da hazırlanıyor
Kastamonulu Şahide Savaş, İngiltere'de hayatını kaybetti
İnebolulu olan 90 yaşındaki Şahide Savaş, İngiltere'de hayatını kaybetti.
Ortaokullar oryantiringde yarıştı
2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Oryantiring İl Birinciliği düzenlendi. Kastamonu Fen Lisesi’nin çevresinde düzenlenen il birinciliğine toplam 68 sporcu katıldı.
Liselerin futbol mücadelesi nefes kesti
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Gençler Futbol İl Birinciliği sona erdi. Erkeklerde 42, kızlarda ise 14 olmak üzere 56 takım ile oynanan karşılaşmalar toplamda 672 sporcu ile rekor bir katılım ile gerçekleşti.
Kastamonu'da görme engelli Cahide'nin hedefi olimpiyat madalyası
Görme engelli albino hastası milli judocu Cahide'nin hedefi olimpiyat madalyası: "Hedefim olimpiyatlara katılıp altın madalya kazanmak"
Aile büyüklerinden kalan İstiklal madalyasını müzeye bağışladı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un açılışını yaptığı Samsun Müzesi'ne Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Samsun Şube Başkanı Ahmet Alp Doğru, aile büyüklerinden kalan İstiklal madalyasını bağışladı.
‘Evinin sultanları’ 8 Mart’ta filenin sultanları oldu
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası Projesi kapsamında Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından merkezde ve ilçelerde turnuvalar düzenlendi.
"Milli Boksör Mizan Aykol, Olimpiyat Kotası İçin Hedefe Kilitlendi!"
"Vizeyi aldıktan sonra madalya kovalayacağım ve hayalim gerçek olacak"
İnebolulu genç, altın madalya kazandı
İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay ve beraberindeki heyet İstanbul’da faaliyet gösteren İnebolu Dayanışma Derneği İNE-DER’in düzenlediği kahvaltı programına katıldı.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
ATAUZDER Kadın Kolları’ndan yürek burkan açıklamalar
Türkiye’nin dört bir yanından Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Kadın Kolları İl Başkanları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) görev yapmış ve ailevi sebeplerle istifa etmek zorunda kalan eski uzman çavuşların aileleri, yaşadıkları çaresizliği dile getirdi.
Bilek güreşi müsabakaları nefes kesti
Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara kız ve erkeklerde toplam 260 sporcu katıldı.
Vali Dallı İstiklal Madalyalı ilçede..
Vali Meftun Dallı Kastamonu'daki ilçe ziyaretlerine İnebolu ilçesiyle devam etti.