‘Evinin sultanları’ 8 Mart’ta filenin sultanları oldu;

‘Evinin sultanları’ 8 Mart’ta filenin sultanları oldu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası Projesi kapsamında Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından merkezde ve ilçelerde turnuvalar düzenlendi....

İl merkezinde düzenlenen Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası karşılaşmaları Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda oynandı. Üç takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvada Kastamonu Sağlıkspor birinci olurken, Kastamonu Yıldızları A takımı ikinci, Kastamonu Yıldızları B takımı ise üçüncü oldu. Karşılaşmalar sonunda katılımcılara derecelerine göre madalya takdim edildi.

Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası ilçelerde de düzenlendi. Cide ilçesinde düzenlenen turnuvada Birol Durası takımı birinci olurken, İlçe Gençlik Spor takımı ikinci, Mor Yazma takımı ise üçüncü oldu.

Tosya’da düzenlenen turnuvada ise İnternational Dunnage birinci olurken, Güçlü Eller takımı ikinci, Çekme Helva takımı ise üçüncü oldu.

Çatalzeytin’deki turnuvada da Filenin İncileri birinci olurken, Sarı Seron ikinci, Diva üçüncü, 2/A Anneleri ise dördüncü oldu.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum