Arama
Arama Sonuçları
Dronu gören leylek bakın ne yaptı! (VİDEO HABER)
Çankırı’ya bahar mevsiminde göç eden leylekler yumurtlayarak kuluçkaya yattı. Havadan görüntülenmek isteyen bir leylek, dronu görünce yuvasındaki yumurtaları saklamaya çalıştı.
Kara yakalanan leyleklerin imdadına koştular
Seydiler ilçesine göç eden ve kar yağışı sebebiyle aç kalabilecekleri düşünülen leyleklerin yuvasına itfaiye ekipleri tarafından yem bırakıldı.
Eski zamanların unutulmayan bilmeceleri
Eski bilmeceler, merak edilen konular arasındadır. Kullanım anlamı bakımından eski bilmeceleri öğrenmekbve buna göre cevaplama imkanına sahip olmak isteyenlerin sayısı çoktur. Eski Bilmeceler arasından komik, kolay ve en bilinenleri sizler için derledik.
Yaralı leylekler, tedavi edilerek göç yolculuklarına uğurlandı {VİDEO HABER]
Göç yolunda iki yaralı leylek yavrusu bulundu.Kastamonu Şube Müdürlüğü tarafından Sarıkum Yaban Hayvanı Kurtarma Merkezine nakledilen leylek yavruları tedavilerinin ardından göç yolculuklarına uğurlandı.
Kastamonu’da minareye takılan leyleği itfaiye kurtardı
Minaredeki aleme takılan leylek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Bölgedeki yaban hayvanlarının yaraları Sarıkum’da sarılıyor
Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Sarıkum Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde, yaralı, hasta ve doğada aç kalmış yaban hayvanlarının yaraları sarılıyor. 2022 yılında Sinop’ta 329 yaban hayvanı bakım ve rehabilitasyona alındığı açıklandı.
Leylek koruma altına alındı
Kastamonu Taşköprü ilçesine bağlı Akdoğan köyü üzerinde uçmakta olan leylek sürüsünün içerisinden bir tanesi elektrik direğinden gelen akıma kapılmasıyla birlikte öldü. Yavru leyleğin imdadına ise köylüler yetişti.
‘Sınıfta kaldınız’
Belediye Başkanı Vidinlioğlu, arsa satışı sonrası ilk kez açıklamalarda bulundu. Başkan Vidinlioğlu açıklamasında; “Arsa ihalesinden dolayı, CHP, CHP il başkanı ve CHP milletvekili sınıfta kalmıştır. İhaleyi benim iptal edemeyeceğim yönünde orda burada konuştukları ifadelerden sonra, akılları sıra siyaseten alan açmak ve beni açığa düşürmek için, 150 milyona talibiz demişlerdir ama sözlerinin arkasında duramamışlardır. İhaleye katılamamışlardır, üstüne üstlük yalan söyleyerek, ihale salonuna alınmadıklarını, belediyeye giremediklerini belirtmişlerdir. Külliyen yalandır. 150 milyona talip olduğunuzun videosu hala hafızalarda, bunu ifade ettikten sonra benim bu ihaleyi iptal etmem ve akabinde de sizin girememeniz saf bir gerçektir. İhalenin şeffaflığı ile ilgili Hasan Baltacı’nın söylediği sözlere de cevabımız var” dedi.
Magandalar leyleği hedef aldı
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde ateşli silahla vurulmuş şekilde bulunan yaralı leylek tedavi edilerek doğaya salındı