Arama
Arama Sonuçları
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
“Doğan Ünlü, İl Başkanlığını bırakmak istemiyor”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dilek İlke Karabacak ve Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Şenpazar’da devam eden seçim çalışmalarına katılarak Belediye Başkan Adayı Hatice Aydoğan için destek istedi. Orada konuşma gerçekleştiren Karabacak, geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı’ndan istifa edip Merkez İlçe 1. Sıra İGM adayı olan Doğan Ünlü için “ “Ünlü, sanırım il başkanlığını bırakmak istemiyor” dedi.
Afganistan'dan Kastamonu Üniversitesi'ne ziyaret
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Afganistan’ın Ankara Büyükelçisi Amir Mohammad Ramin'i ağırladı
‘Gölge etme, başka ihsan istemeyiz’
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay; CHP Milletvekili Hasan Baltacı’nın geçtiğimiz gün TBMM’de dile getirdiği Karaş Köyü Köprüsü sözlerine cevap verdi…
İş dünyasının büyük buluşması KASTEXPO başlıyor
Kastamonu iş dünyasının buluşma arenası olacak KASTEXPO (Kastamonu Sanayi ve İş Dünyası Fuarı), 13-16 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 3. salonda inşaat, yapı ve daha birçok sektör paydaşını bir araya getirecek
İş dünyasının büyük buluşması KASTEXPO başlıyor
Kastamonu iş dünyasının buluşma arenası olacak KASTEXPO (Kastamonu Sanayi ve İş Dünyası Fuarı), 13-16 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 3. salonda inşaat, yapı ve daha birçok sektör paydaşını bir araya getirecek
Bütün Kastamonuluları üzen haber...
Kastamonu, önemli bir değerini kaybetti.
Belediye'den Kastamonu'ya ‘Kandil Simidi’ ikramı
Kastamonu Belediyesi her kandilde gelenek haline getirdiği kandil simidi ikramını Mevlit Kandilinde de bozmadı. Belediye ekipleri tarafından şehrin en yoğun noktalarına kurulan stantlarda vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.
"Atatürk bu mirası, milletimize emanet etti"
CHP’nin 100. yıl kutlamaları dolayısıyla Kastamonu İl Örgütü Cumhuriyet Meydanı2nda Atatürk ve Şehit Şerife Bacı Anıtı'na çelenk bıraktı. Parti İl Sözcüsü Burak Livan konuşmasında; "Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin en önemli siyasi miraslarından biridir. Bu miras sadece bize değil; Büyük Atatürk tarafından milletimizin her bir ferdine emanet edilmiştir. Geçmişin Mirasıyla Yeni Yüzyıla ilerleyen partimiz ülkemizin geleceğine ışık tutmaya devam edecektir. 100’üncü yılımız hepimiz için kutlu olsun" dedi.
Dünyanın en eski şehirleri açıklandı: Türkiye'den 2 şehir listede yer aldı
İnsanoğlunun tarih sahnesine çıktığı andan itibaren, topraklar üzerinde iz bırakmaya başladığı gerçeği, arkeologların keşifleriyle gün yüzüne çıkıyor.
Safranbolu'da yabancı turist sayısı üçe katlandı
Safranbolu ilçesini bu yılın ilk 6 ayında yaklaşık 325 bin kişi ziyaret ederken, yabancı turist sayısında geçen yıla göre yüzde 290'lık artış yaşandı.
Kastamonu muhteşem sergisiyle İstanbul'da
Kastamonu’nun Cumhuriyet arşivi ve şapka koleksiyonu, 17 Ağustos-1 Eylül arasında Dünya Mirası Kastamonu İnisiyatifi - Sarıyer Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek Bir Liman Bir Han Bir Devrim Sergisinde İstanbullularla buluşacak.
100 Tarım İhtisas OSB kurulacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarımsal üretimin planlanmasını, Ankara’da masa başında yapmadıklarını vurguladı. Su Kanunu hazırlayan bakanlık Mera Kanunu’nu ise değiştirecek.
Çalışmalar hala devam ediyor
Cide'de yaşanan sel felaketi büyük yıkıma yol açmıştı. Bölgede yol ve köprülerde bakım ve onarım çalışmaları hala devam ediyor.
Taşköprü'de köprü yapımı devam ediyor
Kastamonu Taşköprü ilçesi Alatarla Köprüsünde yapım çalışmaları devam ediyor.
‘Ehliyetim var’ diye güvenmeyin! Ceza yağıyor
Motosiklet ehliyet sınıflarıyla ilgili yanlış bilgi kafalarda soru işareti bıraktı.
Yerinde inceleme yaptı
Cide Kaymakamı Tuncay Karataş, selden etkilenen köyleri ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi
CHP: Çakma ekonomist, millete çay kaşığıyla verdiğini kepçeyle alıyor
CHP ÖRGÜTLERİNDEN ZAMLARA KARŞI 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI...
Köprü ve otoyollara vergi zammı
Köprü ve otoyol geçiş ücretlerinde KDV artışından sonra düzenleme yapıldı.
Kastamonu Kent Konseyi, nihayet sessizliğini bozdu
Kastamonu'nun en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kent Konseyi, uzun süren sessizliğini bozdu.
Kastamonu Kent Konseyi, nihayet sessizliğini bozdu
Kastamonu'nun en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kent Konseyi, uzun süren sessizliğini bozdu. Kastamonu Kent Konseyi tarafından, ilimizdeki sorunların ele alındığı bir basın toplantısı düzenlendi.
CHP ve İYİ Parti için bomba iddia! Yeni parti mi?..
İyi Parti ve CHP'de Akşener ve Kılıçdaroğlu'na tepki olarak istifa eden muhaliflerle ilgili bomba bir iddia basına sızdı.
Tarihi köprüler koruma altında
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, tarihi köprülerin bakım ve onarımlarının yapılarak, yenilendiği açıkladı.
Erdoğan'dan 'maaş zammı' açıklaması… Tarih verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Memur maaşlarıyla ilgili düzenlemeyi bayram sonrası hızlıca meclisimizin takdirine sunacağız" diye konuştu.
Kurban Bayramı’nda yola çıkacaklar dikkat!
Kurban Bayramı’na sayılı günler hala gurbetçiler; memleketine yola çıkarken; birçok noktada da yol yapım çalışmaları sürüyor.
Bayram mesajları ve sözleri 2023: Sosyal medyada en beğenilen, güzel, kısa ve anlamlı Ramazan bayramı mesajları
Ramazan Bayramı mesajları, on bir ayın sultanı ramazan ayının sona ermesi ve bayramın kutlanmaya başlaması nedeniyle araştırılmaya başladı. Bayram mutluluğunu yaşayan vatandaşlar, kalplerinden geçen dilek ve duaları Ramazan Bayramı mesajları aracılığıyla paylaşıyor. Uzakta olan yakınlarını veya ailelerini Ramazan Bayramı mesajlarıyla hatırlamak isteyen vatandaşlar için en güzel bayram mesajlarını derledik. İşte sosyal medyada en çok beğeni alan ve anlamlı Ramazan Bayramı mesajları.