Arama
Arama Sonuçları
Kastamonugücü’nden Olağan Üstü Genel Kurul Kararı
TFF Kadınlar Futbol 3’ncü Lig’inde şampiyon olarak 2’nci Lig’de mücadele edecek olan Kastamonu Gücü Spor Kulübü’nde olağan üstü genel kurur alındı.
“Sizler mucize yarattınız”
Kastamonugücü Kadın Futbol Takımı ile Vali Avni Çakır Yurduntepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.
Kastamonugücü’nden Çakır’a Ziyaret
Türkiye Kadınlar Futbol 2’nci ligine yükselen temsilcimiz Kastamonugücü Spor Kulübü Başkanı Metin Şahbazoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Futbol Takımı oyuncuları Vali Avni Çakır'ı ziyaret etti.
Play-Off'ları Bolu'da oynayacağız
Kastamonugücü Kadın Futbol Takımımız, 22 Mayıs'ta Bolu'da gerçekleştirilecek olan Play-Off karşılaşmalarına katılacak.
Kastamonugücü, 'etkiye tepki' bekliyor
Bu sezon başarılı bir performans gösteren ve kısıtlı imkanlarla kadın futbolunda ilimizi temsil eden Kastamonu Gücü Spor Kulübü yönetimi, şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi gerektiğini belirtti.
Kastamonugücü, kazanmayı bildi
Kadınlar 3.Ligi'nde mücadele eden Kastamonugücüspor, sahasında ağırladığı Karabük Gençlerbirliğispor'u 3-2 mağlup etti.
Kastamonugücü'nden davet
Kastamonugücü Spor Kulübü Basın Sözcüsü Nevzat Özkan yaptığı yazılı açıklama ile Kastamonu Valisi Avni Çakır’a, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerine ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a teşekkür ederken 30 Mart çarşamba günü Hasan Doğan Tesisleri’nde oynayacakları Bartın maçına ise tüm vatandaşları davet etti.
Kastamonugücü'nde Necip Oktay dönemi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar Futbol 3. Liginde ilimizi temsil eden Kastamonugücü Kadın Futbol Takımında Teknik Direktör Necip Oktay ve Alt Yapı Sorumlusu Emin Eğri ile sözleşme imzalandı.
Amatör Spor Haftası'na coşkulu final
4-10 Ekim tarihleri arasında tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de çeşitli sportif etkinliklerle kutlanan Amatör Spor Haftası’nda kapanış gecesi yapıldı. Sportif etkinliklerle dolu bir haftanın ardından Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda kapanış gecesi düzenlendi