Arama
Arama Sonuçları
Kastamonulu Şahide Savaş, İngiltere'de hayatını kaybetti
İnebolulu olan 90 yaşındaki Şahide Savaş, İngiltere'de hayatını kaybetti.
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
21 kayıp işçiden 3'ü Kastamonulu...
Zonguldak'ta 19 Kasım'da batan geminin mürettebatı 93 gündür, Erzincan'da 13 Şubat'ta toprak kayması sonucu toprak altında kalan işçiler 7 gündür, Marmara denizinde batan kargo gemisinin mürettebatı 5 gündür aranıyor...
Kansere yenik düştü, son paylaşımı yürek dağladı!
İnebolu Göçkün Köyünden Murat Kafa (46), kansere yenik düşerek hayatını kaybetti. Kastamonulu taksicinin son paylaşımı ise yürek burktu.
İnebolulu genç, altın madalya kazandı
İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay ve beraberindeki heyet İstanbul’da faaliyet gösteren İnebolu Dayanışma Derneği İNE-DER’in düzenlediği kahvaltı programına katıldı.
Kastamonulu gazeteciden günlerdir haber alınamıyor
Kastamonulu gazeteciden günlerdir haber alınamıyor. En son 11 Ocak Perşembe akşamı saat 19.50'de evinde görüldüğü belirtildi.
Minik Yağız'a yapılan cezasız kalmadı!
Aslen Kastamonulu olan Demirtaş ailesinin SMA hastası çocukları Yağız Batu’nun 6 iş yerinden kumbaralarını çalan iki kişi tutuklandı.
'Çılgın İnebolulu' kendi kanosunu kendi yapıyor
"Çılgın İnebolulu" Ahmet Ergün, yüksek maliyeti nedeniyle kendisine yeni bir kano yapmak için kolları sıvadı.
Batan gemiden son mesaj!
Doğanyurtlu Kaptan Cemal Turan ve İnebolulu mürettebat Satılmış Uslu'nun da aralarında olduğu 11 mürettabatın kayıp olduğu gemi bulundu.
‘Kurtuluş ve kuruluşu İnebolu temsil eder’
Yalçın Bayer, Hürriyet’teki köşesine ‘İnebolu’yu taşıdı
Tansu Çiller'e İnebolu Denk Kayığı hediye etti
İnebolulu hemşehrimiz Ahmet Erkurtoğlu, eski Başbakan Tansu Çiller’e Milli Mücadele’nin simgesi İnebolu Denk Kayığı maketi takdim etti.
İnebolulu Hasan Heke, Keşan’a da damga vurdu
2. Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası Edirne'nin Keşan ilçesinde düzenlendi.
Deniz Şenliklerine damga vuran “İnebolu Denk Kayağı” gösterisi
Milli Mücadele döneminde Anadolu'nun lojistik merkezlerinden İnebolu Limanı'na getirilen mühimmatın tahliyesini üstlenen İnebolulu kayıkçıların kullandığı "denk kayığı", İnebolu Deniz Şenliklerinde yaptığı gösteri ile büyük alkış topladı.
120 Öğretmen Kastamonu'da buluştu
Eski adıyla İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü yeni adıyla Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi 1974-1978 mezunlarından 120 emekli öğretmen Kastamonu'da buluştu.
"Başka Cumhuriyetimiz yok diyorsanız gelin birlikte yürüyelim"
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, partililerle birlikte İstiklal Yolu’nun başlangıcı olan İnebolu’dan Ankara’ya yürüyüş başlattı. Özdağ yaptığı açıklamada; "Hangi partiye oy verdiğiniz önemli değil, 'Bu Cumhuriyet'ten başka Cumhuriyet'imiz yok' diyorsanız gelin bizimle birlikte yürüyün ve bu yürüyüşü onurla hep birlikte ebedi başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’de sonlandıralım” ifadelerini kullandı.
İnebolulu yapımcının filmi vizyona giriyor
“Yıldız Tozu” filmi 22 Eylül’de sinemalarda vizyona girecek.
Kastamonulu vali yine yok!
Resmi Gazete’de yayınlanan Valiler Kararnamesi’yle birlikte 57 ilin valisi değişirken; aralarında ise hiç Kastamonulu vali yok…
Kastamonu tek yürek! Minik Ecrin, SMA hastası Yağız Batu için tezgah açtı
İnebolu'ya bağlı Evrenye Köyünde ikamet eden İlkokul öğrencisi Ecrin Hatice Telli, İnebolulu SMA hastası bebek Yağız Batu Demirtaş’a destek olmak için tezgah açıp satış yaptı.