Arama
Arama Sonuçları
Kastamonulu anne feci şekilde can verdi: 9 yaşındaki kızı ağır yaralı
Kastamonu Çatalzeytin nüfusuna kayıtlı Cihan Kaplan, Kırıkkale'de otomobil ile cipin kafa kafaya çarpıştığı kazada ağır yaralandı. Kaplan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, 1'i çocuk 2 kişinin de tedavisi devam ediyor.
İl Müdürlüğü'nden 16 maddelik 'Dikkat edilmesi gerekenler' listesi!
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü'nden Ramazan ayında beslenmede dikkat etmemiz gerekenlerin listesi verildi. 16 maddelik listeyi yayınlayan Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, Kastamonulu vatandaşlara;  "Sağlıklı besinleri sıklık ve miktarına dikkat ederek tüketmek,  Ramazan Ayı’ nı daha sağlıklı ve zinde hissederek tamamlamamızı sağlar" dedi.
Sürdürülebilir tercihlerle ramazanda gıda israfının önüne geçilebilir
Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmudul Hasan: -"Malezya gibi Müslümanların çoğunlukta olduğu bir ülkede ramazanda gıda israfı yüzde 15 artıyor. Mısır'da ise gıda israfının ramazanda yüzde 20 arttığı belirtiliyor. Bu büyük bir çelişki, halbuki daha az tüketmemiz ve daha az israf etmemiz gerekiyor" Yeşil Ramazan hareketi kurucusu Kori Majeed: "İnsanların geri dönüşüm yapmasını, yeniden kullanılabilir malzemeler tercih etmesini, kompost yapmasını sağlayarak onları
Sahur İçin İdeal: Tok Tutan ve Susatmayan Besinler Listesi
Diyetisyen Cemre Balkan, sahurda tok tutan ve susatmayan yumurta, süt, süt ürünleri, sebze, meyve, tahıllı ekmek ve yağlı tohumları bulunan besinlerinin tüketilmesinin doğru olduğunu söyledi.
Sahur Yapmak Önemli
Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, “Ramazan’da sağlıklı beslenmenin sürdürülebilmesi için iftar ve sahur arasında geçen sürede en az 2 öğünü tamamlamak önemlidir” dedi.
Asli kusurlu DSİ!..
Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde hayatlarını kaybedenlerin yakınları tarafından açılan davada DSİ asli kusurlu, Bozkurt Belediyesi ise kusurlu bulundu. Selde yakınlarını kaybeden vatandaşlar, DSİ ve Bozkurt Belediyesinin tazminatlarını ödemesini talep etti.
Kastamonu'da ortak aday Galip Vidinlioğlu mu?
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Aralık ayı Belediye Meclis toplantısında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Bugün son gün! Unuttuysanız gecikme faizi ödemeden hemen koşun
Ödemenin yapılmaması durumunda araç sahipleri satış ve devir işlemlerini yapamayacak. Zamanında ödenmemesi durumunda araç sahipleri aylık yüzde 3,5 gecikme faizi ödeyecek. Ek MTV'nin ikinci taksiti için ödeme süresi bugün sona eriyor.
Erbilgin; ‘Sayıştay raporu Vidinlioğlu'na 'kenara çekil' diyor’
CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Kastamonu İl Başkanlığı'nda, Kastamonu Belediyesi'nin 2022 Sayıştay Raporu üzerinden, Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu'nu eleştirdi.
Ölümden döndü!
Cide ilçesinde yağışlı yolda kontrolden çıkarak takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı.
Kastamonu’da yanan otobüs Türkiye’nin gündeminde
Kastamonu'da yanan otobüs, sosyal medyanın gündeminde...
Kastamonu’da yanan otobüs Türkiye’nin gündeminde
Kastamonu'daki otobüs yangını, sosyal medyada tepki çekti....
Kastamonu’da yanan otobüs Türkiye’nin gündeminde
Kastamonu'daki otobüs yangını, sosyal medyada tepki çekti.
Tuşlu telefon satışlarında sıra dışı artış!
Gelişen teknolojiyle unutulmaya yüz tutan tuşlu telefonlar, batarya süresinin uzunluğu, kullanım kolaylığı, fiyatının uygunluğu gibi nedenlerin yanı sıra sosyal medyadan uzak kalmak isteyenler tarafından yeniden tercih edilmeye başlandı.
Kullanılmayan araçlar çöpe! Kimse bu modelleri tercih etmiyor
Otomotiv dünyasında büyük bir değişimi başlatarak ses getiren elektrikli otomobillerin (EV) kısa menzilli ilk modelleri arkalarında bir 'mezarlık' bırakmaya başladı.
Dikkat!.. Ek MTV'de ilk taksit için son gün
Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) ilk taksit ödemesi için bugün son gün.
Ek MTV için süre uzatıldı
Gelir İdaresi Başkanlığı, ek MTV'nin birinci taksit son ödeme süresinin ise 6 Eylül'e uzatıldığını duyurdu.
Ek MTV ve borç yapılandırma için son günler
Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) ek ödemesinin ilk taksitinde son günler...
Virajı alamayan otomobil köprüden uçtu: 2 yaralı
Çatalzeytin ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, köprü korkuluklarını kırarak dereye düştü.
MTV ve yapılandırmada süre daralıyor
Motorlu Taşıtlar Vergisi(MTV) ve yapılandırmada ilk taksit için süreç devam ediyor. Söz konusu MTV ödemeleri 31 Ağustos'ta sona erecek. Öte yandan yapılandırmadan faydalanamayan mükelleflerin de hesaplanan tutarların tamamının faizi ile ödenmesi için de son tarih 31 Ağustos.
Araç hurdaya döndü, yaralanan olmadı
Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde maddi hasarlı kaza meydana geldi.
Ek MTV'yi ödemeyen aracını satamayacak
Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni ödemeyenler araçlarını satamayacak, trafikten çekemeyecek, hurdaya ayıramayacak veya yurt dışına çıkaramayacak.
Bariyerlere çarpan otomobil hurdaya döndü
Tosya ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere çarparak hurdaya döndüğü kazada, bir kişi ağır yaralandı.
Kaza kurbanı aile Bodrum’da defnedildi
Kastamonu’nda geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitiren Rıdvan Keskin ile eşi Naciye Keskin ve 1 yaşındaki çocukları Miranmir Keskin, Muğla’nın Bodrum ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı.
Anne ve babanın öldüğü feci kazada bebek de yaşam savaşına yenik düştü
Kastamonu'da tatil için yola çıkan ailenin bulunduğu cip ile kamyonun çarpışması neticesinde ölen anne ve babanın 1 yaşındaki bebekleri de hayatını kaybetti.
Otomobil elektrik direğine çarptı: 3 yaralı
Taşköprü ilçesinde yoldan çıkarak elektrik direğine çarpan otomobil, şarampolde takla attı. Kazada 3 kişi yaralandı.