Arama
Arama Sonuçları
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
Karabacak; 'Hangi 'Türkiye Yüzyılından' bahsediyor!'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, videolu paylaşımda yaptığı açıklamalarda AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'nin Türkiye Yüzyılı söylemleri üzerine; "Serap Ekmekci bir Türkiye Yüzyılı diye tutturmuş gidiyor.Burada kendisine soruyorum 'Hangi Türkiye 100 yılından bahsediyor?' Bu memlekette bebeğine mama bıraktırmaya çalışan anneler var" diyerek tepki gösterdi.
Binlerce personel alınacak! Şartlar ve tarih belli oldu
Sağlık Bakanlığı’nın 15 bini hemşire, 2 bini ebe olmak üzere toplam 27 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
Azdavay'da sağlık alanında yeni gelişme!
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, 112 Acil Sağlık Hizmeti'nin yapılacak olan atamalar sonrasında Mart ayı itibariyle faaliyete geçeceğini kaydetti. Öte yandan Sağlık Bakanlığı'nın bu dönem yapacağı atamalarda Azdavay'a 18 personelin geleceğini de kaydetti.
Binlerce personel alınacak! Şartlar ve tarih belli oldu
Sağlık Bakanlığı’nın 15 bini hemşire, 2 bini ebe olmak üzere toplam 27 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
Kastamonu’da 302 personel alınacak!.. Başvurular başladı
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Sağlık Bakanlığı’nın ülke genelinde alımını yapacağı 27 bin sözleşmeli personelin 302’sinin ilimize atanacağını kaydetti.
1999-2008 arası için kademeli emeklilik torba yasada
Milyonlarca kişi ‘1999 sonrası kademeli emeklilik çıkacak mı?’ diye merak ederken çalışma ve emeklilik hayatına ilişkin yeni adım atılıyor.
Kastamonulu aile toprağa verildi
Bir aileden 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada, Emin Yılmaz, eşi Şerife Yılmaz ve kızları Derya Yılmaz’ın cenazesi Taşköprü’de defnedildi
Termal otelin havuzunda hayatını kaybetti
Ordu’da bir termal otelin sıcak su havuzunda yüzerken kalbi duran bir kişi, Samsun’da tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.
Kastamonu, Zonguldak, Bartın ve Karabüklü vatandaşın dikkatine! 27 bin kişi için iş fırsatı!
İş arayan binlerce Kastamonu, Zonguldak, Bartın ve Karabüklü vatandaş için iş imkanı Resmi Gazete'de yayımlandı.
Memur ve emekli zammında tablo netleşti
Memur maaşları Ocak zammı ile artacak. Enflasyon farkı ve toplu sözleşme dair memur zammı beklentiler doğrultusunda şimdiden yüzde 52’yi aştı. SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı ise memur emeklileri ile aynı oranda artacak.
Çöp kamyonu ezdi! Yaşlı adamın acı dolu anları...
Kastamonu'nun komşu ili Karabük’te akşam saatlerinde yaşlı adamın çöp kamyonunun altında kaldığı kaza anının güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı. Ağır yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden yaşlı adamın ölümüne sebep olan sürücü ise gözaltına alındı.
Kastamonu çocukları için ‘obezite’ alarmı!..
Dr. Şerifoğlu: “İleride daha dramatik bir durum bizi bekliyor”
Çöp kamyonunun ezdiği yaşlı adam hayatını kaybetti
Çöp kamyonunun altında kalarak ağır yaralanan yaşlı adam, hastanede hayatını kaybetti.
APL, YKS’de büyük başarı elde etti
ÖSYM tarafından 2023 yılında yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre Abdurrahmanpaşa Lisesi, büyük başarı elde etti.
Emekliye dev zam müjdesi!
İşte kalem kalem yeni maaş tablosu...
Dört branşta randevu sorunu sürüyor
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, cildiye, plastik cerrahi, göz ve Kulak Burun Boğaz (KBB) gibi branşlarda randevu sorununun kısmen devam ettiğini, buna çözüm arandığını söyledi.
Memurların Ocakta alacağı toplam zam belli oldu
Memur-Sen, enflasyon tahminlerini göz önüne alarak, memurların yılbaşında alacakları maaşlarla ilgili bir tablo hazırladı.
Ecel, pazar yerinde yakaladı
Alışveriş yapmak için için gittiği semt pazarında fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti
KÜ Projesiyle Depremzede annelere TÜBİTAK desteği
Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Esasları Ana Bilim Dalı Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Gülşen Ulaş Karaahmetoğlu’nun yürütücülüğünü yaptığı "Deprem Sonrası Lohusa Annelerimizin İhtiyaç Analizlerinin Yapılması" başlıklı proje “TÜBİTAK 1002-B Acil Destek Modülü” kapsamında kabul edilerek, destek almaya hak kazandı.
İnsansı robotlar neden kadın? Siri ve Google Asistan neden kadın?
Günümüzde yapay zeka giderek yaygınlaşırken, yapay zeka ürünü olan robotların çoğunun neden kadın görüntüsünde üretildiği merak ediliyor.
Ömerul Faruk Darende Huzurevi törenle açıldı
Darende ailesinin inşasını gerçekleştirip işletmesini Kastamonu Belediyesi'ne bağışladığı Ömerul Faruk Darende Huzurevi'nin açılışı törenle gerçekleşti.
Kastamonu'da 'Nüfus' vatandaşın ayağına gidiyor
Kastamonu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünce yatalak hastalar ve yaşlıların kimlik değişimi evlerinde yapılıyor
3600 ek göstergede yeni çalışmalar yolda
1’inci dereceye yükselen memurların 30 yıllık hizmet süresini doldurdukları takdirde emeklilik maaşlarına en az 4 bin 500 lira, emeklilik ikramiyelerine ise en az 150 bin liralık bir yansıma olacak.
SGK yetkilisi açıkladı: Emekli maaşları en az 4500 lira artacak
3600 ek gösterge düzenlemesi en erken 15 Ocak 2024 tarihinde yürürlüğe gireceğini söyleyen Sosyal Güvenlik Kurumu Başuzmanı İsa Karakaş, “3600 ek gösterge ile emeklilik maaşlarına 4 bin 500 liralık yansıma olacak” dedi.
Bakan Koca: “Health Türkiye'yi tüm dünyaya duyuracağız”
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Özbekistan’ın Semerkant kentinde TDT Sağlık Bakanları Toplantısı’ndan sonra Türkiye – Özbekistan 2'nci Sağlık İş Forumu’nda konuştu. Bakan Koca konuşmasında 'Health Türkiye' markasını tüm dünyaya duyurmaya devam edeceklerini vurguladı.