Kastamonulu aile  toprağa verildi;

Kastamonulu aile toprağa verildi

Bir aileden 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada, Emin Yılmaz, eşi Şerife Yılmaz ve kızları Derya Yılmaz’ın cenazesi Taşköprü’de defnedildi...

Taşköprü İlçesine bağlı Bekirli köyü nüfusuna kayıtlı Emin Yılmaz, eşi Şerife Yılmaz ve kızları Tekirdağ Şehir Hastanesi Çalışanı 25 yaşındaki Hemşire Derya Yılmaz’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Merkez Taş Camiinde kalınacak cenaze namazı sonra Kurban Tepe mezarlığına defnedildi

Taşköprü İlçesi'ne bağlı Bekirli köyü nüfusuna kayıtlı olan Emin Yılmaz, eşi Şerife Yılmaz ve kızları Derya Yılmaz, dün Silivri Kınalı Gişeleri mevkii Edirne istikametinde meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Cenazeleri bugün öğle namazına müteakip Merkez Taş Camii'nde düzenlenecek cenaze namazının ardından Kurban Tepe Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kaza, 19.01.2024 tarihinde  saat 13.00 sıralarında gerçekleşti. Emin Yılmaz'ın kullandığı 06 LYT 79 plakalı Tofaş marka otomobil, aynı istikamette ilerleyen İ.B. idaresindeki 06 BSK 275 plakalı hafif ticari araça arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, bariyerlere çarparak durabildi. Kazada Emin Yılmaz, Derya Yılmaz ve Şerife Yılmaz hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı ve yetkililer, olayın detaylarını incelemeye devam ediyor. Acılı aile ve yakınları, köy halkı ve çevre dostları, Merkez Taş Camii'nde düzenlenecek cenaze namazına katılım sağlayacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum