Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’yu utandıran operasyon!
Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında aralarında Kastamonu’nun da bulunduğu 77 ilde düzenlenen "SİBERGÖZ-37" operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.
Kastamonu sonlarda!
Yaşam süresi en uzun il hangisi? TÜİK verileri paylaştı.
"Kastamonu'ya taşının" demişti, Bu sefer durum farklı!
Prof. Dr. Ahmet Ercan, "Kastamonu'ya taşının" diyerek deprem korkusu yaşamak istemeyen vatandaşlara çağrıda bulunmuştu. Ercan, bu sefer uyarmayarak farklı açıklamalarda bulundu.
Kastamonu, Pendik sırasını kaptı!
Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan İstanbul'un Pendik ilçesinde partilerin seçim çalışmaları devam ediyor.
En fazla göç'ü İstanbul’dan aldı. 43 bin 974 kişi
Ordu’ya 2023 yılında 43 bin 974 kişi göç ederken, en fazla göç 18 bin 505 kişi ile İstanbul’dan geldi.
Geleceğin astronotları olmak hayali ile geziyorlar
Trabzon’da 2 bin 200 metrekare alanda kurulan Doğu Karadeniz Bölgesi’nin tek, Türkiye’nin 2. uzay temalı bilim merkezi olan Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi ve Planetaryum yoğun ilgi görüyor.
Görele'deki Ölüm Kavşaklarına Köprülü Kavşak Müjdesi Verildi: Güvenliğin Artırılması İçin Adımlar Atılıyor
Giresun’un Görele ilçesinde sık sık ölümlü kazaların yaşandığı, ölüm kavşağına köprülü kavşak yapılacağı müjdesi verildi.
Asırlar, Kastamonu’yu değiştiremedi!
Gaslar sert karakterli, cengaver kişiler olarak bilinmektedir. Bugün Kastamonu ve çevresindeki illeri de içine alan ve Romalılar devrinde adına Paflagonya (Pophlaginia) denilen Gasların kurduğu şehirlerden bir tanesi de “Timonion veya Tumanna“dır. Yani günümüzdeki Kastamonu
Kastamonu 'Yalnızlar' listesinde!
Türkiye'nin yalnızlık haritası belli oldu! 5 milyondan fazla kişi yalnız... öte yandan Kastamonu, en yalnız 10 il içerisine girdi!
Kastamonu ‘AİDAT’ rekoru kırdı!
Enflasyon konut ve kira fiyatlarını etkilerken apartman/site aidatları da yerinde durmuyor. 2023'te aidatlar bir önceki yıla oranla yüzde 97 arttı.
En yaşanabilir iller sıralandı... İşte Kastamonu'nun sırası!
Dünyaca ünlü Forbes dergisi ilginç bir araştırmaya imza attı. "Türkiye'nin en yaşanabilir şehirleri" üzerine araştırma yapan Forbes, listeyi yayınladı. Araştırmaya göre Türkiye’nin en yaşanılabilir illeri arasında Kastamonu 50'nci sırada yer aldı.
Kastamonu’da TOKİ fırsatı: Yüzde 15 peşinat!
TOKİ, Türkiye genelinde 43 ilde konut ve iş yeri satışına başladı. Ev ve iş sahibi olmak için fırsatları kaçırmayın.
Kastamonu, Trabzon, Rize, Samsun, Sinop, Amasya, Artvin, Bolu, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Zonguldak. Tehlike devam ediyor
Kastamonu, Trabzon, Rize, Samsun, Sinop, Amasya, Artvin, Bolu, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Zonguldak. Tarih verildi, bol bol yiyin. Ne hamsi ne istavrit kalacak
Kastamonu'ya mobil önlem!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, "Potansiyel çığ tehlikesi olan 43 ilimizde, uygulamamız sayesinde çığ afetiyle oluşabilecek can ve mal kayıplarının önüne geçeceğiz" dedi. Mobil uygulama Kastamonu'da da hayata geçecek.
Murat Kurum: ‘Kastamonulu bizi gördü’
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.
İşte Kastamonu’daki ‘resmi’ Suriyeli sayısı
Göç idaresi, Karadeniz Bölgesi’ndeki yabancı sayılarını açıkladı
Kastamonu da var! Batı Karadeniz'e "SARI" uyarı
Türkiye genelinde kış şartları etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kastamonu'da dahil 21 kent için fırtına ve kar yağışı uyarısı yaptı.
Kastamonu dahil 13 ile uyarı! 35 günlük kar haritası
Kastamonu dahil 13 ile 35 günlük dikkat çeken uyarı geldi. Avrupa ve Amerika modeli tarafından yayınlanan kar haritasında  Kastamonu dahil 13 ilin durumu dikkat çekti. İşte o harita!
Sonunda netleşti!.. Kastamonu'da ittifak...
Son kulis bilgilerine göre; hem MHP, hem AK Parti, hem de seçime giren diğer partilerin merakla bekledikleri AK Parti ve MHP arasındaki il paylaşımları nihayet kesinlik kazandı.
Cumhur'da ittifak genişledi
AK Parti ve MHP'nin 59 ilde aldığı ittifak kararının detayları netleşmeye başladı. 30 büyükşehrin yanına 29 il belediyesini ekleyen iki parti, 2019'a göre ittifakı genişletti. 29 ilde hangi partinin destekleneceği konusunda çalışmalar sürerken, CHP'nin elinde bulunan illerde oylar, potansiyeli yüksek partiye verilecek. Ayrı aday çıkarılacak 22 şehir de belirlendi.
Türkiye deprem haritası güncellendi! Kastamonu kaçıncı derecede?
Yenilenmiş diri fay hattı haritası MTA tarafından paylaşıldı. Diri fay hatları ve riskli bölgelere ilişkin araştırmalar yurt genelinde gerçekleşen peş peşe depremler sonrasında sarsıntı endişesi ile yoğunlaştı. Türkiye'de 45 ilde 5,5 ve üzeri deprem üretebilecek 485 diri fay bulunuyor. İşte Türkiye'de deprem riski olan iller ve ilçeler.
TBMM heyeti, Kastamonu’da balıkçılığın sorunlarını araştırdı  
Balıkçılık ve su ürünleri sektöründe yaşanan sorunların araştırmak amacıyla kurulan TBMM Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komisyonu, İnebolu ilçesinde problemlerin çözülmesi için incelemelerde bulunarak sektör temsilcileri ile buluştu.  
Karadeniz’de mini tsunami!..
Bugün yaşanan fırtınada deniz taştı, dev dalgalar sahildeki 7-8 metrelik elektrik direklerinin üzerine çıktı. Dalgalar nedeniyle sahil şeridindeki yollarda su baskınları meydana geldi.
TOKİ, Kastamonu’da konut ve işyeri satacak
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, aralarında Kastamonu'nun da olduğu 32 ilde 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini 13-14 Aralık'ta açık artırma yöntemiyle satışa sunacak.
Gazi’de kupa heyecanı yaşanacak
GMG KASTAMONUSPOR, TÜRKİYE KUPASI 3. TURUNDA AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR’U AĞIRLAYACAK