TOKİ, Kastamonu’da satışa çıkıyor: İşte şartlar;

TOKİ, Kastamonu’da satışa çıkıyor: İşte şartlar

TOKİ, konut ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için aralarında Kastamonu’nun da olduğu 43 ilde satış yapacak....

Konutlar, yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade seçeneğiyle; iş yerleri ise yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade ile satışa sunulacak. Başvuru tarihleri, fiyatlar ve konumlar ise büyük ilgi görüyor.

TOKİ, İstanbul, Ankara ve Bursa'nın da dahil olduğu 43 ilde konut ve iş yeri satışı gerçekleştirecek. Satışlar kapsamında, konutlar için yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade seçeneği sunulacak. Başvurular için son tarihler konutlarda 19 Ağustos Pazartesi, iş yerlerinde ise 20 Ağustos Salı olarak belirlendi.

TOKİ'nin 43 ildeki başvuru süreci, sadece 6 gün sonra sona erecek. TOKİ, vatandaşlara cazip fırsatlar sunarak 310 konut ve iş yerini 20 ve 21 Ağustos tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satışa sunacak. İş yerleri için %15 peşinat ve 60 ay vade seçeneği sunan TOKİ, konutlar için ise %25 peşinat ve 120 ay vade veya %25 peşinat ve 72 ay vade imkanları sağlıyor.

TOKİ'den alınan bilgilere göre, alıcılar Edirne, Sakarya, Bursa, Balıkesir, Aydın, İzmir, Denizli, Eskişehir, Afyonkarahisar, Ankara, Konya, Kırıkkale, Nevşehir, Kırşehir, Çorum, Karaman, Kayseri, Zonguldak, Samsun, Trabzon, Rize, Erzurum, Siirt, Tunceli, Kars, Batman, Adana ve Hakkari'deki konut ve iş yerlerine %25 peşinat ve 72 ay vade ya da %25 peşinat ve 120 ay vade seçenekleriyle sahip olabilecekler.

İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli, Bursa, Edirne, Yalova, Afyonkarahisar, Ankara, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Gaziantep, Isparta, Manisa, Sinop, Osmaniye, Malatya, Kütahya, Erzincan, Kastamonu, Giresun, Trabzon, Kırşehir, Konya, Şanlıurfa, ve Kars'taki iş yerleri ise %15 peşinat ve 60 ay vade seçeneğiyle sunulacak.

Konut satışları 20 Ağustos Salı günü, iş yeri satışları ise 21 Ağustos Çarşamba günü açık artırma ile gerçekleştirilecek. Açık artırmalar Ankara The Green Park Hotel ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak.

İnternet üzerinden açık artırmaya katılmak isteyenler, konutlar için 19 Ağustos 2024, iş yerleri için ise 20 Ağustos günü saat 10.30'a kadar kayıt yaptırabilecekler. (Haber7)

Kaynak: açıksöz

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum