Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’daki tehlike 600 yıllık yarışa engel oldu
Kastamonu’da “tehlikeli durum” olarak adlandırılan kurak geçen kış ayları sadece çiftçiyi değil 600 yıllık geleneksel kızak yarışlarını da etkiledi. 600 yıllık geleneksel kızak yarışları kar yağmadığı için bu yıl yapılamadı.
Karabacak; 'Biz atıp tutup uçanlardan değiliz'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, Küre ilçesinde düzenlene Aday Tanıtım Toplantısında yaptığı konuşmasında AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'ye gönderme yaptı. İl Başkanı Doğan Ünlü'yü  'Küre'yi uçuracağız' sözleri üzerinden eleştiren İl Başkanı Karabacak; "Biz atıp, tutan uçanlardan değiliz. Bizler Küre için dertlenenleriz" dedi.
Kastamonu'daki dev festivalden görüntüler
Kastamonu’nun Araç ilçesinde düzenlenen 3. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali’nde İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına ve öldürülen çocuklara dikkat çekmek için kardan çocuk heykeli yapıldı.
Kastamonu Belediyesi'nden ücretsiz seferler
Kastamonu Belediyesi tarafından ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.
Muhteşem Araç yaylaları, kar festivaline hazır
Muhteşem Araç yaylaları, kar festivaline hazır
Resul Dindar Kastamonu’da
İğdir Soğucaova Yaylasında yapılacak olan kış festivaliyle Kastamonu’da eğlence başlıyor
Kastamonu’ya turist yağacak
Kastamonu, son zamanlarda turizm açısından önemli bir nokta haline gelerek hem yerli hem de yabancı turistleri ağırlamaya devam ediyor. 2023 yılında atılan girişimci adımlar sayesinde potansiyelini artıran bu şehir, tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor.
Kastamonu, dev festivale hazırlanıyor
Kastamonu, ünlü sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek olan dev festivale hazırlanıyor. Fındıklı ve Gölcük Yaylalarında düzenlenecek olan 3. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali, Kamp, Karavan, Offroad ile katılımcılar eğlenceye doyacak
Resul Dindar, Kastamonu’ya geliyor
Resul Dindar; Kastamonu’da gerçekleştirilecek olan festivalde sahne alacak ve bu yıl, üçüncü kez ilimize gelmiş olacak. Çok sayıda etkinliğin gerçekleşeceği kış festivali; Kastamonu’nun Araç ilçesinde gerçekleştirilecek
İstanbul’dan ayrıldı: Kastamonu’da aday oldu!
Türkiye Tarımsal Bal Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda İstanbul Bal Üreticileri Birliği Başkanı Yalçın Sezer, AK Parti'den Kastamonu/Bozkurt ilçesi Belediye Başkan aday adayı oldu.
Kastamonu köylerinde çekilen film Amerika’da finalde
“FER” isimli kısa film, Amerika’da gerçekleşen Mısır- Amerikan Film Festivali (EAFF)’de kısa film kategorisinde finale kaldı.
Kastamonulu ünlü sanatçı Altın Koza'da yerini aldı
Kastamonulu ünlü Sanatçı Cihan Ünal, Altın Koza Film Festivali'nde Onur Ödülüne layık görüldü
Beykoz’da büyük Kastamonu buluşması
Bakan Yumaklı, gurbetteki hemşehrileriyle hasret giderdi
KÜ'de, botanik bahçesinin rolünü anlatıldı
Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi, Süs ve Tıbbi Bitkiler Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (DUSTIBAM) Müdürü Prof. Dr. Necmi Aksoy, Kastamonu Üniversitesi'nin düzenlediği Batı Karadeniz Bölgesi Tabiat Turizmi Uygulama Eylem Planı Çalıştayında bilgi ve deneyimlerini paylaştı.
Kastamonu her yerde!
Kastamonu'yu temsilen Ulusal Kırsal Ağ Teknik Destek Projesi Kapsamında Yerel Eylem Gruplarına yönelik düzenlenen festivale katılan Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, Kastamonu ile birlikte Pınarbaşı'nın tanıtımını yaptı. Pınarbaşı'nın sembolü haline gelen Pınar Bebek ile katılım sağlayan Başkan Yaşar: " Pınarbaşı'nın tanıtımı için olmamız gereken her yerde var olmaya çalışıyoruz." dedi.
Komşu, Romanya'da Türkiye'yi temsil etti...
Çankırı Karatekin Üniversitesi personel halkoyunları topluluğu, Romanya’nın Galati şehrinde düzenlenen Folklor Festivaline katılarak Türkiye’yi temsil etti.
Teknofest’e Kastamonu imzası…
Ankara’da düzenlenen ve yoğun katılımla gerçekleştirilen Teknofest’e katılan Kastamonu Jimnastik Takımı yaptığı gösterisiyle takdir topladı.
Kastamonulu özel bireyler Erciyes'in zirvesinde...
Türkiye Otizm Meclisi öncülüğünde Gençlik Spor Bakanlığı ile başlatılan 29 Ağustos Kayseri Erciyes Eğitim Otizm Kampı'nda 60 kişilik Özel Birey ile 4 gün boyunca engelsiz kamp programı gerçekleştirildi. Kastamonu Belediyesi ve Gençlik Spor il Müdürlüğü tarafından ulaşım desteği sağlandı. Özel bireyler, 4 gün devam eden programın son gününde Erciyes'e dağcılarla bir araya geldi. Tekerlekli sandalyedeki özel bireylerin Erciyes'e teleferikle çıktığını hayranlıkla izleyen dağcılar, gittiklerinde bunu gururla anlatacaklarını söyledi.
Ünlü sanatçı belediye başkanlığı için kolları sıvadı
Karabük'ün Safranbolu ilçesinden belediye başkan adayı olmayı düşünen ünlü sanatçı Hakan Peker, destek için görüşmelere başladı.