Arama
Arama Sonuçları
"Bize bahaneler üretilmesin"
Memur-Sen 81 ilde eşzamanlı olarak Kamu İşveren Heyeti’nin kamu görevlilerine sunduğu teklifi kabul etmediklerini belirterek eylem gerçekleştirdiler. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen eylemde Memur-Sen İl Başkanı İrfan Bakır; “Enflasyona ezilen değil, enflasyonu ezen bir adım için ‘refah payı’ uygulaması artık şarttır. Kamu işvereninden gerçekçi revizeler bekliyor, memurun refahının yükseltilmesini istiyoruz. Bize bahaneler üretilmesin” dedi.
CHP: Çakma ekonomist, millete çay kaşığıyla verdiğini kepçeyle alıyor
CHP ÖRGÜTLERİNDEN ZAMLARA KARŞI 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI...
‘Ortak liste için gayret etmiş bir il başkanıyım’
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Açıksöz TV’nin konuğu oldu. Seçime sayılı günler kala dikkat çekici açıklamalarda bulunan Erbilgin, yerel ve ulusal siyaset hakkında değerlendirmelerde bulundu.
''14 Mayıs’ta umudunu Türkiye'ye bağlamış mazlumlar, mağdurlar kazanacak”
Erzurum'da vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Umudunu Türkiye'ye bağlamış mazlumlar, mağdurlar kazanacak. Seccadeye ayakkabıyla basanlar değil, kıblesi Kabe olanlar sevinecek” dedi.
Seçim 14 Mayıs'ta
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimin 14 Mayıs'ta yapılmasına ilişkin kararı imzaladı
Seçim 14 Mayıs'ta
Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimin 14 Mayıs'ta yapılmasına ilişkin kararı imzaladı.
Kılıçdaroğlu’ndan veda mesajı
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı görevini bırakacağını açıklayarak, "Grup kürsümüze veda etmek için bugün buradayım" dedi.
"Kamuoyunu farkındalığa çağırıyoruz"
Kastamonu İHH İnsani Yardım Derneği’nce Doğu Türkistan’daki hak ihlalleri sebebiyle Nasrullah Meydan’ında basın açıklaması gerçekleştirildi. Yapılan açıklamada, Çin'de yapılan zulme dikkat çekilerek; "Hiçbir soykırım elbette unutulmasın ve insanlık ailesi bir daha asla soykırımlarla yüz yüze kalmasın duasıyla Çin’in bu zulmüne karşı; ulusal ve uluslararası kamuoyunu farkındalığa çağırıyoruz" ifadelerine yer verildi.
Bu feryat, yavruları için…
İnebolu ilçesine bağlı Yamaçlar köyünde çıkan ve 6 evin zarar gördüğü yangında yavrularını kaybeden köpeğin feryadı yürek dağladı.
Hayvanlarını boğulmaktan böyle kurtardı
Kastamonu’da bir vatandaş, şiddetli sağanak yağış sonrasında canını hiçe sayarak kulübede mahsur kalan köpeği ve tavuklarını kurtardı. Vatandaşın aracını bırakıp hayvanlarını sel sularından kurtardığı anlar ise saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.
“En büyük teşekkür siz gençlere”
Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü, Merkez Spor Salonu’nda düzenlenen kapanış programıyla sona erdi.
Yılmaz: 'Açın derdi bizi dertlendirmelidir''
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC), 24’ncü Olağan Kongresi Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Kuruluşundan bu yana ilk kez çift listeyle seçime giden Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nde demokrasi havası hissedildi.
Annenin feryatları yürek dağladı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıldönümü programı çerçevesinde Şehitler Anıtı’nda anma töreni gerçekleştirildi.
“Tam bağımsız Türkiye için Ekonomik Milliyetçilik“
Türkiye Değişim Partisi Kastamonu İl Başkanı Ender Karahasanoğlu, yazılı bir basın açıklaması yayınlandı.
“Türkiye Müslümanları için utanç sebebi”
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı bugün, Beştepe'de Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplanacak. Kabine Toplantısı’nda görüşülecek konular arasında, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'un Türkiye’ye yapacağı ziyaret de yer alıyor. Konuyla ilgili Anadolu Gençlik Derneği Kastamonu Şubesi yazılı bir basın açıklaması yayınladı.
Hafta sonu Vekil Baltacı Tosya'da toplantı yaptı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tosya ilçe Danışma Toplantısı hafta sonunda gerçekleştirildi.
Kastamonu'dan 2 öğrenci Türkiye derecesi yaptı
Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Geleneksel olarak Türkiye geneli düzenlediği Mevlana Şiir Yarışması'nda Kastamonu'dan 2 öğrenci derece yaptı.