Kılıçdaroğlu’ndan veda mesajı;

Kılıçdaroğlu’ndan veda mesajı

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı görevini bırakacağını açıklayarak, "Grup kürsümüze veda etmek için bugün buradayım" dedi....


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Genel Başkanlığı bırakacağını söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu, yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi: "Kısa bir konuşma yapacağım. Huzur içinde yaşamanızı isterim. Dostluğun kadim olmasını isterim. Yeni bir başlangıç için beraber ve birlikte sıkıntıları aşalım diyorum. Biz bunları yaptığımız zaman, o güzel, o görkemli Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz. Bundan emin olmanızı istiyorum. Bugün çok kısa bir konuşma yapacağım. Grup kürsümüze veda etmek için bugün buradayım. Bu satırları kaleme almak benim için de hiç kolay olmadı. Tüm yaşanmışlıklarımızı ardına bırakarak bu kürsüye veda etmek pek de kolay olmuyor. Sizin gibi yol arkadaşlarım olduğu için onur duyuyorum. Allah hepinizden razı olsun, hakkınızı helal edin. Saraylıların her şeyi varmış gibi görünüyor ama aslında hiçbir şeyleri yok. Bizim ise her şeyimiz var. Kalbimiz var, yüreğimiz var. Bu kürsü yıllarca o mazlumların acı feryatlarının duyulduğu bir kürsüdür. Meral Hanım merttir. Büyük mücadeleler veriyor. Yerine geldiğinde masaya yumruk vurmasını da çok iyi bilir. Ona müteşekkir olduğumu bütün arkadaşlarımın bilmesini isterim. İlk görüş ayrılığında kendisini tanımayan insanlar söylenmemesi gereken şeyleri söylediler. Vallahi hiç tanımamışsınız. Arada bir ülkücü damarı tutar, bunu da gayet iyi bilirim." (Haber Merkezi)

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum