Arama
Arama Sonuçları
İkinci el yıkıldı; ilan çok, alan yok!
Geçtiğimiz yıl bu dönemlerde hem sayı hemde fiyat olarak sınırları zorlayan 2. el otomobil piyasasında bugün adeta yaprak oynamıyor.
Dravor; 'Krizin yükünü esnaf üstlenemez!'
Kullanılan ve borcu devam eden kredilerin kredi faiz oranının artırılmasına Kastamonu Gıda Maddeleri İmal ve Satıcıları Oda Başkanı Ufuk Dravor'dan tepki geldi. Dravor açıklamasında; "Bundan mutlaka geri dönülmelidir. Ekonomik krizin yükünü esnaf üstlenemez" dedi.
66 yıllık firma iflas etti!
Türkiye’nin dört bir yanında satılan ve raflarda alışık olduğumuz 66 yıllık Türk firma iflas etti.
Zulüm devam ediyor!.. Sürpriz karar
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı.
Kredi çekmek artık cesaret istiyor
Otomobil ve konut almak isteyenlerin hayalleri banka kredilerine takıldı. Taşıt kredisinde bankaların faiz oranı yüzde 6'ya dayanırken, 400 bin TL'lik bir kredinin 36 ay vadeyle geri ödemesi 1 milyonu aştı.
Kredi kartlarında yeni gelişme!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Kredi Kartı İşlemlerinde Uygulanacak Azami Faiz Oranları Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği, bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor!.. 31 Ocak son gün
2024 yılına ait motorlu taşıtlar vergisinin birinci taksit ödeme dönemi 1 Ocak'ta başladı. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren MTV ödemeleri ocak ayı sonuna kadar yapılabilecek.
Dikkat!.. Reklama tıkladı, 150 bin lira kaptırdı
Kastamonu’da sosyal medyada gördüğü düşük vadeli kredi reklamına tıklayarak bilgilerini paylaşan vatandaş 150 bin TL dolandırıldı. 
Memleket Partisi İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama!
Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama geldi!
Kastamonu esnafının ‘komisyon’ isyanı!..
Kredi kartı komisyonlarının artması esnaf ve vatandaşı karşı karşıya getiriyor
Kooperatif Başkanından açıklama: ‘’Zorunluluk yok’
S.S. Kastamonu Minibüsçüler Kooperatifi Özel Halk Otobüsü İşletmesi Başkanı Mehmet Tiryakioğlu, Özel Halk Otobüsleri’nde kredi kartıyla binişlerdeki ‘komisyon ücreti artırımı’na yönelik Açıksöz Gazetesi’ne açıklama yaptı.
Kuzeykent Mahallesi büyüyor!
Kastamonu Belediyesi Aralık Ayı Belediye Meclis Toplantısı 2’nci oturumu gerçekleşti.
Sürücülere müjde!.. İndirim göründü
Geçtiğimiz ay, 76-77 dolar arasında dalgalanan Brent Petrol, 5 ayın en düşük seviyelerine gerileyerek aralık ayında da 80 doların altında. Petrol fiyatlarındaki bu düşüş, Benzin ve motorinde indirim beklentisi oluştu.
Bugün son gün! Unuttuysanız gecikme faizi ödemeden hemen koşun
Ödemenin yapılmaması durumunda araç sahipleri satış ve devir işlemlerini yapamayacak. Zamanında ödenmemesi durumunda araç sahipleri aylık yüzde 3,5 gecikme faizi ödeyecek. Ek MTV'nin ikinci taksiti için ödeme süresi bugün sona eriyor.
Komşuda ilk kadın oto yıkamacı
KOSGEB'in kadın girişimcilere sunduğu destek ve faizsiz kredi imkânından faydalanan Merve Soyçeken, büyük çoğunluğunu erkeklerin oluşturduğu sanayi sitesinde iş yerini açtı.
"Belediyeleri yeniden milli görüşle tanıştıracağız"
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde en yüksek oy aldığı ilçe Tosya'yı ziyaret etti. Tosya'da miting düzenleyen Erbakan; "Milli Görüş Belediyeciliği, yolsuzluğun, hırsızlığın, rüşvetin olmadığı bir belediyecilik anlayışı demektir. Milli görüş belediyeciliği demek belediyenin giriş kapısına 'Rüşvet alan da veren de melundur' tabelasını asmak demektir. Yeniden belediyeleri, milli görüş ile tanıştıracağız, Tosya'yı milli görüş ile tanıştıracağız" ifadelerine yer verdi.
"Hiçbir hukuk devletinde kabul edilemez"
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kastamonu Valiliği'ni ziyaret etti. Burada Gezi Davaları'na ilişkin ana muhalefet partisi genel başkanının karara 'utanç verici' açıklamasını değerlendiren Bakan Tunç; "Onlarca insanın vefat ettiği, şehit olduğu, kamu araçlarının, özel araçlarına, vatandaşlarımızın malına zarar verdiği bu olayları bir direniş, sempatik bir gösteri gibi göstermek hiçbir hukuk devletinde kabul edilemez. Bu şiddet olayıdır, demokratik hukuk devleti şiddete müsaade etmez" dedi.