Arama
Arama Sonuçları
Kim şampiyon olmak ister?
TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, Amed maçının ardından Play-Off hattına girdi.
Tekel bayileri boykotta!.. SATMIYORUZ
Tekel Bayileri Yardımlaşma Platformu Başkanı Erol Dündar, sigara firmalarının esnafın kâr marjını düşürdüğünü belirterek “Biz de bu markaların ürünlerini satmama kararı aldık” dedi.
Hanönü'nün yeni Başkanı start verdi!
31 Mart Yerel Seçimlerinde Hanönü Belediye Başkanı olarak seçilen Metin Yamalı mazbatasını alarak görevine başladı. Devir teslim töreninin ardından göreve başlayan Belediye Başkanı Metin Yamalı, “Koltuğa ve makama oturmak için gelmedik. İlçemizin daha iyi bir noktaya gelmesi için ekip olarak çalışacağız ”dedi.
Bayram şekerleri tezgahlardaki yerini aldı
Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte rengarenk görüntüleriyle şeker ve çikolatalar tezgahlardaki yerlerini aldı.
Abana'nın yeni Başkanı sahada!
Abana Belediye Başkanı Seda Oyar, seçimin ardından sahaya çıkarak vatandaşlarla bir araya geldi. Oyar vatandaşlara teşekkür etti.
3’üncü Uzuner dönemi
31 Mart yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından, İnebolu’da 3’üncü Uzuner dönemi yaşanıyor.
Aydın; 'Bu şehre ihanet etmiş birisisin!'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın'dan, AK Parti Adayı Tahsin Babaş'a sert çıkış geldi. Aydın; "Madem iftira atıyoruz da neden çıkıp tek kelime edemedin? Biz kimseye iftira atmayız. Sadece gerçekleri söyleriz.  İnsanın yalan söylerken yüzü kızarır ama sende kızaracak yüz de kalmamış. Gerçekler ortaya çıktığında acaba ne diyeceksin? Sen bu şehre ihanet etmiş birisisin' dedi.
Kastamonu Teknokent’in Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi
Kastamonu Teknokent’in 2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Oktay Vural, Kastamonu'da
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kastamonu'ya geldi
1 milyon kişi erken emekli olacak!
Hükümet emeklilik sistemiyle ilgili yeni bir düzenleme için kolları sıvadı. Geçtiğimiz yıl seçim öncesi vaat edilen Bağ-Kur prim eşitlemesi için somut adım atılıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesi ile 1 milyon kişi erken emekli olacak.
Kastamonu’daki Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlar buluştu
Kastamonu’da yaşayan Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlar, Kışla Canoğlu Restaurant’da birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma gecesinde bir araya geldiler.
Kastamonu’da fakir uyuyan, zengin uyanacak!
Yastık altına yeni rekor geldi.
Kastamonu’da otobüslerle ilgili son durum açıklaması!
Kastamonu Minibüsçüler Kooperatifi Özel Halk Otobüsü İşletmesi Başkanı Mehmet Tiryakioğlu, şehiriçi otobüslerindeki yoğunluk ve talepler hakkında açıklamalarda bulundu. Kastamonu halkının sabah ve akşam saatlerinde yaşadığı yoğunluk nedeniyle dile getirdiği şikayetlerle ilgili olarak Tiryakioğlu, Açıksöz Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulundu.
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
Kastamonu'daki zamla ilgili açıklama:"OLMAYACAK"
Asiltur Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Öğrenci ve Personel Servisi Yönetim ve Denetim Kurulu adına Başkan Niyazi Simsar, bir açıklama yaptı.
Ramazan fırsatçıları iş başında!..
Hem büyükbaş, hem küçükbaş hayvan sayısı azalan Türkiye'de; kırmızı et ürünlerine gelen yüksek zamlar merak konusu.
Babaş; 'Hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynattırmam!'
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Tv366 ve Açıksöz TV ortak yayınına konuk oldu. Programda konuşan Babaş, CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin'in Bisiklet Yolu ile ilgili iddiaları için; ''Oraya 'Akşamcıların yeri' diyor. Yapılan projeleri karalayacağız diye hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynanmasına müsaade etmem. Sayın Erbilgin ile buyursun gidelim orada bir kahve içelim, görelim söylediği gibi mi?' dedi.
Çölez o soruna dikkat çekmişti, Baltacı vurguladı
CHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kuzeykent Mahallesindeki esnafı ziyaret eden Baltacı, alt yapı ve üst yapı vurgusu yaptı.
1999-2008 arası için kademeli emeklilik torba yasada
Milyonlarca kişi ‘1999 sonrası kademeli emeklilik çıkacak mı?’ diye merak ederken çalışma ve emeklilik hayatına ilişkin yeni adım atılıyor.
MHP'den Seydiler çıkarması!
MHP İl Başkanı Emre Şahin ve yönetimi, Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan, Seydiler İlçe Başkanı Abdülmuttalip Karagöz MHP yönetimi ve MHP meclis üyeleri, KAÇEP Başkanı Serpil Keskin ile birlikte esnaf ve vatandaşlara ziyaretlerde bulundu.
İYİ Parti Kastamonu adayını açıklıyor! İl Başkanı duyuru...
İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ataşalar, adaylarını açıklayacağı zamanı duyurdu.
Emin Taş, hayatını kaybetti
Kastamonu’nun tanınan simalarından eski nakliyecilerden Emin Taş, hayatını kaybetti.
Murat Kurum: ‘Kastamonulu bizi gördü’
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.
Gelecek Partisi Kastamonu'da o ilçeden aday gösterdi!
Gelecek Partisi Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinden aday gösterdi.
Pazar, eli boş döndürüyor
Ülkemizde yeni yılın başlamasıyla birlikte, vatandaşlar 2024 yılının ilk zamlarıyla karşı karşıya kaldı. Zamların habercisi ise tütün ve alkol fiyatları oldu. Vatandaşlar, artan maliyetlerin pazara yansıyıp yansımayacağı konusunda endişeli bir bekleyiş içerisine girdi
Plakalarda yeni dönem başladı! Cezası büyük
Araç sahipleri bu haber sizi yakından ilgilendiriyor. 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de plakalarda karekod uygulamasına geçildi. Alınan bu karar ile birlikte milyonlarca sürücünün plakalarını güncellemesi gerekli. Yaptırmayanlara ise büyük para cezası kesilecek. 
Kastamonulu iş insanı kaza geçirdi: Hemşehrileri yalnız bırakmadı
T.C Halkbankası Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Yalçın Madenci’ye esnaf teşkilatlarından teşekkür ve geçmiş olsun ziyareti düzenlendi
Kastamonu esnafının ‘komisyon’ isyanı!..
Kredi kartı komisyonlarının artması esnaf ve vatandaşı karşı karşıya getiriyor
Tıraşa da zam!
Asgari ücretin 17 bin 2 TL olmasının ardından başlayan zam furyasına; berberler de katıldı. Kastamonu'da berberler de, tıraş fiyatlarına yaklaşık yüzde 50 civarında zam uyguladı.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.