Arama
Arama Sonuçları
'Sarımsakçı vekil'den CHP’ye sert eleştiriler
Mehmet Yıldırım, 2 yıldır akciğer kanserine karşı verdiği mücadele sırasında CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanlığı yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmadığını söyledi.
Yüksel Aydın'dan Erbilgin'e gönderme: "Hikmet balonu Afyon'dan patladı!"
CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin ile siyasi tartışmalarda sık sık karşı karşıya gelen MHP MYK Üyesi ve eski İl Başkanı Yüksel Aydın Afyonkarahisar'da yaşanan olayları sosyal medyadan yaptığı paylaşımla değerlendirdi.
Yüksel Aydın: ‘Senin feriştahının çapı yetmez’ [VİDEO HABER]
MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in kendisine yönelik sözlerine cevap verdi.
‘Yerli, mülteci demeden ortak mücadeleyi büyütelim’
EMEP İl Temsilcisi Tufanyazıcı, ‘Yerli, mülteci demeden ortak mücadeleyi büyütelim’
Tufanyazıcı: İnsanca yaşayacak bir asgari ücret istiyoruz
Emek Partisi (EMEP) Kastamonu İl Temsilcisi Fikret Tufanyazıcı, asgari ücrete ara zam için görüşmelerin başlamasına yönelik açıklama yaptı.
38 vekil CHP'den ayrıldı
İYİ Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti milletvekilleri yemin töreni öncesi CHP grubundan ayrıldı.
"14 Mayıs akşamı onlara 'bay bay' diyeceğiz"
AK Parti İl Başkanlığı’nca “Türkiye Yüzyılı” temalı yürüyüş düzenlendi. Kışla Parkı’nda toplanan partililer, seçim otobüsü eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na kadar ellerinde parti ve Türk bayraklarıyla yürüdü. Cumhuriyet Meydanı’nda sona eren yürüyüşün ardından AK Parti milletvekili adayları Halil Uluay, Serap Ekmekci, Mehmet Umur ve AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, seçim otobüsünün üzerinden halka seslendi. İl Başkanı Doğan Ünlü burada yaptığı konuşmasında; " Cumhurbaşkanımıza hepimiz ‘hay hay’ diyeceğiz. Kemal’e de ‘bay bay’ diyeceğiz. İnşallah bay bay Kemal’in Kastamonu’daki temsilcilerine de 14 Mayıs akşamı bu meydandan hep beraber ‘bay bay’ diyeceğiz” ifadelerine yer verdi.
Türkiye 30 gün sonra sandığa gidecek
Cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyelerinin belirleneceği 14 Mayıs seçimlerine 30 gün kaldı. 4 cumhurbaşkanı adayının yarışacağı seçimlerde, oy pusulasında 24 partinin amblemi yer alacak, bu partilerden 11'i tek başına, 13'ü ise ittifaklarda seçime girecek.
13 siyasi parti tek başına yarışacak
14 Mayıs'ta yapılacak seçime milletvekili geçici aday listesi veren 26 partiden 13'ü tek başına, 13'ü ise ittifaklar adı altına girecek.
14 Mayıs seçimlerinin ilkleri
14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçiminde ülke seçim barajı yüzde 7 olacak.
Aday çıkarmayacaklar
HDP, TİP ve EMEP'in de yer aldığı 6 siyasi partiden oluşan Emek ve Özgürlük İttifakı, 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde aday çıkarmama kararı aldı.
‘Kastamonu’yu kimse huzursuz etmesin'
MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, TV366’da yayınlanan “Gündem Özel” programında soruları cevapladı.
"Halk, yeni yıla zamlarla uyandı"
Emek Partisi (EMEP) Kastamonu İl Başkanı Fikret Tufanyazıcı basın açıklamasında bulundu, TÜİK tarafından açıklanan TÜFE ve YİÜFE oranlarını eleştirirken diğer yandan gelen zamların altını çizdi.