Arama
Arama Sonuçları
"23 Nisan'da kalıcı çözümler üretelim"
Eğitim-İş Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklama yayınladı.
Bayramda Kastamonu’dan çıkamıyoruz!
Ramazan ayının 17. gününde bayram planları yapılmaya başladı. Yılbaşı sonrası zamlarının etkisinde olan ve zaten yüksek olan otobüs biletleri fiyatları artan talep sebebiyle bir artış daha gösterdi.
Zulüm devam ediyor!.. Sürpriz karar
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı.
Araç alacaklar dikkat! İbre tersine dönüyor
Genel seçimden sonra uygulamaya konan yeni ekonomi politikaları ikinci el araç piyasasında durgunluk oluştururken, fiyatlardaki düşüş yüzde 30’lara kadar ulaştı ancak sektör temsilcileri fiyatların yükseliş trendine girdiğini belirtiyor.
15 Mart'ta akaryakıta çifte zam!
Uluslararası petrol fiyatlarındaki düşüş nedeniyle kısa bir süre indirim yaşanan benzin ve motorinde rüzgar tersine döndü. Yeni gelişmeye göre benzinin litresine 1,53 TL, motorinin litresine ise 1,10 TL zam gelmesi bekleniyor. Fiyat artışı 15 Mart itibarıyla pompaya yansıyacak.
İkinci elde hareketlilik! Fiyat artışı durmuyor
Yeni yıl itibarıyla araç piyasasındaki fiyat değişimleri oldukça dikkat çekiyor. Aralık ayından bu yana yükseliş eğilimi gösteren ikinci el araç piyasasında üst üste son 3 aylık süre zarfında ibre yukarı döndü. Peki piyasada fiyatları yükselten nedenler neler? İşte detaylar...
Mart kapıdan baktıracak!.. Meteoroloji uyardı
Uzun bir süre mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar İstanbul dahil çok sayıda kentte çarşambadan itibaren yerini soğuk ve yağışlı havaya bırakacak.
Bir indirim daha geliyor!..
Geçtiğimiz hafta motorine 2 kez, benzine ise 1 kez indirim geldi.
Kastamonu için sevindiren düşüş
TÜİK tarafından verilen bilgiye göre; geçtiğimiz Türkiye genelinde binde 6’yı aşan bir düşüşle 565 binin üzerinde çift evlenirken, 171 binin üzerinde çift de boşandı. Boşanmadaki düşüş ise binde 2 civarında gerçekleşti. Kastamonu'da ise evlenme arttı, boşanmalar azaldı.
‘Ramazan zamları’nı kimse durduramıyor
Fırsatçılar bu yıl da boş durmuyor. Gıda fiyatlarındaki artışlara bir de Ramazan ayarı geldi. Toptancılarda bakliyat ve kahvaltılık ürünlere bu hafta başında ortalama yüzde 15 zam yapıldı. Bu zam marketlere yüzde 20-25 olarak yansıdı.
Kastamonu’da konut satışları çakıldı
İL GENELİNDE OCAK AYI KONUT SATIŞLARI YÜZDE 26,6 AZALDI
Başkan Aygün: “Hakem hatalarını söylediğim için TFF Başkanı beni engellemiş”
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, hakem hatalarını kendilerine ilettiğim için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kendisini engellediğini belirterek, dertlerinin Kastamonuspor’u şampiyon yapmaları olmadığını aksine futbolda her türlü çirkinliklerin olmamasını istediklerini kaydetti.
Vidinlioğlu'na ilk taşı Tahsin Babaş attı
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, basın toplantısı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'na da üstü kapalı gönderme yapan Babaş, gülerek kullandığı ifadelerde, ''Gerisini sizin takdirlerinize bırakıyorum'' dedi.
Ev sahibi olmak isteyenler: TAM VAKTİ!
Son dönemde artan konut ve kira fiyatlarına karşı hükümetin tedbirler etkisini göstermeye başladı. Konut fiyatlarında geri çekilmeler başlarken, ilan çeşitleri de arttı. Ev almanın tam zamanı olduğunu belirten uzmanlar, vatandaşlara "krizi fırsata çevirin" uyarısında bulundu.
Kastamonu’da oto pazarına ters etki!
Türkiye gündeminde otomobil fiyatlarının düşeceği söylenirken, Kastamonu’da oto pazarı akılları karıştırdı. Ekonomistler, Fiyatların 2024’te daha çok düşeceğini vurguluyor. Ancak bu düşüş çağrısı Kastamonu’ya ters etki yaptı.
Kastamonu’da oto pazarına ters etki!
Türkiye gündeminde otomobil fiyatlarının düşeceği söylenirken, Kastamonu’da oto pazarı akılları karıştırdı. Ekonomistler, Fiyatların 2024’te daha çok düşeceğini vurguluyor. Ancak bu düşüş çağrısı Kastamonu’ya ters etki yaptı.
Başkan Vidinlioğlu’nun kayınpederi toprağa verildi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan enflasyon ve fahiş fiyat artışlarıyla ilgili önemli açıklamalar geldi.
Erdoğan tarih verdi!.. Çok hızlı düşecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan enflasyon ve fahiş fiyat artışlarıyla ilgili önemli açıklamalar geldi.
Sürücülere müjde!.. İndirim göründü
Geçtiğimiz ay, 76-77 dolar arasında dalgalanan Brent Petrol, 5 ayın en düşük seviyelerine gerileyerek aralık ayında da 80 doların altında. Petrol fiyatlarındaki bu düşüş, Benzin ve motorinde indirim beklentisi oluştu.
Memur ve emeklinin maaş zammı belli oldu
Emekliye zam ve memur zammı için düzenleme geliyor. SGK emekli zammı, memur maaş zammı için 5 aylık enflasyon farkı belli oldu.
Akaryakıta 'ciddi' indirim bekleniyor
Brent petrol fiyatları son bir haftada talep endişeleriyle 87 dolardan 81,43 dolara kadar geriledi. Bu da benzin ya da motorinde indirim beklentileri doğurdu.
Ard arda zamlardan sonra indirim geliyor
Akaryakıt fiyatları brent petrol ve dolar kuru ile yön bulmaya devam ederken son dakika gelişmesi yaşandı.
Kastamonu'yu bekleyen tehlike
Kastamonu’da havaların artarak soğuması beklenirken ekim ayında hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında ilerliyor
İkinci elde fiyatlar düşüyor
İkinci el araç platformu VavaCars’ın verilerine göre, otomobil fiyatları iki yılın ardından ilk kez eylül ayında düşüş kaydetti.
Yılsonuna kadar zam yapmayacaklar
Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneğinden (TÜRES), Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın enflasyonla mücadele kapsamında indirim çağrısına destek geldi.