Arama
Arama Sonuçları
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Anneler Günü mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir annenin evladına olan merhametiyle mukayese edilebilecek derecede çok az insani duygu vardır. Annelerimize teşekkür etmekle kalmayıp hayatımız üzerindeki etkilerini de hatırlamak için bugün anlamlı bir fırsattır." dedi.
Zimbabwe’de Kastamonu imzası!
Halit Bitkin, “Deniz Feneri Kastamonu Temsilcisi olarak 10.000 km uzakta Afrika ülkesi Zimbabwe’de bir vefa örneği daha göstererek yoksul Zimbabwe müslümanlarına “Atabey Gazi Mescidi” inşa ederek teslim ettik” dedi.
Hanönü'nün yeni Başkanı start verdi!
31 Mart Yerel Seçimlerinde Hanönü Belediye Başkanı olarak seçilen Metin Yamalı mazbatasını alarak görevine başladı. Devir teslim töreninin ardından göreve başlayan Belediye Başkanı Metin Yamalı, “Koltuğa ve makama oturmak için gelmedik. İlçemizin daha iyi bir noktaya gelmesi için ekip olarak çalışacağız ”dedi.
24 yıllık sorun çözüldü ve temeli atıldı
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle 24 yıldır devam eden Basmacılar Çarşısı sorunu çözülerek, Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi adıyla yükselecek binanın temeli atıldı.
‘Bağımsız Başkan’dan miting gibi açılış
Bozkurt Belediye Başkanı ve bağımsız başkan adayı Muammer Yanık, ilçedeki ilk seçim bürosunu mitingi aratmayan bir katılımla açtı.
Kastamonu ilk STK'sı, Genel Kurulu'nu yaptı!
Kastamonu'da 1963 yılında kurularak Kastamonu'nun ilk STK'sı olarak kayıtlara geçen Tosya Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği, Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Dernek Başkanlığına yeniden mevcut başkan Ali Osman Tekin seçildi.
Bakan Yumaklı: ‘Kastamonulu olarak gurur duydum’
Hayırsever iş adamı Mecit Çetinkaya’nın katkılarıyla hizmete sunulan Mecit Çetinkaya Teknik Anadolu Lisesi binasının açılışında konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı; yapılan hayra dikkat çekti ve Türkiye’ye Kastamonu’dan mesaj verdi. verdi.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Hayatını kaybeden imama son görev
Kastamonu'da yakalandığı hastalık sebebiyle hayatını kaybeden köy imamı Mehmet Semerci, son yolculuğuna uğurlandı.
MHP’den sürpriz aday!
31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri için kritik bir döneme yaklaşıldı.
Eski Kastamonu valisinin acı günü
Kastamonu Eski Valisi, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Erdoğan Bektaş'ın babası Osman Bektaş, hayatını kaybetti. Bektaş, Trabzon’da defnedildi.
Kastamonu'nun 'Atatürk'ü gören' gözleri...
Atatürk'ün 1925 yılında Kastamonu'ya gelişinde Atatürk'ü gören 105 yaşındaki Huriye Kastamonulu o günleri anlattı. Atatürk'ün gözlerini gördüğünde öğretmenine 'Bak Atatürk'ün de gözleri benimkilere benziyor' diyen Kastamonulu, Atatürk hakkında konuşurken, gözleri hem yaşla doldu hem de parladı.
Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım
Mardin’de beş milyona dolara mal olacak fabrikanın temel atma töreni Gazze’de devam eden saldırılardan dolayı sade bir törenle yapıldı.
Kastamonulu umreciler, dualarla uğurlandı
İhsangazi ilçesinde umreciler, İhsangazi İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen programla, kutsal topraklara uğurlandı.
Şehidimiz, kabri başında dualarla anıldı
Tosya ilçesi nüfusuna kayıtlı Tankçı Onbaşı Engin Abay, şehitliğinin sene-i devriyesinde kabri başında anıldı.
Yeni Tosya Adalet Sarayı dualarla açıldı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: “Ülke genelinde 400’e yakın adalet sarayı inşa ettik”
Engin Altıkulaç duyurdu; "İnşaat başlıyor..."
Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, geçtiğimiz günlerde ihalesi biten Organize Hayvancılık Bölgesi projesi için Pazartesi günü itibariyle şantiye binasının kurulacağını açıkladı.
İncedemiroğlu'na son görev...
Geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat eden İhsangazi eski İlçe Başkanı ve İhsangazi esnaflarından Kamil İncedemiroğlu son yolculuğuna uğurlandı.
"Fikir ve önerileri, bizim için yol gösterici"
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ilçenin önde gelen büyüklerinden esnaf Abdulmuttalip Çalışkan, Hasan Aydın VE İsmail Sirke ile bir araya geldi. Başkan Kavaklıgil ilçede yapımı devam eden projelerle ilgili onların fikir ve önerilerini dinledi. Başkan Kavaklıgil; "Kendilerinin eşsiz fikir ve önerilerini dinlemek bizler için oldukça önemli ve yol gösterici" dedi.
"MHP, toplumsal maliyeti çok az olan bir hareket"
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresine katılan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş: " Toplumsal maliyeti çok az olan bir hareketin mensuplarıyız biz. " dedi.
Kemençe çalarak validen silah ruhsatı istedi
Yerel sanatçı, kemençe çalarak validen silahı için ruhsat istedi.
Mevlid Kandili ne zaman? önemi nedir? işte 2023 Mevlid Kandili tarihi
Mevlid Kandili tarihi 2023 yaklaşırken, İslam dünyasında hazırlıklar başladı. Rahmet elçisi Hz. Peygamberin (s.a.s.) doğumunun kutlandığı Mevlid Kandili'nde Müslümanlar ibadetlerini idrak edecek. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren Mevlid Kandili'nde milyonlarca Müslüman camileri dolduracak. Yılın son kandili olarak da gerçekleşen Mevlid Kandili 2023 tarihi Diyanet takvimi ile belli oldu. Peki, Mevlid Kandili ne zaman, hangi tarihte? İşte, 2023 Mevlid Kandili tarihi, önemi ve konu hakkında ayrıntılı bilgiler.
"Türk Milleti tüm dünyaya mücadele dersi verdi"
Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Vidinlioğlu açıklamasında; "Hürriyetine sevdalı Türk milleti, bu zaferle bir kez daha tarihe adını yazdırmış, şanlı ordumuz tüm dünyaya mücadele dersi vermiştir" dedi.