Arama
Arama Sonuçları
Bu yıl okul alışverişi can yakacak!
Kırtasiye malzemelerinde geçen yıla göre yüzde 40 ile 75 arasında artış yaşanırken bu yıl bir okul çantası bin TL'ye dolacak.
MİT’ten terörist avı: 3 DEAŞ’lı terörist yakalandı
Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) istihbari ve operasyonel desteğiyle Suriye Milli Ordusu'na (SMO) bağlı yerel güvenlik güçlerince Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde düzenlenen operasyonlarda eylem hazırlığındaki 3 DEAŞ'lı terörist yakalandı.
MSB duyurdu, 8 yılda 40 bine yakın terörist!..
Milli Savunma Bakanlığı, bu yıl etkisiz hale getirilen terörist sayısının 813’e, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar ise 38 bin 156’ya ulaştığını açıkladı.
DEAŞ’lı 2 şahıs yakalandı
KASTAMONU'DA TEM VE İSTİHBARAT’TAN ORTAK OPERASYON...
TEM ve İstihbarat’tan terör operasyonu
Terör örgütü DEAŞ mensubu şahıs Gaziantep’te yakalandı.
Kastamonu’da DEAŞ operasyonu
Gözaltına alınan şahıs, sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.
Yakalandı!
Küresel terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda, örgütün sözde "Ninova (Musul) Bölgesi Kadısı" İstanbul’da yakalandı.
İşte en az oyu alan parti!
Türkiye'nin Musul eski Başkonsolosu Öztürk Yılmaz'ın kurduğu Yenilik Partisi, 14 Mayıs’ta yapılan milletvekili genel seçimlerinde yüzde 0,02'lik oy oranı ile en az oy alan parti oldu.
Kastamonu'da DEAŞ operasyonu
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğünün ortak çalışmaları sonucu “DEAŞ silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” ve “Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkındaki Kanuna” muhalefet suçundan yürütülmekte olan soruşturma kapsamında 2 şahıs yakalandı.
Milli Muharip Uçağın adı 'KAAN'oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Muharip Uçağın adının "KAAN" olduğunu açıkladı. İstikbalin Yüzyılı Tanıtım Programı'nda Milli Muharip Uçak ve HÜRJET piste çıktı.
‘Hem sahada, hem masada güçlüyüz’
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin attığı her girişimin küresel çapta saygı gördüğünü ifade ederek "Türkiye artık sadece bölgesel güç değil küresel bir aktör olmuştur. Hem sahada hem masada güçlüyüz" dedi.
DEAŞ bağlantılı 3 şahıs yakalandı
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve TEM Şube Müdürlüklerinin koordineli çalışmaları sonucunda, İl Merkezinde 3 adrese gerçekleştirilen operasyon neticesinde, DEAŞ Terör Örgütü ile bağlantılı 3 şahıs yakalandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Rahmetli Menderes 14 Mayıs 1950'de 'yeter söz milletindir' diyerek sandıktan ezici bir zaferle çıkmıştı. Milletimiz 73 yıl sonra bir kez daha aynı gün 6'lı masa diyerek karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına 'yeter' diyecektir." dedi.
8 ilde DEAŞ operasyonu: 24 gözaltı
Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı tarafından DEAŞ silahlı terör örgütüne yönelik yapılan 8 ildeki operasyonlarda 24 şüpheli gözaltına alındı.
“Verdiğimiz destek helal olsun”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda Adım Adım 2023 ‘Köyüm Benim’ Sohbet Toplantıları’ temalı köy ziyaretleri devam ediyor. Kastamonu’da ise MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’nın katılımıyla Akkaya, Karadere, Mescid, Subaşı, Alatarla köylerinde toplantılar düzenlendi. Toplantıda konuşan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı; “Türkiye’nin, terör örgütü belasından kurtulmasına ramak kaldı. Bu konuda verdiğimiz oylar da verdiğimiz destek de Cumhurbaşkanımıza helali hoş olsun. Çünkü geldiğimiz noktada Türkiye’yi terör belasından kurtarmak için ortaya büyük bir azim ve gayret koyuyorlar. İnşallah bundan sonra da Cumhurbaşkanımız, milletimizin ekonomik refahını yükseltecek, milletimizin bolluk ve bereket içinde yaşamını sürdürmesi için gerekli olan altyapı çalışmalarını tamamlayacak. Hem Cumhurbaşkanımzın hem de Milliyetçi Hareket Parti’mizin layık olduğu yere götürme noktasında sizlerin desteğini bekiyoruz” ifadelerine yer verdi.
Aranan 642 şahıs yakalandı
İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı birimlerince başta terör suçları olmak üzere aranan şahısların yakalanması varsa suç delillerinin ele geçirilmesi amacıyla “Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları Uygulaması” yapıldı.
1 kişi tutuklandı
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu DEAŞ terör örgütü bağlantılı şahıslara para gönderdiği değerlendirilen 1 kişi yakalandı.
Aranan DEAŞ mensubu yakalandı
Kastamonu Merkez ilçesinde DEAŞ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan (A.Ç.) isimli şahıs, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı.
DEAŞ'ın sözde yöneticisi hakkında karar
DEAŞ silahlı terör örgütünün Irak ve Suriye'de sözde yöneticiliğini yaptığı iddia edilen sanık, 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı
Kastamonu merkezli DEAŞ operasyonu: 20 gözaltı
Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı, Tem Daire Başkanlığı ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca düzenlenen operasyonda DEAŞ Silahlı Terör Örgütü şüphelisi 20 kişi gözaltına alındı.
4 ilde DEAŞ operasyonu: 20 gözaltı
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından DEAŞ’ın finans yapılanmasına yönelik Kastamonu merkezli Gaziantep, İstanbul ve Konya’da eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı.
Elektrik faturalarına yeni düzenleme
Ocak ayının son Kabine Toplantısı, dün gerçekleştirildi. Toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Elektrikte aylık tüketimi 150 kilovattan 210 kilovata çıkarıyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine değişikliği için “Bundan sonra da elbette gerektiğinde yeni değişiklikler yapabiliriz”ifadelerine yer verdi.
7 DEAŞ şüphelisi serbest bırakıldı
Kastamonu'da polis ekipleri tarafından geçen hafta 7 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı DEAŞ operasyonunda gözaltına alınan 7 yabancı uyruklu şahıs adliyeye sevk edildi. 7 şüpheli adli kontrolle serbest kaldı.
Kastamonu'da 7 DEAŞ'lı yakalandı
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüklerinin koordineli çalışmaları sonucunda bugün, il merkezinde 7 ayrı adrese yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyon neticesinde DEAŞ terör örgütü ile bağlantılı 7 yabancı uyruklu şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
‘Türkiye’nin gücünü sınamayın’
Bir dizi programa katılmak üzere Sinop’a giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ilk olarak Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’nde AK Parti mensupları ile "Vefa Toplantısı"nda bir araya geldi.
DEAŞ'lı terörist yakalandı!
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerinin koordineli çalışmaları sonucunda Kastamonu İl Merkezinde düzenlenen operasyonda gözaltına alının DEAŞ Terör Örgütü ile bağlantılı yabancı uyruklu şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
MHP Heyeti, muhtarlarla bir araya geldi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatları sonrasında sahaya inen MHP Teşkilatı, 'Adım Adım 2023: İl İl Anadolu' programı kapsamında Kastamonu'da mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
SOYLU: TÜRKİYE’DE TERÖRİST SAYISI 181’E İNDİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kastamonu Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) 19. Dönem Mezuniyet Törenine katıldı