Arama
Arama Sonuçları
Kemal’den Baltacı’ya çok sert tepki!
MHP Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yasin Kemal: “Kastamonu Ülkü Ocaklarının mensubu ve mezunu olan bir vatan evladıyım. Bizler simit yeriz haram yemeyiz Elhamdulillah.”
Kastamonu'da baltalı kavga!
Kastamonu'nun Araç ilçesinde gerçekleşen olayda, bir kişi balta darbeleri sonucu ağır yaralandı.
Kastamonu’da cemaatten dayak yiyen imam gündem oldu!
Görüntüler Kastamonu İhsangazi ilçesi Bozarmut köyünden.
Boris Volfman: “Nohut İhracatında Toparlanma Devam Ediyor”
Pandemi öncesinde yüksek ihracat getirisine sahip nohutta son birkaç yıldır yaşanan düşüş tersine dönmeye başladı. Dünyanın en büyük nohut üreticilerinden biri olan Türkiye 2022 yılında dünyanın çeşitli ülkelerine 60 milyon dolarlık nohut ihracatı gerçekleştirirken bu rakam 2023 sonu itibariyle 86 milyon dolara yükselerek ciddi mi artış gösterdi.
Kastamonulu genç müzisyen canice katledildi!
Kastamonulu genç müzisyen, nişanlısıyla birlikte gittiği bir restoranda meslektaşları tarafından öldürüldü.
'Sarımsakçı vekil'den CHP’ye sert eleştiriler
Mehmet Yıldırım, 2 yıldır akciğer kanserine karşı verdiği mücadele sırasında CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanlığı yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmadığını söyledi.
Kastamonu Üniversitesi hocası linç edildi
Kastamonu Üniversitesi'nde ders veren Aydın Ünal’ın İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Atatürk paylaşımına yaptığı yorum, tepkilere neden oldu.
Madak: ‘Sorunlarımıza kalıcı çözümler istiyoruz’
Eğitim Sen Kastamonu Şube Başkanı Mirati Madak, eğitimcilerin yılda bir gün hatırlanmak yerine sorunlarına kalıcı çözümler üretilmesini beklediğini kaydetti.
Yeni Tosya Adalet Sarayı dualarla açıldı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: “Ülke genelinde 400’e yakın adalet sarayı inşa ettik”
‘Avukata saldırı, savunma hakkına yönelik saldırıdır’
Kastamonu Barosu, avukatlara yönelik saldırılara tepki gösterdi
KANLI DÜĞÜN! Uzman çavuş öldü...
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde iki farklı düğün salonundan çıkan araçların karıştığı kaza sonrasında çıkan kavgada uzman çavuş kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.
Kosova Nakliye’de Arı Nakliyat’tan Büyük Fırsat!
Arı Nakliyat işletmesi uzun yıllardan bu yana kaliteli ve tecrübeli nakliyat hizmetleri sunmaktadır.
"Türk ordusu, bağımsızlığımızın en büyük güvencesidir"
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programa geçildi. Programda konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu; "Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın bizler için bir vatana dönüşmesi, bayrağımızın özgürce dalgalanması şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakarlıklarının eseridir. Türk ordusu, bağımsızlığımızın en büyük güvencesidir. Kan dökülerek vatan olan bu topraklar, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk milleti tarafından en kutsal emanet olarak korunacaktır" dedi.
Menderes ve arkadaşları kabirleri başında anıldı
Merhum Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan, idam edilişlerinin 62. yılında Topkapı’daki anıt mezarda düzenlenen törenle anıldı.
Erbilgin, Aydın'ın iddialarına yanıt verdi; "Bu bir komplodur"
CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, İl Başkanlığı'nda yapılacak olan İlçe Başkanları toplantısı öncesinde Afyonkarahisar'da yaşanan olaylara ilişkin basın açıklaması yaptı. Erbilgin yaptığı açıklamada Yüksel Aydın'ı eleştirdi Erbilgin; "Yüzlerce cep telefonu ve onlarca kameranın olduğu ortamda Yüksel Aydın’ın iddia ettiklerine yönelik tek bir kelime yok. Bu ne demek? Bu bir komplo demektir. Bu partimizi ve bizleri itibarsızlaştırma gayretidir" dedi.
Vidinlioğlu: "Biz hikâyemizi karanlık tabutluklarda yazdık"
12 Eylül 1980 askerî darbesinin 43. yıl dönümünde Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Nasrullah Camii'nde Mevlid-i Şerif ve Kur'an-ı Kerim Tilaveti programı düzenlendi.
"Eğitim politikalarında ipin ucu kaçtı!"
İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Faruk Ataşalar, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Milli Eğitim İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması gerçekleştirdi. Eğitimde yaşanan sorunları dile getiren İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Faruk Ataşalar; "Eğitim politikalarında da ipin ucunun kaçırıldığına, toplumsal değerlerimizin özümsenmesiyle ilgili hassasiyetlerin eğitimde de terk edildiğine üzülerek tanık oluyoruz. Yeni kuşaklar, Atatürkçü, laik, çağdaş ve bilimin ışığında yetiştirilmesi hedefinden hızla uzaklaşmakta olduğumuzun, bir garip ideolojik hedefler doğrultusunda şekillendirilmek istendiğinin farkındayız" dedi. Ataşalar, İktidara öğrencilere sözü verilen ücretsiz yemek konusunu hatırlattı.
Erdoğan’dan yerel seçim mesajı: 'Koçbaşlarını belirleyip yola öyle devam edeceğiz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimde nasıl hareket edeceklerini açıkladı. İYİ Parti lideri Meral Akşener'in çağrısını değerlendirdi.
Tarih yağmacılarına jandarma darbesi
Çorum’dan Kastamonu’ya piyasaya sürmek amacıyla tarihi eser getiren iki kişi, jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.
PKK ne zaman teslim bayrağı çekecek? Uzmanlar açıkladı
Uzman isimler "PKK ne zaman teslim bayrağı çekecek?" sorusunu cevaplandırdı.
Erdoğan'dan ‘sivil anayasa’ çağrısı…
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “85 milyonun tamamının sahipleneceği ve 'İşte benim Anayasam' diyerek baş tacı edeceği bir metni artık milletin takdirine sunmamız gerekiyor" dedi.
Üretici ve market arasındaki fiyat farkı yüzde 500’e dayandı
Ağustos ayında üretici ve market arasındaki fiyat farkı en fazla yüzde 450 ile elmada görüldü. Elmadaki fiyat farkını yüzde 437,8 ile kuru üzüm, yüzde 325,6 ile havuç, yüzde 312 ile kuru soğan, yüzde 218,6 ile kuru incir, yüzde 200,6 maydanoz takip etti.
NASA tarih verdi! tüm dünya karanlığa gömülebilir
Dünya, yeni bir güneş fırtınasıyla karşı karşıya kalabilir... NASA, bir sonraki güneş fırtınasının tarihini açıkladı.