Kastamonu'daki cinayetle ilgili yeni gelişme!;

Kastamonu'daki cinayetle ilgili yeni gelişme!

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde yaşanan tartışma sonucu baba A.K. tarafından oğlu Okan Kabuk bıçaklanarak, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan baba A.K. sağlık kontrolü için KEAH'a getirildi....

Olay, dün gece saatlerinde Kastamonu’nun Taşköprü ilçesi Yavuçkuyucak köyü Körpe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.K. (53) ile uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen oğlu 30 yaşındaki Ozan Kabuk arasında, tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Ayhan Kabuk, mutfaktan aldığı bıçakla oğlu Ozan Kabuk’u bıçakladı. Ozan Kabuk, aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybetti. Ozan Kabuk'un cenazesi aile üyelerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen Cumhuriyet savcısının ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Baba A.K. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen A.K., ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. A.K. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

OĞLUNU UYUŞTURUCUDAN UZAKLAŞTIRMAK İÇİN MEMLEKETİNE GETİRMİŞ

Öte yandan, İstanbul'da yaşayan A.K'nin (53), Ozan Kabuk’u uyuşturucudan uzaklaştırmak için Taşköprü ilçesindeki köy evine getirdiği öğrenildi. Tartışmanın sebebi ise henüz öğrenilemedi.

Kaynak: İHA

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum