Arama
Arama Sonuçları
Tahsin Babaş, neden aday gösterildi?
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, basın toplantısı düzenleyerek geride kalan 250 günlük görev süresini değerlendirerek; ilimizde devam eden ve planlanan yatırımların genel durumuyla alakalı bilgi verdi.
Google’ın sistemi bize gelince çalışmamış!
İngiliz medya kuruluşu BBC, Android telefonlarda çalışan deprem uyarı sisteminin Türkiye'de çalışmadığını iddia etti. Söz konusu haberde, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ilk depremde çalışmadığı ifade edildi.
Marburg virüsü endişe yaratıyor
İshal, diş eti kanaması, karın ağrısı... Son olarak 16 kişinin ölümüne neden olan Marburg virüsü endişe yaratmaya devam ediyor.
Bunlar daha iyi günlerimiz! Sıcaklık rekoru geliyor
Uzmanların açıklamalarına göre ise bunaltıcı sıcaklar yeni rekorlar kırmaya devam edecek.
Ünlü gazeteci hayatını kaybetti
Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç, tedavi gördüğü hastanede 71 yaşında yaşamını yitirdi.
Seçim Mayıs’ta!
AK Parti, 18 Haziran 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimini öne çekmek için harekete geçti. 30 Nisan ve 14 Mayıs tarihleri seçim için ön plana çıkarken, EYT'nin de en geç Şubat başında yasalaştırılması hedefleniyor. AK Parti Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Toplantısı'nda, seçimlerin 9 Nisan'dan sonra 18 Haziran'dan önceki bir tarihte yapılmasına dönük alternatif senaryolar ele alındı. 30 Nisan, 7 Mayıs seçeneklerinin de değerlendirildiği MYK'da kesin karar alınmamakla birlikte ağırlıklı görüş seçimlerin 14 Mayıs'ta yapılması yönünde oldu.
BBC'nin kapağını 'Horma' süsledi...
İngiltere'nin en önemli yayın organlarından BBC'nin sosyal medya hesabını 'Horma Kamyonu' fotoğrafı süslüyor.
'İki doz sinovaclılar aşısız sayılsın'
Sağlık Bakanlığı verilerine göre aşılama oranlarında büyük bir düşüş yaşandı