Arama
Arama Sonuçları
Bir gün değil, her gün!..
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında etkinlikler düzenliyor.
Kastamonu’da kaç adet sinema salonu var?
Kastamonu'da kaç tane sinema salonu var? Kastamonu'da hangi sinema salonları var? işte cevapları
Asırlık lezzet artık Kastamonu'da
152 yıllık asırlık lezzet artık Kastamonuluların masasında... Baklava konusunda uzmanlaşmış ve tercih edilen bir marka olan Faruk Güllüoğlu Baklavaları Kastamonu'da da hizmet vermeye başladı.
Faruk Güllüoğlu Kastamonu'da
152 yıllık asırlık lezzet şimdi Kastamonulular ile buluşacak. Lezzetli tatlılarıyla Faruk Güllüoğlu Kastamonu'da şubesinin kapılarını açıyor...
GMG Kastamonuspor taraftarı, formasına kavuşuyor
Kastamonuspor taraftarları formasına kavuşuyor.
‘Madame Coco’ Kastamonu’da...
Lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco'nun 318’inci mağazası, Kastamonu Barutçuoğlu AVM’de açıldı.
Kastamonu Merkez Nöbetçi Eczaneleri
Kastamonu'da 16 Temmuz Pazar günü nöbetçi eczaneler…
Kastamonu Merkez Nöbetçi Eczaneleri
Kastamonu'da 23 Haziran Cuma günü nöbetçi eczaneler…
"Referanduma gidilebilir"
İl Genel Meclisi Eski Üyesi Muhsin Altındağ, mahalli basında yer alan bilgiler doğrultusunda ki düşüncelerini yazılı basın açıklamasıyla ifade etti.
Belediye ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek
Kastamonu Belediyesi tarafından 9-11 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan Geleneksel Türk Dünyası Günleri etkinliklerini izlemek isteyen vatandaşlar için 3 gün boyunca Kuzeykent, Tosya Yolu, Olukbaşı ve Örencik TOKİ bölgelerinden ücretsiz halk otobüsü seferleri düzenlenecek.
Kastamonu Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi nerede? nasıl gidilir?
Kastamonu Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi nerede? nasıl gidilir? soruların cevapları haberimizde
Kastamonu Merkez Nöbetçi Eczaneleri
Kastamonu'da 1 Haziran Perşambe günü nöbetçi eczaneler…
Kastamonu Merkez Nöbetçi Eczaneleri
Kastamonu'da 27 Mayıs Cumartesi günü nöbetçi eczaneler…
Ortaokul öğrencilerinden yıl sonu sergisi
Kastamonu merkezinde bulunan 18 ortaokulun katılımıyla yıl sonu karma resim sergisi açıldı. Kastamonu Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Merve Karakoca, güzel bir sergide bir araya geldiklerini belirterek; “Öğrencilere hem bir yıl sonu hediyesi hem de farklı okullar ile kaynaşması sağladık. Bir renk cümbüşü oldu, bu çok büyük bir mutluluk” dedi.
Milletvekilleri belli oldu, Cumhur İttifakı birlikte sahaya indi
Cumhur İttifakı, saha gezilerini birlikte sürdürüyor.
Özgül Öğrenme Güçlüğü Derneği'nden sergi
Kastamonu’da disleksi hastası çocuklar tarafından yapılan resimler, sergide yoğun ilgi gördü.
"Milletimizin kararı nettir"
Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu 28 Mayıs seçim çalışmaları dolayısıyla Barutçuoğlu AVM'yi ziyaret etti. Başkan Vidinlioğlu ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; "Cumhur İttifakı’nın gücünü oluşturan, egemenliğimizin kayıtsız şartsız tek sahibi milletimizin kararı nettir" ifadelerine yer verdi.
Bu projeyle, hiç bir çocuk üzülmeyecek!
Kastamonu Özgül Öğrenme Güçlüğü Derneği (KÖÖGDER) tarafından, zeka seviyesi normal veya normal üstü olan çocukların okuma yazma ve matematik alanında akranlarına kıyasla güçlük yaşaması durumunu en aza indirgemek amacıyla “Özgül Öğrenme Gücümü Keşfet” Projesi başlatıldı. Proje detaylarını anlatmak amacıyla Nihavend Konağı’nda basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Yavuz Selim Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu ve Kastamonu Özgül Öğrenme Güçlüğü Derneği Başkanı Hüseyin Demir projeyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Aslan ailesi, eserleri için imza günü düzenledi
Çocuklara yönelik birçok eserin yazarları olan eğitimci Aygün Aslan ve Göksal Aslan Gülenyüz Kitap Fuarı ve İmza Günü, Barutçuoğlu AVM ev sahipliğinde hafta sonu gerçekleştirildi.
Minik Okurlar Barutçuoğlu Avm’de buluşuyor!
Çocuklara yönelik birçok eserin yazarları olan Aygün Aslan ve Göksal Aslan11 ve 12 Mart tarihlerinde,12:00-16:00 saatleri arasında Barutçuoğlu AVM’de minik okurları ile buluşacaklar.
KASFOT kış sergisi görücüye çıktı
Kastamonu Fotoğraf Sanatı Derneği (KASFOT), Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi’nde (BAVM) kış temalı sergi açtı.
BAVM'ye yeni Genel Müdür
Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu’nca Genel Müdür görevine Yıldırım Karaosmanoğlu getirildi.
Kent Kart dolum otomatları yaygınlaşıyor
Toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşların daha kolay, daha pratik bir şekilde kartlarının dolumunu yapabileceği cihazlar, Kastamonu’nun çeşitli noktalarına konulmaya devam ediyor. Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi (BAVM) önünde bulunan duraktaki Kent Kart Dolum Cihazı Kastamonu Belediyesi ekipleri tarafından aktif hale getirildi.
Barutçuoğlu AVM’de geleneksel aşure etkinliği
Barutçuoğlu AVM yönetimince düzenlenen geleneksel aşure programında, bu yıl da çok sayıda vatandaşa aşure ikram edildi.
Barutçuoğlu AVM’de ‘Aşure Günü’ etkinliği
Barutçuoğlu AVM Yönetimi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla, geleneksel hale getirilen aşure dağıtımı bu yıl da, Barutçuoğlu Avm Zemin katında yapılacak. Yönetim tarafından yapılan açıklamada; “8 Ağustos Pazartesi Saat 14.30 itibari ile Barutçuoğlu Avm Zemin katında düzenlenecek etkinliğe tüm halkımız davetlidir” denildi.
BAVM’ye eğitimci genel müdür…
Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi (BAVM) Yönetim Kurulu’nca genel müdürlük görevine Nedim Bostancı getirildi.
5.500 TL’ye varan promosyon imkanı
Türk Ekonomi Bankası Kastamonu Şube Müdürü Mustafa Ertürk , TEB’in emekli promosyonları hakkında açıklamalarda bulundu. Ertürk , konuyla ilgili açıklamasında; “Türk Ekonomi Bankası (TEB), emeklilere yönelik yeni kampanyası ile 5.500 TL’ye varan promosyon sunuyor” dedi.