Aslan ailesi, eserleri için imza günü düzenledi;

Aslan ailesi, eserleri için imza günü düzenledi

Çocuklara yönelik birçok eserin yazarları olan eğitimci Aygün Aslan ve Göksal Aslan Gülenyüz Kitap Fuarı ve İmza Günü, Barutçuoğlu AVM ev sahipliğinde hafta sonu gerçekleştirildi....

Aslan ailesi, eserleri için imza günü düzenledi

Çocuklara yönelik birçok eserin yazarları olan eğitimci Aygün Aslan ve Göksal Aslan Gülenyüz Kitap Fuarı ve İmza Günü, Barutçuoğlu AVM ev sahipliğinde hafta sonu gerçekleştirildi. Küçük okurlar imza gününe büyük ilgi gösterdi, çok sayıda kitap alarak destek verdiler. Aslan ailesinin tüm fertleri çocuk kitapları yazıyor. Kitap yazma rekoru ise 130 eserle Aygül Aslan’da...

Çocuk kitapları yazarı ve 15 yıldır çocuklara okuma alışkanlığı, okuma sevgisi, okuma kültürü kazandırabilmek için öğrencilerle buluşan Göksal Aslan yaptığı açıklamada; “Ailecek çocuk kitapları yazıyoruz. Bugüne kadar yayımlanmış 115 beş tane çocuk kitabım var. Okullarda çocuklarla söyleşiler yapıyoruz. Anne babalara seminer veriyoruz. Tek derdimiz bu memleketin çocuklarının kitap okumayı sevmesi. Küçük çocuklarımıza daha çok kitap okumalarını da tavsiye ediyoruz” dedi.

Göksal Aslan’ın yazar olan eşi Aygül Aslan da; “Ben de çocuk kitapları hazırlıyorum. Yayınlanmış 130 tane hikaye kitabım var. Amacımız, derdimiz öğrencilerin, çocukların kitap okumayı sevmesi, hayata hazırlanmasıdır. Yazmış olduğumuz kitaplara büyük ilgi gösteren çocuklarımıza ve ailelerine de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Aygül Aslan, “Ailemizin tüm fertleri yazar, çocuklarımız olan Burak ve Sena da kitap yazarı. Onlar da yazar ailecek kitap yazıyoruz. İlkokul 5. sınıfa giderken onlar da 10’ar kitap yazdı. Çocuklarımı da bu vesile ile kutluyorum” dedi. Kitap fuarı 2 Nisan 2023 Pazar gününe kadar açık kalacak.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum