Arama
Arama Sonuçları
Derdiyok; "4 ayda Kastamonu'da yoğun tempo yaşadık"
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Çağdaş Derdiyok, 4 aylık değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kastamonu'da sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve hastaların daha etkin bir şekilde tedavi edilmesi için yapılan çalışmalara vurgu yapan İl Müdürü Derdiyok, hastaların il dışına sevklerinin azaltılması noktasında da gayret içerisinde olduklarını kaydetti. 
Kastamonu sonlarda!
Yaşam süresi en uzun il hangisi? TÜİK verileri paylaştı.
En yaşanabilir iller sıralandı... İşte Kastamonu'nun sırası!
Dünyaca ünlü Forbes dergisi ilginç bir araştırmaya imza attı. "Türkiye'nin en yaşanabilir şehirleri" üzerine araştırma yapan Forbes, listeyi yayınladı. Araştırmaya göre Türkiye’nin en yaşanılabilir illeri arasında Kastamonu 50'nci sırada yer aldı.
Hırçın Karadeniz, Kastamonu'ya kustu!
Kastamonu'da geçtiğimiz hafta etkili olan fırtına sonrasında; Karadeniz, pisliğini Kastamonu'ya kustu... Zonguldak, Bartın ve Kastamonu'nun etkilendiği fırtınanın zaiyatları; belli olmaya başladı.
3 saatlik ‘ayı kurtarma’ operasyonu  
Bir tarlaya kurulan domuz kapanına yakalanan ve kanlar içerisinde kalan ayı, ekiplerin 3 saat süren operasyonuyla kurtarılıp, tedavi edildikten sonra doğal hayata salındı.  
170 madenci kendini madene kapattı: 'Kastamonu'dan da madenci var'
Bartın, Kastamonu ve Zonguldaklı madencilerin bulunduğu işçiler kendilerini madene kapattı. Haklarını istiyorlar...
Memleketinizin adı nereden geliyor? Kastamonu'yu duyunca çok şaşıracaksınız... İşte tüm illerin açıklaması
Memleketinizin adı nereden geliyor? Her şehrin isminin birbirinden farklı hikayesi var. İşte şehirlerin isimlerinin hikayeleri...
"Ne zaman bitecek bu bekleyiş?"
Cide'de yaşayan vatandaşlar, Karadeniz sahil yolunun Cide etabının tamamlanmasını bekliyor. Yolun bir türlü tamamlanmamasından dolayı şikayetçi olan vatandaşlar, yetkililerden gereken önemi göstermelerini talep ediyor.
İşte en az Suriyelinin yaşadığı o İl!Sayı şaşırttı
Mülteciler Derneği'nin 13 Temmuz 2023 verilerine dayanarak yayımladığı rapora göre, Türkiye'de 1 milyon 751 bin 551'i erkek, 1 milyon 577 bin 965'i kadın olmak üzere toplam 3 milyon 329 bin Suriyeli kayıt altına alındı. 15-24 yaş aralığındakilerin oluşturduğu genç nüfusun sayısı 631 bin 211. 10 yaşının altında ise 997 bin 727 Suriyeli yaşıyor...
Sayı açıklandı! Hangi ilde kaç Suriyeli yaşıyor? İşte il il Suriyeli sayısı...
Mülteciler Derneği'nin 13 Temmuz 2023 verilerine dayanarak yayımladığı rapora göre, Türkiye'de 1 milyon 751 bin 551'i erkek, 1 milyon 577 bin 965'i kadın olmak üzere toplam 3 milyon 329 bin Suriyeli kayıt altına alındı. 15-24 yaş aralığındakilerin oluşturduğu genç nüfusun sayısı 631 bin 211. 10 yaşının altında ise 997 bin 727 Suriyeli yaşıyor
"100'den fazla bina selden etkilendi"
Cide ilçesinde yaşanan sel ile ilgili açıklamalarda bulunan Vali Avni Çakır, ilçede 4 mahallede irili ufaklı 100’den fazla binanın selden etkilendiğini ve temizlik çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
Neydi, ne oldu?
İL İL, 14-28 MAYIS KARŞILAŞTIRMASI
İl il sandık sonuçları
Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim süreci sona erdi. Cumhur İttifakı2nın Cumhurbaşkanı Adayı R. Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçilerek Türkiye Cumhuriyeti'nin 13'ncü Cumhurbaşkanı oldu. Türkiye genelinde Erdoğan yüzde 52.16 oy oranını alırken, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 47.84 oy oranında kaldı. Peki illere göre sonuçlar nasıl? İşte detaylar....
Lider kritik virajda
Bölgesel Amatör Lig 5’nci grupta mücadele eden temsilcimiz Özel İdare Köy Hizmetleri Spor, ligin kritik karşılaşmasında Karabük İdmanyurdu’nu konuk edecek. Namağlup iki ekibin maçı pazar günü saat 14.00’te başlayacak. Özel İdare KHS, şampiyonluk parolasıyla kurulan Karabük İdmanyurdu karşısında, seyirci desteğine ihtiyaç duyacak.
En pahalı toplu ulaşım bizde!
Kastamonu Belediye Meclisi'nde Minibüsçüler Kooperatifi'nin artan akaryakıt fiyatlarını gerekçe göstererek talep ettiği zammın onaylanmasının ardından vatandaşlar tepki göstermişti.
Erken uyarı, hayat kurtaracak
Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde Ezine Çayı’nın ıslah edilmesi ve kalıcı tesislerin yapılmasına yönelik çalışmalar Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğü tarafından başlatıldı.