Hırçın Karadeniz, Kastamonu'ya kustu!;

Hırçın Karadeniz, Kastamonu'ya kustu!

Kastamonu'da geçtiğimiz hafta etkili olan fırtına sonrasında; Karadeniz, pisliğini Kastamonu'ya kustu... Zonguldak, Bartın ve Kastamonu'nun etkilendiği fırtınanın zaiyatları; belli olmaya başladı....

Başta Kastamonu olmak üzere; Sinop, Zonguldak, Bartın'da etkili olan fırtına; Karadeniz sahilinde hayatı felç etmişti.

Özellikle sahil çizgisinde yaşanan taşkınlar sonrasında bir çok evi su basarken, çok sayıda vatandaş da mağdur olmuştu.

MÜRETTEBATLAR HALA BULUNAMADI

Zonguldak'ta da durum aynı...  Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 12 gün önce batan Kafkametler adlı yük gemisinin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor.
Geçen 19 Kasım günü Kdz. Ereğli ilçesi açıklarında mendireğe çarparak batan Türk Bayraklı Kafkametler adlı yük gemisinin 12 mürettebatından 5'inin cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp 7 mürettebatı arama çalışmaları ise 12. gününde de sürüyor.

BARTIN'DA HEYELAN TEHLİKESİ 

Bartın Ulus ilçesinde yapılan temel kazma çalışmasının yapıldığı arazide, son yağışların ardından toprak kayması yaşandı. Heyelanda arazisinin bir evin de çökme riski bulunuyor.


Yağışların ardından bölgeye gelen ekipler tarafından denetlenen alanda geçici tedbirler alınırken, inşaat firması personeli tarafından ise alanda kayan toprak temizlendi.

Kastamonu'nun Abana ilçesinde de; sahildeki deniz suyunun çekilmesiyle birlikte ortaya çöplüğü andıran görüntüler çıktı. 

Kastamonu'nun bir çok ilçesinde maddi hasara sebep olan fırtına sonrasında; Abana'daki görüntüler ise, doğanın gücünü bir kez daha gösterdi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum