Arama
Arama Sonuçları
İkinci el yıkıldı; ilan çok, alan yok!
Geçtiğimiz yıl bu dönemlerde hem sayı hemde fiyat olarak sınırları zorlayan 2. el otomobil piyasasında bugün adeta yaprak oynamıyor.
Dravor; 'Krizin yükünü esnaf üstlenemez!'
Kullanılan ve borcu devam eden kredilerin kredi faiz oranının artırılmasına Kastamonu Gıda Maddeleri İmal ve Satıcıları Oda Başkanı Ufuk Dravor'dan tepki geldi. Dravor açıklamasında; "Bundan mutlaka geri dönülmelidir. Ekonomik krizin yükünü esnaf üstlenemez" dedi.
Dijital Satın Alma Platformu, 10 Bin Tedarikçiye Ulaşarak Şirketlerin İş Süreçlerini Dönüştürüyor
Şirketlerin satın alma sürecini dijitalleştirerek yapay zeka sayesinde onlara hız, şeffaflık ve tasarruf imkanı sağlayan PeraPole, Türkiye'nin önde gelen firmalarının da aralarında bulunduğu işletmeler ile konusunda uzman binlerce tedarikçiyi bir araya getiriyor
İl Müdürlüğü'nden 16 maddelik 'Dikkat edilmesi gerekenler' listesi!
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü'nden Ramazan ayında beslenmede dikkat etmemiz gerekenlerin listesi verildi. 16 maddelik listeyi yayınlayan Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, Kastamonulu vatandaşlara;  "Sağlıklı besinleri sıklık ve miktarına dikkat ederek tüketmek,  Ramazan Ayı’ nı daha sağlıklı ve zinde hissederek tamamlamamızı sağlar" dedi.
İkinci elde hareketlilik! Fiyat artışı durmuyor
Yeni yıl itibarıyla araç piyasasındaki fiyat değişimleri oldukça dikkat çekiyor. Aralık ayından bu yana yükseliş eğilimi gösteren ikinci el araç piyasasında üst üste son 3 aylık süre zarfında ibre yukarı döndü. Peki piyasada fiyatları yükselten nedenler neler? İşte detaylar...
Sürdürülebilir tercihlerle ramazanda gıda israfının önüne geçilebilir
Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmudul Hasan: -"Malezya gibi Müslümanların çoğunlukta olduğu bir ülkede ramazanda gıda israfı yüzde 15 artıyor. Mısır'da ise gıda israfının ramazanda yüzde 20 arttığı belirtiliyor. Bu büyük bir çelişki, halbuki daha az tüketmemiz ve daha az israf etmemiz gerekiyor" Yeşil Ramazan hareketi kurucusu Kori Majeed: "İnsanların geri dönüşüm yapmasını, yeniden kullanılabilir malzemeler tercih etmesini, kompost yapmasını sağlayarak onları
Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama
Kırıkkale’de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kastamonulu Müftü'den duygulu veda...
Tayini çıkan Azdavay İlçe Müftüsü Kazım Atcı için ilçede veda yemeği organize edildi.  Veda yemeği programına Azdavay Kaymakamı Mustafa Arslanşahin, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, ve Azdavay İlçe Müftülüğü personelleri katılım sağladı.
Kastamonu, facianın üzerinde oturuyor!
Maden sahalarıyla ilgili ciddi endişeler var!.. Yetkililerden tek bir açıklama yok
Kastamonu’da keçi alarmı!
Kastamonu’nun merkez ilçesi Sinanbey civarında, sahibinin henüz haber alamadığı siyah bir keçi kayıplara karıştı. Nuri Satıcı isimli vatandaş keçisini kayıp etmesi üzerine, durumu emniyet ekiplerine bildirdi.
Kastamonu'da ayı tehlikesini durduracak hamle
Kastamonu Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkan Vekili Adil Ünaldı: “Ayı ile fotoğraf çektirmek ya da ayıya yakın davranmak tehlikelidir”  
Kastamonu esnafının ‘komisyon’ isyanı!..
Kredi kartı komisyonlarının artması esnaf ve vatandaşı karşı karşıya getiriyor
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Yine köy yangını!.. 2 ev, 30 tavuk
Devrekani ilçesinde çıkan yangında iki ev zarar gördü, 30 tavuk telef oldu.
3 ve 5 kilo arası torikler 500 TL'den satılıyor
Sinop’ta balıkçılar tarafından avlanan ve her biri 3 ile 5 kilogram ağırlığında olan torikler, tezgahlarda tanesi 500 TL’den satışa sunuluyor.
Kastamonu'nun yöresel yemekleri yarışacak!
Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON) Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) Uluslar Arası Mesleki Eğitim Derneği (UME-DER) ve İstanbul Gastronomi Aşçılar Derneği (İSGAD) tarafından Kastamonu Yöresel Yemek yarışması düzenleniyor. Birbirinden lezzetli yöresel yemeklerin yapılacağı  etkinlikte Kastamonulu ev kadınları yemeklerini yarıştıracak. 5 Ocak 2024 Cuma günü yapılacak olan yarışma, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek.
Kardan adam değil 'kardan ayı!'
astamonu'da dün gece başlayan ve öğle saatlerine kadar devam eden kar yağışı en çok çocukları mutlu etti. Kuzeykent'te çocuklar, kardan ayı yaptı. Çocuklar bu anı, kardan ayı ile fotoğraf çekinerek ölümsüzleştirdi.
Kastamonulu gençler üretiyor!
Kastamonu Fen Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Abdullah Ünal, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü ziyaret etti.  Ünal, TÜBİTAK kapsamında hazırlamış olduğu 'Yenilenebilir Enerji' temalı projesi hakkında İl Müdürü Gümüş'e bilgi verdi.
Kastamonulu gençler üretiyor!
Kastamonu Fen Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Abdullah Ünal, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü ziyaret etti.  Ünal, TÜBİTAK kapsamında hazırlamış olduğu 'Yenilenebilir Enerji' temalı projesi hakkında İl Müdürü Gümüş'e bilgi verdi.
Gezerken öğrenmeye devam
Şehit Burak Kapucuoğlu Ortaokulu öğrencileri, gezerek kentin tarihi ve kültürünü öğrenmeye devam ediyor.
40 TON FINDIK KÖMÜRÜ ALIMI
KASTAMONU ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Yılın Ahisi Kastamonulu Ferhat ustaya, plaket töreni
Kastamonu Ağaç İşleri İmal ve Satıcıları Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığınca Yönetim ve Denetim Kurulu adına Cem Sultan Bedestanı Restaurant Salonu’nda ilimizden seçilen Yılın Ahisine Plaket töreni ve Odanın çalışmaları ile ilgili toplantı düzenlendi.
"Belediyeleri yeniden milli görüşle tanıştıracağız"
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde en yüksek oy aldığı ilçe Tosya'yı ziyaret etti. Tosya'da miting düzenleyen Erbakan; "Milli Görüş Belediyeciliği, yolsuzluğun, hırsızlığın, rüşvetin olmadığı bir belediyecilik anlayışı demektir. Milli görüş belediyeciliği demek belediyenin giriş kapısına 'Rüşvet alan da veren de melundur' tabelasını asmak demektir. Yeniden belediyeleri, milli görüş ile tanıştıracağız, Tosya'yı milli görüş ile tanıştıracağız" ifadelerine yer verdi.
ÇOCUK OYUN GRUBU SPOR ALETLERİ VE KAUÇUK MAL ALIM İŞİ
KASTAMONU BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ