Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'nun tehdidine örnek operasyon!
Başta Kastamonu olmak üzere, Batı Karadeniz de tehlike saçan 'kahverengi kokarca' için örnek adım atıldı.
Valilik ‘seçim yasakları’nı duyurdu
31 Mart yerel seçimlerine geri sayım hızla devam ediyor. Aylardır devam eden seçim çalışmaları ve propaganda süreci, önümüzdeki Cumartesi günü akşam saatlerinde nihayet sona erecek.
Topaloğlu’ndan Aydın, Babaş ve Baltacı’ya gönderme!
Yeniden Refah Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Metin Topaloğlu açıklamasında AK Parti CHP ve MHP’nin Kastamonu Belediye Başkan Adaylarına göndermelerde bulundu. Topaloğlu açıklamasında; “Sizin engelli rampanıza park eden sizin otobüs duraklarınıza park eden adaylara lütfen oy vermeyin. Alternatif olarak biz buradayız Yeniden Refah Metin Topaloğlu” dedi.
Topaloğlu’ndan Aydın, Babaş ve Baltacı’ya gönderme!
Yeniden Refah Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Metin Topaloğlu açıklamasında AK Parti CHP ve MHP’nin Kastamonu Belediye Başkan Adaylarına göndermelerde bulundu. Topaloğlu açıklamasında; “Sizin engelli rampanıza park eden sizin otobüs duraklarınıza park eden adaylara lütfen oy vermeyin. Alternatif olarak biz buradayız Yeniden Refah Metin Topaloğlu” dedi.
Baş belası ile mücadele sürüyor!
Kastamonu ve Samsun başta olmak üzere kahverengi kokarcalar Karadeniz'de tam bir baş belası haline geldi. Samsun’da ‘Kahverengi Kokarca Eylem Planı’ kapsamında zararlı böcek ile mücadele çalışmaları sürüyor.
Erbilgin; ‘Projenin kökü Faruk Nuhoğlu’dur’
CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, açıklamasında Atık Su Arıtma tesisi ile ilgili konuştu. AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş ile Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu arasında bir ‘proje benim’ yarışı olduğunu dile getiren Erbilgin; “Eğer Tahsin Babaş ve Galip Vidinlioğlu arasında bir yarış varsa projenin kökü Faruk Nuhoğlu’dur” dedi.
Bahçeli’den Vidinlioğlu’na kötü sürpriz
31 Mart Yerel Seçimlere sayılı günler kala partilerin seçim hazırlıkları hızlandı
Kastamonu, çizgi film oldu
Bir sosyal medya kullanıcısının; yapay zekayla illerin çizgi film posterlerini hazırlaması gündem oldu. Multirazen isimli hesap; aralarında Kastamonu’nun da olduğu illerin ‘Çizgi Film Posterlerini’ hazırladı. Çankırı, Karabük, Sinop, Çorum gibi komşu illerimizin de bulunduğu proje; sosyal medyada gündem oldu.
Kastamonu'da mülakat tepkisi: Hangi vicdana sığar?
Türk Eğitim-Sen, Kastamonu Üniversitesi’nde bir üyelerinin mesleki yeterlilik sınavında 85 puan almasında rağmen mülakatta 64 puanla elendiğini öne sürerek; MEB'e tepki gösterdi...
1500 boz ayı; 380 bin Kastamonuluya karşı!
Ayıların; Kastamonu genelinde yerleşim yerlerine inerek vatandaşlara verdiği zarar büyük bir maddi kayba da sebep oldu....
Göklerin emanetçileri Cumhuriyet yolunda!
Türk Hava Kurumu Kastamonu Şubesi Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında dün akşam düzenlenen fener alayı yürüyüşüne katılım sağladı. Göklerin emanetçilerinin yayınladığı video, büyük beğeni aldı. İşte o video...
Bu ne rahatlık! Önce bir araya topladı, sonra afiyetle yedi
İnebolu ilçesinde şehir merkezine kadar inen ayı, bahçede girdiği arılıktaki kovanları etrafına toplayıp yattığı yerden balları keyifle yedi.
Kastamonu NARKO ödüllü yarışma düzenliyor
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde farkındalık oluşturmak amacıyla üniversite öğrencilerine yönelik yarışma düzenleniyor.
"Uyarıyoruz! Türkiye'yi etnik cehenneme çevirmeyin"
Zafer Partisi Sözcüsü Uğur Batur, Türkiye gündemine ilişkin Zafer Partisi’nin görüşlerini aktardı. Batur açıklamasında Filistin ve İsrail arasındaki gerilimi vurgulayarak;" Benzer olaylar bizim topraklarımızda da olmakta ve gelen sığınmacı ve kaçaklardan dolayı hızla ülkemizin demografik yapısı değiştirilmek istenmektedir.Buradan tekrar uyarıyoruz.Çok ama çok hızlı bir şekilde ülkemizde bulunan sığınmacı, Afgan ve kaçaklar güvenli yollarla ülkelerine gönderilmelidir. Uyarıyoruz; ülkeyi etnik bir cehenneme çevirmeyin" dedi.
Başkan yangın mahallinde...
Taşköprü ilçesine bağlı Beyköy köyünde çıkan yangında 3 ev ve 1 ahır kullanılamaz hale gelirken, 1 evde de hasar meydana geldi. Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal yangının meydana geldiği köye giderek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Siyasi liderler akın etti! Eski bakan Necmettin Cevheri son yolculuğuna uğurlandı
Devletin üst kademesinde birçok önemli görevde bulunan, eski bakan ve başbakan yardımcısı Necmettin Cevheri 93 yaşında hayata gözlerini yumdu. Cevheri bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine siyasi parti liderleri de katıldı.
Kastamonu Belediye ve Yalıkavak, Süper Kupa mücadelesine hazır
2023-2024 Hentbol Sezonu'nda Kastamonu Belediyespor ile Yalıkavak SK arasında bugün saat 18.00'de oynanacak Kadınlar Süper Kupa karşılaşması öncesinde her iki takım başantrenörü ve kaptanlarının katıldığı bir basın toplantısı düzenlendi.
Cem Karaca'nın Gözyaşları filmine dava açıldı
Sahne ve şov dünyasının ünlü isimlerinin hayatlarını konu alan biyografi türündeki filmlerin sonu mahkemede bitiyor. "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filmi de davalık oldu. Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca, filmin durdurulması için mahkemeye başvurdu.
Bakan Şimşek duyurdu: Yapay zeka kullanarak tespit etmeye başladık
Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi kayıp ve kaçağını önlemek için sektörleri radarına aldı. Bakanlık, tespit için yapay zekayı da etkin olarak kullanıyor.
"Yapay zeka kullanarak tespit etmeye başladık"
Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi kayıp ve kaçağını önlemek için sektörleri radarına aldı. Bakanlık, tespit için yapay zekayı da etkin olarak kullanıyor.
Erdoğan'dan talimat: Emekliler için tüm imkanlar zorlanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ekonomi kurmaylarına “Başka kalemlerden tasarruf edin, emekliye verin” dediği öğrenildi.
Memur-Sen, yüzde 70 talep zam etti
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: "Yarın, aileleriyle birlikte 25 milyon kamu görevlisi ve emeklisini mutlu edecek ve Memur-Sen’e imza attıracak teklifi bekliyoruz." dedi.
Azdavay'da kırsal alanda yangın
Azdavay ilçesinde kırsal alanda yangın çıktı. Azdavay Prman İşletme ve AzdavayBelediyesi İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu çıkan yangın evlere ve ormanlık alanlara sıçramadan söndürüldü. Olayla ilgili açıklama yapan Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek; "İnsanımızın sorumsuz davranışları yüzünden telafisi mümkün olmayan afetleri yaşayabiliyoruz. Herkesi her zamankinden daha sorumlu davranmaya davet ediyoruz" dedi.
Kastamonu'da anız yakmanın cezası belli oldu!
Modern tarım tekniğinde anız yakmak son derece yanlış bir yöntem olarak belirlendi. Yakma sonucu karşılaşılan zararların çoğunu telafi etmek mümkün değil. Bu nedenle 2023/02 sayılı Valilik Genelgesine göre ilimiz sınırları içerisinde anız yakmak yasaklandı ve bu yasağa uymayanlara cezai işlem uygulanacaktır.
Veterinerlerden travesti şiddetine tepki!
LGBT mensubu travesti tarafından saldırıya uğrayan veteriner hekim Ceren Eroğlu'na meslektaşlarına destek geldi.
TÜSEP açıkladı: işte Türkiye sağlık raporu
Türkiye Sağlık STK’ları Platformu (TÜSEP) Türkiye Sağlık Raporu’nu Birlik Vakfı’nın Beyazıt’taki yerleşkesinde paydaşlarıyla birlikte açıkladı.