Topaloğlu’ndan Aydın, Babaş ve Baltacı’ya gönderme!;

Topaloğlu’ndan Aydın, Babaş ve Baltacı’ya gönderme!

Yeniden Refah Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Metin Topaloğlu açıklamasında AK Parti CHP ve MHP’nin Kastamonu Belediye Başkan Adaylarına göndermelerde bulundu. Topaloğlu açıklamasında; “Sizin engelli rampanıza park eden sizin otobüs duraklarınıza park eden adaylara lütfen oy vermeyin. Alternatif olarak biz buradayız Yeniden Refah Metin Topaloğlu” dedi....

“TAHSİN BABAŞ KASTAMONU HALKINA DAYATMADIR”

Yeniden Refah Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Metin Topaloğlu, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş için;  “Güzel hizmetler verdi. Yiğidi öldür hakkını yeme. Ama seçimlerde yine karşımıza geldi. Yani yok mu AK Parti'de başka bir aday? Bence vardı daha temiz, yıpranmamış bir aday olabilirdi bence bu dayatma. Bu dayatmaya da halkımız cevap verecektir. Zaten kazanması düşük bir aday olarak görüyorum. Bu kadar hak yemiş her şeyi söylemişler. Tahsin Bey yapar neyi yapar? Yani yerin altını üstünü kazdılar şehir merkezi olarak söylüyorum. Yanlış anlaşılmasın. Yanlış anlayan da zaten ne söylemek istediğimi anlamıştır” diye konuştu.

“VİDİNLİOĞLU'NA DA HAKSIZLIK ETTİNİZ”

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın’ın yanlış seçim olduğunu belirten Topaloğlu;  “Mevcut Belediye Başkanı var, Galip Vidinlioğlu. Başarılıdır, değildir o tartışılır, ama şu anda mevcut belediye başkanı kendisi. Ben inanın insanlık adına, insaniyet adına Galip Bey'in aday gösterilmemesine çok üzüldüm. Çok fazla bir eksisini de duymadım ranttır vesairedir… Varsa da ben duymadım. Bu aday varken o adayı öve öve getiren İl Başkanı’nın, bugün aday gösterilmesi garip geldi bana. Fark attığınız diğer aday ile ilgili dosyalar açıkladın. Sonra ittifak diye o dosyaların hiçbirinin gereğini yapmadın. Sen o zaman il başkanıydın görevini yapmadın. Yapmadın görevini. Galip Vidinlioğlu'na da haksızlık ettiniz. Galip bey şu anda bir yarışın içerisinde olsa güzel de bir oy alır. Kazanma şansı da olurdu.”

“BALTACI İSTİFA ETSİN”

CHP’nin Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı ile ilgili ide konuşan Metin Topaloğlu; “CHP'nin adayı Hasan Baltacı. Afişlere bayraklara bakıyorum partinin bir tane amblemi olmaz mı? Neden partinizin amblemini koyamıyorsunuz? CHP adayına biz neden oy verelim? Kendi ismini ön plana çıkarmak istiyor anladığım kadarıyla. Partiden demek ki çok oy alamayacağını düşünüyor ama o partinin adayı. Biz bunu milletvekili olarak seçtik. Milletvekilliği yapan bir kişi sizin oylarınızı neden çöpe atıyor? Madem böyle bir düşüncesi vardı, neden genel seçimlerde milletvekili adayı oldu. Seçilirse hem Kastamonu'ya yazık olacak hem de 1 vekil eksilecek. Ayrıca vekil madem bizimle beraber çalışacak istifa etsin.  Vekilin Kastamonu'daki konuşmalarını takip ediyorum. Kendisi de gayet kibar partililer de öyle ama burada da aldanmamak gerekir. Diyor ki Sayın Vekil biz diyor Ankara Belediye Başkanından şu desteği alacağız, İmamoğlu'ndan şu desteği alacağız’ Sayın Vekil bunların ikisi de kazanmadığında nereden destek alacaksınız?”

“ALTERNATİF OLARAK BİZ BURADAYIZ”

Topaloğlu son olarak;“Sizin engelli rampanıza park eden sizin otobüs duraklarınıza park eden adaylara lütfen oy vermeyin. Alternatif olarak biz buradayız yeniden refah Metin Topaloğlu” dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum