Kastamonu NARKO ödüllü yarışma düzenliyor;

Kastamonu NARKO ödüllü yarışma düzenliyor

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde farkındalık oluşturmak amacıyla üniversite öğrencilerine yönelik yarışma düzenleniyor....

Düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ; 1.'ye 2 bin TL, 2.'ye bin 500 TL, 3.'ye bin TL verilecek. Ayrıca verilen eğitimlerin ardından sorulan sorulara doğru cevap verenlere de; İki kişilik yemek, iki kişilik kahvaltı, saç traşı, cilt bakımı, spor salonu üyeliği gibi onlarca hediye kartı dağıtılacak.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde farkındalık oluşturmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Uyuşturucuya geçit vermeyen Kastamonu NARKO, verdiği eğitimler çerçevesinde uyuşturucu kullanımında en çok meyilli olan üniversite öğrencileri için ekstra çaba sarf ediyor.

Bu noktada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından verilen eğitimlerin daha verimli olması ve üniversite öğrencileri için ayrıca farkındalık oluşturmak amacıyla; ödüllü afiş yarışması, satranç turnuvası ve masa tenisi turnuvası düzenleniyor.

Düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ; 1.'ye 2 bin TL, 2.'ye bin 500 TL, 3.'ye bin TL verilecek. Ayrıca verilen eğitimlerin ardından sorulan sorulan sorulara doğru cevap verenlere de; İki kişilik yemek, iki kişilik kahvaltı, saç traşı, cilt bakımı, spor salonu üyeliği gibi onlarca hediye kartı dağıtılacak.

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum