Arama
Arama Sonuçları
Karadeniz derbisi heyecanı; Kastamonu-Samsun…
Futbol Şampiyonası Bölge Grup Maçları finali, Samsun’da düzenlenecek. Samsun’da düzenlenecek olan maçta, Kastamonu ve Samsun karşı karşıya gelecek.
Kastamonu’yu utandıran operasyon!
Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında aralarında Kastamonu’nun da bulunduğu 77 ilde düzenlenen "SİBERGÖZ-37" operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.
Batı Karadeniz’in kalbi Kastamonu’da attı
Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi (Genç Lig) Batı Karadeniz Bölge Şampiyonası Kastamonu’nun ev sahipliğinde düzenlendi.
Özel İdare operasyonunda göz altına alınanlar adliyeye sevk edildi
Kastamonu merkezli 5 ilde düzenlenen Özel İdare operasyonunda göz altına alınanlar hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Bir çok tanıdık isim vardı.
Kastamonu sonlarda!
Yaşam süresi en uzun il hangisi? TÜİK verileri paylaştı.
Kastamonu’da Perşembe ve Cumartesiye dikkat!
Yurdun batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara’nın batısı ve Ege’nin kıyı kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kastamonu’da ise Perşembe ve Cumartesiye dikkat. Yağış bekleniyor.
"Kastamonu'ya taşının" demişti, Bu sefer durum farklı!
Prof. Dr. Ahmet Ercan, "Kastamonu'ya taşının" diyerek deprem korkusu yaşamak istemeyen vatandaşlara çağrıda bulunmuştu. Ercan, bu sefer uyarmayarak farklı açıklamalarda bulundu.
Yanı başımızdaki cennet köşesi ziyaretçi rekoru kırdı!
Doğası, denizi, tarihi ve kültürü ile yerli ve yabancı turistlerinin uğrak yerleri arasında bulunan Bartın'ın Amasra ilçesi son yıllarda turizmin gözde şehirleri arasına girdi. Kruvaziyer turizmi ile geçen yıl rekor sayıda Rus turisti ağılayan Amasra, bu yılki 9 günlük bayram tatilinde ise yaklaşık 700 bin turiste ev sahipliği yaparak tarihi bir rekora imza attı.
Obilet’te Kastamonu başı çekiyor!
Otobüs bileti satışlarında en çok artış yaşanan yurt içi destinasyonlar Kastamonu, Zonguldak, Amasya, Konya, Çorum, Tokat ve Erzincan, yurt dışı destinasyonlarda ise Selanik, Sofya, Batum ve Üsküp oldu.
Biri Kastamonu'dan 6 isyankar başkan...
2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde partilerinden aday gösterilmeyen 6 belediye başkanı, kesin olmayan sonuçlara göre tekrar seçildi.
Batı Karadeniz’de ceset alarmı!
Batı Karadeniz'de ceset bulundu...
Kastamonu, Pendik sırasını kaptı!
Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan İstanbul'un Pendik ilçesinde partilerin seçim çalışmaları devam ediyor.
Köpeğin Tümör Nedeniyle Kulağı Ampute Edildi
Zonguldak’ta bir köpeğin kulağı tümör nedeniyle ampute edildi.
Tanıtım seferine çıkan Karaelmas Ekspresi KOMŞUYA geldi
Tanıtım turuna çıkan Türkiye'nin yeni turistik treni Karaelmas Ekspresi, Karabük'e ulaştı.
Kastamonululardan ‘Zonguldak Günü’ desteği…
Zonguldak’ta faaliyet gösteren Kastamonu Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Başkanı Bahattin Şenol, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın yılın 67. Günü Zonguldak Günü olması tavsiyesini desteklediklerini açıkladı.  
Kara Elmas Ekspresi komşuda!
Turistik Kara Elmas Ekspresi, tanıtım seferinin ikinci durağı olan Çankırı’ya ulaştı. Tren yolculuğu yapan vatandaşlar, yer altı tuz şehrini gezdi.
Harita açıklandı: Bu haberi okumadan hafta sonuna girmeyin!
Uzun zamandır kurak geçen kış ayları vatandaşı endişelendiriyordu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan verilerde Kastamonu’da Pazar günü yağmur beklendiği bildirildi.
Asırlar, Kastamonu’yu değiştiremedi!
Gaslar sert karakterli, cengaver kişiler olarak bilinmektedir. Bugün Kastamonu ve çevresindeki illeri de içine alan ve Romalılar devrinde adına Paflagonya (Pophlaginia) denilen Gasların kurduğu şehirlerden bir tanesi de “Timonion veya Tumanna“dır. Yani günümüzdeki Kastamonu
Suç örgütü lideri Kastamonu Adliyesi’nde
Kastamonu merkezli 12 ilde eş zamanlı düzenlenen KAFES-45 Operasyonu'nda gözaltına alınan suç örgütü lideri olduğu değerlendirilen Ömer Ç., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kastamonu merkezli çete operasyonunda 4 tutuklama
Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 12 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklandı.  
Kastamonu merkezli dev operasyon: 3 suç çetesi çöktü!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda Aydın'da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı, Kastamonu'da Ömer Çınar ve Balıkesir'de Salih Babayiğit'in elebaşılığını yaptığı 3 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda örgüt elebaşıları da dahil olmak üzere 63 şüpheli yakalandı.
Kastamonu'daki bu durum hiç normal değil!
Avrupa Birliği'nin finanse ettiği Copernicus İklim Değişikliği Servisi (C3S) "2023 Küresel İklim Bulguları'nı açıkladı. Buna göre, 2023, 1850'den beri kayıtlara geçen en sıcak yıl oldu.
21 kayıp işçiden 3'ü Kastamonulu...
Zonguldak'ta 19 Kasım'da batan geminin mürettebatı 93 gündür, Erzincan'da 13 Şubat'ta toprak kayması sonucu toprak altında kalan işçiler 7 gündür, Marmara denizinde batan kargo gemisinin mürettebatı 5 gündür aranıyor...
Tesadüfün böylesi; Kaptan Kastamonulu
Marmara'da batan 'Batuhan A.' isimli geminin kaptanı Kastamonulu olduğu öğrenildi.
Meteoroloji Kastamonu için yağış uyarısı verdi!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 Şubat hava durumu raporunu paylaştı.
En yaşanabilir iller sıralandı... İşte Kastamonu'nun sırası!
Dünyaca ünlü Forbes dergisi ilginç bir araştırmaya imza attı. "Türkiye'nin en yaşanabilir şehirleri" üzerine araştırma yapan Forbes, listeyi yayınladı. Araştırmaya göre Türkiye’nin en yaşanılabilir illeri arasında Kastamonu 50'nci sırada yer aldı.
Kastamonu, Trabzon, Rize, Samsun, Sinop, Amasya, Artvin, Bolu, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Zonguldak. Tehlike devam ediyor
Kastamonu, Trabzon, Rize, Samsun, Sinop, Amasya, Artvin, Bolu, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Zonguldak. Tarih verildi, bol bol yiyin. Ne hamsi ne istavrit kalacak
MHP’nin Daday adayı belli oldu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 55 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı. Buna göre Kastamonu Daday Belediye Başkan adayı Necmettin Pirci oldu.
Kastamonu, Bolu, Sinop, Zonguldak dikkat!
Kastamonu, Bolu, Sinop, Zonguldak! Mecbur kalmadıkça bugün evden çıkmayın. Dondurucu soğuklarla birlikte sis ve pus etkili olacak.
Kastamonu’ya bu gece sürpriz var
Kastamonu’da bu hafta etkisini sürdüren soğuk ve puslu hava, bu gece saatlerinde kar yağışıyla buluşacak. MGM’nin tahminlerine göre bu gece Kastamonu’ya sürpriz var.