Arama
Arama Sonuçları
‘Kastamonu Paşası’ jandarmanın zirvesinde
Tuğgeneral rütbesinde iken 2011-2014 yılları arasında Kastamonu Jandarma Bölge Komutanı olarak görev yapan, Jandarma Genel Komutanı Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakcı, Arif Çetin’in yerine Jandarma Genel Komutanlığına atandı.
AFAD Başkanı'ndan Karadeniz Bölgesi için sel uyarısı: 1 kişi ölmüştü
Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş, "Vatandaşlarımızdan, özellikle Karadeniz Bölgesi'nde, diğer sel ikazı verilen bölgelerimizde bu ikazlara dikkat etmelerini istirham ediyoruz" dedi. Dün Ordu'da sel sularına kapılan yaşlı bir kadın hayatını kaybetmişti.
Şehit pilotlarımız törenle uğurlandı
Kayseri’de askeri uçağın düşmesi sonucu şehit düşen Kastamonulu Hava Pilot Albay Uğur Yıldız ve Eskişehirli Hava Pilot Albay Gökhan Özen’in naaşları düzenlenen törenle uğurlandı.
İnebolu Müzesi’nden notlar
İnebolu Müzesi Kastamonu’da yaşayan yerel halk tarafından, yoğun ilgiyle karşılan bir müzedir. Pek İnebolu Müzesi’ne ilişkin bu bilgileri biliyor musunuz?
Türkiye, şehitlerini uğurladı
Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde şehit düşen 6 askerimiz memleketlerinde toprağa verildi.
Tuğgeneral Avkıran'ın kızı dünya evine girdi
Bir dönem Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı görevini yapan Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran'ın kızı Didem Yeşim Avkıran dünya evine girdi.
Belli oldu! İşte TSK’nın yeni komuta kademesi
Yüksek Askeri Şura kararları açıklandı. Genelkurmay Başkanlığına Orgeneral Metin Gürak getirildi. Kara Kuvvetleri Komutanı Musa Avsever yaş haddi nedeniyle, Hava Kuvvetleri Komutanı Atilla Gülan ise kadrosuzluk nedeniyle emekliye sevk edildi. Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu olurken, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na Ziya Cemal Kadıoğlu getirildi. Deniz Kuvvetleri Komutanı Ercüment Tatlıoğlu ise görevine devam edecek.
Tuğgeneral Avkıran'ın acı günü
Kastamonu'da önceki dönem İl Jandarma Komutanı olarak görev yapan Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran'ın amcası İbrahim Avkıran hayatını kaybetti.
Ümit Dündar Kimdir? Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Ümit Dündar Kimdir?
Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Ümit Dündar kimdir? Ümit Dündar kimdir? soruların cevapları haberimizde
Suriye şehitleri memleketlerine uğurlandı
Suriye’nin Telabyad kentinde uygulama noktasında müdahale ettikleri bombanın infilak etmesi sonucu şehit olan 2 polis memuru, Şanlıurfa’da düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.
Komutanlar, Tapu Bölge’yi ziyaret etti
Bilecik Jandarma Eğitim Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin ve Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı J. Alb. Mehmet Çelik, Tapu ve Kadastro 19. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Tuğgeneral Avkıran’a, veda programı düzenlendi
Albaylıktan Tuğgeneralliğe terfi ederek, İl Jandarma Komutanı olarak atanan Mücahit Avkıran’a Vali Avni Çakır ev sahipliğinde veda programı düzenlendi.
Asırlık çınara veda
Kastamonu'nun sevilen simalarından, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkanı, Türkiye’nin en yaşlı gazisi unvanına sahip Kore ve Kıbrıs Gazisi emekli Hakim Albay Ali Cesuroğlu, tedavi gördüğü hastanede 99 yaşında hayatını kaybetti. Cesuroğlu’nun cenazesi bugün öğle namazı sonrası Nasrullah Cami’inde kılınacak cenaze namazının ardından Kastamonu Şehitliği’nde toprağa verilecek.
Tuğgeneral Avkıran göreve başladı
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran göreve başladı.
Yeni İl Jandarma Komutanı Albay Zafer Özden
Mücahit Avkıran'ın tuğgeneral rütbesi ile Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı olarak atanması sonrasında Kastamonu İl Jandarma Komutanı olarak Aydın İl Jandarma Komutan Yardımcısı J.Alb.Zafer Özden atandı.
Orgeneral Çetin, Tosya’da denetime katıldı
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde bayram tatili boyunca gerçekleştirilen trafik denetimine katıldı.