Arama
Arama Sonuçları
Büyükşen;  'Tehlike okullara kadar ulaştı!'
Zafer Partisi Kastamonu Kurucu İl Başkanı Özcan Büyükşen, yabancı uyruklu bir öğrencinin okul müdürünü öldürmesine tepki gösterdi. Büyükşen; "İlk defa bu,okullara kadar uzandı. Bu ülkede sığınmacı olduklarını unutup, ülkelerinde kalarak gösteremedikleri bir cesaretle Türk vatandaşlarına saldırabiliyorlar. Vatanlarına dönüşleri, milletimizin, eğitim-öğretimimizin, öğretmenlerimizin ve hatta çocuklarımızın da rahat bir nefes almasını sağlayacaktır" dedi.
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
Kastamonu İl Başkanı: “Yeter, yeter, yeter!”
“Fakir fukaranın şehit olduğu, iktidar sahiplerinin zengin olduğu düzene artık yeter diyoruz.“
"Uyarıyoruz! Türkiye'yi etnik cehenneme çevirmeyin"
Zafer Partisi Sözcüsü Uğur Batur, Türkiye gündemine ilişkin Zafer Partisi’nin görüşlerini aktardı. Batur açıklamasında Filistin ve İsrail arasındaki gerilimi vurgulayarak;" Benzer olaylar bizim topraklarımızda da olmakta ve gelen sığınmacı ve kaçaklardan dolayı hızla ülkemizin demografik yapısı değiştirilmek istenmektedir.Buradan tekrar uyarıyoruz.Çok ama çok hızlı bir şekilde ülkemizde bulunan sığınmacı, Afgan ve kaçaklar güvenli yollarla ülkelerine gönderilmelidir. Uyarıyoruz; ülkeyi etnik bir cehenneme çevirmeyin" dedi.
MİT’ten nokta operasyon! Sözde sorumlu etkisiz
MİT, PKK/YPG'nin sözde askeri eğitim sorumlusu 'Serhat Serhildan' kod adlı Muhtesim Akyürek'i Suriye/Amude’de etkisiz hale getirdi.
Suriye’de Arap aşiretleri PKK/YPG mevzilerini vurdu
Suriye’nin kuzeyindeki Halep'e bağlı Münbiç'te Arap aşiretleri, terör örgütü PKK/YPG mevzilerini füzelerle vurdu.
Pençe-Kilit bölgesinde patlama: Bir askerimiz şehit oldu
MSB: "Pençe-Kilit bölgesindeki patlamada Astsubay Üstçavuş Ünal Sipahi şehit oldu, bir asker yaralandı."
‘Vatandaşımızın, beceriksizliğimizden kaynaklanan şaka yaptığını düşünüyoruz’
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Yüksel Aydın, MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu…
PKK ne zaman teslim bayrağı çekecek? Uzmanlar açıkladı
Uzman isimler "PKK ne zaman teslim bayrağı çekecek?" sorusunu cevaplandırdı.
Kuzey Irak’ta hava harekatı! Mehmetçik hainlerin tepesinde…
Irak’ın kuzeyindeki Kandil ve Asos’ta bulunan ve teröristler tarafından sözde üs olarak kullanılan bölgelere hava harekatı icra edilerek çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.
YÖK’ten üniversitelere ‘barınma desteği’ çağrısı
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, üniversiteye başlayacak olan öğrencilerin terör örgütlerinin hedefi haline gelmesini önlemek için tüm üniversitelerin öğrencilere barınma desteği vermesini istedi.
Sınırda kaçak girmeye çalışan 6 kişi yakalandı
Yasa dışı yollarla Suriye ve Irak'tan ülkemize geçmeye çalışan 6 terörist, sınırda yakalandı. Şüphelilerden 3'ünün, PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.
MİT operasyonu başarıyla sonuçlandı
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK’nın sözde Irak-Suriye kurye sorumlusu "Doğan" kod adlı Kadri Encu’yu düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirdi.
PKK’lı 2 terörist teslim oldu
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan PKK'lı 2 teröristin Habur'da hudut karakoluna teslim olduğunu açıkladı.
MSB, Türkiye’nin KFOR Komutanlığı'nı devralacağını açıkladı
Milli Savunma Bakanlığı: "Kosovo Force (KFOR) Komutanlığı Ekim ayından itibaren bir yıl süreyle ülkemiz tarafından devralınacaktır."
MİT’ten operasyon: Celal Birdal etkisiz hale getirildi
MİT, PKK/KCK’nın basın ve arşiv sorumlularından Sidar Serhat kod adlı Celal Birdal’ı, Irak/Gare’de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
Kanlı saldırının üzerinden 39 yıl geçti
Terör örgütü PKK’nın ilk kanlı saldırısı olan, 15 Ağustos 1984'te bir askerin şehit olduğu 9 asker ve 3 sivilin yaralandığı Eruh ve Şemdinli’deki saldırıların üzerinden 39 yıl geçti.
Alman milletvekili Türkiye’de gözaltına alındı
Alman Sol Parti milletvekili Gökay Akbulut'un, Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra Antalya Havalimanı'nda bir süreliğine gözaltına alındığı öğrenildi.
Pençe-Kilit bölgesinde 3 hain daha gebertildi
MSB, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlenen 3 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
Türkiye, şehitlerini uğurladı
Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde şehit düşen 6 askerimiz memleketlerinde toprağa verildi.
Kalleş pusunun cezası kesiliyor!
Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist daha havadan düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildi. Dünden bu yana bölgede etkisiz hale getirilen terörist sayısı 7'ye yükseldi.
MİT’ten terörist avı: 3 DEAŞ’lı terörist yakalandı
Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) istihbari ve operasyonel desteğiyle Suriye Milli Ordusu'na (SMO) bağlı yerel güvenlik güçlerince Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde düzenlenen operasyonlarda eylem hazırlığındaki 3 DEAŞ'lı terörist yakalandı.
Taciz ateşinin cezası kesildi: 4 terörist etkisiz hale getirildi
Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerine taciz ateşi açan 4 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi.
Şanlıurfa sınırında yakayı ele verdiler
Milli Savunma Bakanlığı, Şanlıurfa’da sınırda görev yapan askerlerce yasa dışı yollarla ülkeye girmeye çalışan 2 kişinin yakalandığını duyurdu. Bakanlık, yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 1'inin PKK/KCK/PYD terör örgütü mensubu olduğunu tespit etti.
Yasa dışı yollarla sınırdan geçmek isteyen 6 kişi yakalandı
Yasa dışı yollarla Suriye'den Türkiye'ye geçmek isteyen 6 kişi yakalandı. Yakalananlardan 4'ünün PKK terör örgütü mensubu olduğu öğrenildi.
Yangın çıkaracaklardı! Kıskıvrak yakalandılar
İstanbul Bayrampaşa'daki bir AVM'de bir kişinin çantası yanmaya başladı. Şüphelenilerek gözaltına alınan ve terörist oldukları ortaya çıkan kişiler, İstanbul'da orman yangını çıkarma hazırlığında olduklarını itiraf ettiler.