Arama
Arama Sonuçları
Ekmekci; “Zihnimde Kastamonu için yol haritası oluşuyor!”
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, İstanbul’da balıkçı barınaklarında incelemelerde bulundu. Milletvekili Ekmekci açıklamasında; “İstanbul'un dört yanındaki balıkçı barınaklarında incelemede bulunduk ve toplantılarımızda paydaşlarla bir araya geldik. Ekmeğini denizden çıkaranların fikirleri aynı zamanda Kastamonu için de yol haritası oluşturuyor zihnimde” dedi.
Dünya rekoru! 956 kilogramlık boğanın satış fiyatı şaşırttı
Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletinde "Speckle Park" cinsi boğa, rekor fiyata satıldı. Boğanın sahibi Brooke Paff, olaya ilişkin şokta olduğunu belirterek, "Oldukça özel bir andı." dedi.
Kılıçdaroğlu: ‘Milletimiz, bize de mesaj verdi’
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, basın toplantısı düzenledi. Önemli mesajlar veren Kılıçdaroğlu, adeta 2. turda destek vereceği isim merak konusu olan Sinan Oğan'a göz kırptı. CHP lideri, "Ben iktidara gelir gelmez tüm mültecileri evlerine göndereceğim. Nokta." dedi.
Büyük Çarşı’da her hafta mezat var
Kastamonu’da her hafta tarihi Büyük Çarşı İş Merkezinde bir araya gelen antikacılar, 150 yıllık mezat kültürü ile alışveriş yapıyor.
'Temel ihtiyaçlarımızı karşılayamaz olduk'
Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) MYK üyesi Varol Öztorun ve Eğitim Sen Genel Başkanı Nejla Kurul, Kastamonu'da basın açıklaması yaptı. İşsizlik, enflasyon, sermaye, sokak hayvanlarını koruma konuları hakkında değerlendirmelerde bulunan KESK MYK Üyesi Varol Öztorun, ''Temel ihtiyaçlarımızı karşılayamaz olduk'' dedi.