Arama
Arama Sonuçları
DSÖ’den sahte karaciğer ilacı uyarısı
DSÖ, bazı karaciğer hastalıklarının tedavisinde kullanılan karaciğer hastalıkları için kullanılan ‘Defıtelıo’ adlı ilacın sahte partilerinin Türkiye ve Hindistan’da satıldığını belirterek iki ülkeye uyarıda bulundu.
DSÖ uyardı: Türkiye'de de satılan ilaç ölüme neden olabilir
DSÖ, bazı karaciğer hastalıklarının tedavisinde kullanılan "DEFITELIO" adlı ilacın sahte partilerinin Türkiye ve Hindistan'da satıldığını belirterek, iki ülkeyi uyardı.
AB’de rekor iflas!
Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde bu yılın ikinci çeyreğinde şirket iflas başvuruları sayısı rekor seviyeye yükseldi
Erken ölümleri azaltmanın yol haritası eylülde
Cenevre’de kurulan Movement Health 2030 Vakfı’nın bugüne kadar 30 ülkede uygulamaya koyduğu sürdürülebilir sağlık sistemi için Türkiye’de çalışmalar başladı. Geçen hafta yapılan çalıştayın ardından Sağlık Bakanlığı ile birebir görüşmeler için hazırlık yapıldı. Önleyici sağlık ve erken tanı politikalarına tavsiye niteliğindeki ilk rapor, Eylül 2023’te açıklanacak.
TFF’de köklü değişiklikler olacak
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) perşembe günkü seçimi, değişim ve radikal atılımlar vadediyor.
Temsilcilerimizin Avrupa'daki rakipleri belli oldu!
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un da Konferans Ligi 2. eleme turundaki rakipleri belli oldu.
Millilerimiz fırtına gibi: 2-0
A Milli Futbol Takımımız, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu dördüncü maçında Galler'i 2-0 mağlup etti.
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın EURO 2024'teki rakipleri belli oldu
Kadınlar EHF EURO 2024 Elemeleri için İsviçre'nin Zürih kentinde yapılan kura çekiminde; A Milli Kadın Hentbol Takımımız Karadağ, Sırbistan ve Bulgaristan ile birlikte 6’ncı Grup'ta yer aldı.
Letonya'da Kastamonu BİLSEM rüzgarı
Kastamonu Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) 11 Nisan-15 Nisan 2022 tarihlerinde kurucusu olduğu ENJOY ENGLISH EFFECTIVELY (3E) isimli proje ile Türkiye, Romanya ve Bulgaristan'dan gelen 27 kişilik öğretmen ve öğrenci grubu ile Letonya'da.
Firmalarımız, Travel Turkey İzmir'e katılacak
Sektörün önde gelen temsilcilerini 15. kez bir araya getirecek olan Türkiye’nin en büyük turizm platformu Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi'ne Kastamonu'dan da katılım sağlanacak
Yabancı öğrenciler, Kastamonu'ya akın etti
Kastamonu Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Stratejik Okul Ortaklıkları projesi kapsamında birçok ülkeden ilimize gelen misafirleri ağırlamaya başladı
Milliler, Letonya engelini aştı
2022 FİFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız, Letonya'yı deplasmanda 2-1 mağlup etti