Arama
Arama Sonuçları
KSK'dan farklı galibiyet!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, deplasmanda 49 puanla altıncı sırada yer alan İskenderunspor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz, deplasmanda oynanan maçta İskenderunspor’u 3-0 mağlup etti.
Miniklerden KSK ziyareti
Kastamonu Kuzeykent İlkokulu öğrencileri, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor’u ziyaret etti.
KSK evinde devirdi; rakipler korktu!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ‘puan fırsatı’ olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırladı. Temsilcimiz, evinde Sarıyerspor’u 1-0 mağlup ederek 58 puanla Grup’un ikinci sırasında yerini aldı.
Gazi’de ‘uğursuz' düdük!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, tam bir puan fırsatı olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırlayacak. GMG Kastamonuspor’un oynadığı 8 maçtan sadece 1’ini kazandığı maçlarda yer alan hakem Ferhan Kestanlıoğlu, bugün Gazi’de düdük çalacak.
İlk yarı sessiz; ikinci yarı ise, fırsat!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, 28. Hafta mücadelesinde PFDK’dan seyircisiz oynama cezası yiyen ve yenilgiye doymayan Denizlispor ile Denizli Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geliyor.
KSK, geri mi dönüyor?
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, 27’nci haftada yeni Teknik Direktör Fırat Gül ile ilk maçını Menemen FK ile Gazi Stadı’nda tamamlayarak, 1-0 galip ayrılmıştı. Bugün ise KSK, deplasmanda seyircisiz maçına çıkacak.
KSK, zoru oynuyor!
Sezonun 26. Haftasında GMG Kastamonuspor, Somaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Iğdır FK ile karşılaşmasından sonra çıkış arayan temsilcimiz, son 3 maçtır galibiyet elde edemeyen Somaspor ile karşılaşmasında, 1-1 berabere sahadan ayrıldı.
Bitmedi, zora soktuk!
GMG Kastamonuspor, sezonun en kritik karşılaşmasında grup lideri Iğdır FK’yı Gazi Stadı’nda ağırladı. Karşılık atılan 1’er golle berabere tamamlanan karşılaşma sonrası puanını 48’e yükselten GMG Kastamonuspor, 52 puanla liderliğini pekiştiren Iğdır FK ve Uşakspor’u 8 golle devirerek 2. sıraya yerleşen Amed Sportif’in ardından grubun 3’üncü sırasına yerleşti.
KSK’da ‘resmi’ Cengiz Aygün dönemi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor Kulübü, Gençlik Merkezi’nde düzenlenen olağanüstü genel kurul ile yeni yönetimini belirledi.
Kastamonuspor’da ‘Cengiz Aygün’ sesleri!..
KULÜP BAŞKAN BURAK İZBELİ BIRAKIYOR, YÖNETİM OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI ALDI. ONURSAL BAŞKAN CENGİZ AYGÜN'ÜN KULÜP BAŞKANI OLMASI BEKLENİYOR
GMG Kastamonuspor noktayı koydu!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, sezonun ilk yarısının son müsabakasında Gazi Stadı’nda Arnavutköy Belediyespor’u ağırladı. Maçın henüz 9’uncu dakikasında ilk gol İsmail Güven’in ayağından ilk golü bulan KSK, Okan Eken ve Yusuf Türk’ün golleriyle rakibini 3-1 mağlup ederek ilk yarıyı en yakın rakibinin tam 7 puan üstünde tamamladı. Gazi Stadı'nda oynanan karşılaşmada rahat bir galibiyetle 3 puanı alan temsilcimiz, puanını 43'e yükseltti.
KSK, taraftarı şaşırttı! İlk yarıda üzüntü, maç sonunda sevinç
Kastamonu şehrinin gururu Kastamonuspor, zorlu bir mücadeleye sahne olan maçta taraftarlarını duygusal bir yolculuğa çıkardı. İlk yarıda 2-0 geriye düşen takım, maçın sonunda attığı gollerle 3-2'lik zaferle sahadan ayrılınca taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaşandı.
KSK maçından sonra, disipline verildi!
Amedspor, Kastamonu maçı sonrası disipline sevk edildi.
Fırtınayla ilgili Valilikten 'son durum raporu'
Kastamonu Valiliği, 25-26 Kasım'da yaşanan fırtına nedeniyle olumsuz etkilenen bölgelerdeki çalışmaları açıkladı. Yapılan açıklamada zararların tespit edildiği ve devletin tüm vatandaşların yanında olduğu vurgulandı.
Kastamonuspor golü attı, ortalık karıştı
GMG Kastamonuspor, Derince Belediyespor karşılaşmasında ortam gerildi.
KSK’dan başarı rüzgarı!
Boluspor ile karşılaşan GMG Kastamonuspor U-16 takımımız, Trendyol 1. Lig'e heyecan katan bir mücadeleye imza attı. Deplasmanda oynanan maçta, genç yeteneklerimiz rakibini 4-3 mağlup ederek büyük bir zafer elde etti. Bu mücadele dolu karşılaşmada alınan galibiyet, genç futbolcularımızın azmi ve yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi.
KSK’dan öğretmenlere '24 kasım' jesti...
Pazar günü stada gelen tüm öğretmenlerin kimliklerini göstererek maçı ücretsiz olarak izleyebileceği kaydedildi.
‘Beni KSK’dan ve Cengiz Aygün’den ayıracak para icat edilmedi’
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, kendisine gelen tekliflere net yanıt verdi
Borsa’dan KSK’ya ‘kombine’ desteği
GMG Kastamonuspor’un 2023-2024 futbol sezonu kombine bilet satışları bütün hızıyla devam ediyor.