İlk yarı sessiz; ikinci yarı ise, fırsat!;

İlk yarı sessiz; ikinci yarı ise, fırsat!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, 28. Hafta mücadelesinde PFDK’dan seyircisiz oynama cezası yiyen ve yenilgiye doymayan Denizlispor ile Denizli Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geliyor....

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, 28. Hafta mücadelesinde PFDK’dan seyircisiz oynama cezası yiyen ve yenilgiye doymayan Denizlispor ile Denizli Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geliyor.

Oynadığı 25 maçtan 15 galibiyet 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan 53 puanlı GMG Kastamonuspor, Oynadığı 26 maçtan 5 galibiyet 6 beraberlik 15 mağlubiyet alan 22 puanlı Denizlispor ile deplasmanda karşılaşıyor.

Şampiyonluk yolunda yürüyüşünü sürdüren GMG Kastamonuspor için güzel bir puan fırsatı olan bu karşılaşmanın ilk yarısında; KSK’da Yalçın Kılınç’ın 35’nci dakikada sarı kart görmesiyle ilk yarı golsüz tamamlandı.

Temsilcimiz, bu maçtan 3 puan koparması halinde, ikinci sıraya yerleşerek Menemen FK karşısında 1-0 mağlubiyetle devre arasına giden Iğdır FK’ya puan farkı atarak, Amed Sportif’e baskı kuracak.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum