Arama
Arama Sonuçları
Ayıdan korunmak için ilginç öneri!..
Kastamonu'da jandarma ekipleri, özellikle kırsal bölgelerde artan ayı saldırılarına karşı vatandaşları uyardı.
Ayıların inadı pahalıya mal oldu
Ayılara karşı sınav veren vatandaş: "Ayıyla komşu gibi olduk” 
Çiçekyayla Köyü'nden yol sitemi: 'Bu yolu artık yapın'
11 Ağustos 2021 yılında yaşanan sel felaketinde Bozkurt Çiçekyayla köyünde 6 hanenin yolu hasar gördü. O tarihten bu yana yolun yapılmadığını dile getiren köy sakinleri, evlerine gitmekte zorlandığını hatta Aile Mezarlığı'na dahi ziyaret edemediklerini dile getirdi. Bölgede her yağış sonrasında kaymaların olduğunu da dile getiren köy sakinleri yolunun bir an önce yapılmasını istiyor.
Vatandaş 'hastane' istiyor
Uzun bir dönem Kastamonu'nun sağlık hizmetini omuzlayan eski devlet hastanesi binasının yıkımının ardından, özellikle son yıllarda hızla gelişen Olukbaşı mevkiinde sağlık konusunda ciddi bir eksiklik yaşanıyor.
“Gidemiyoruz”
Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar sonrası şehirlerarası otobüs fiyatları da tavan yaptı. Kurban Bayramı’na sayılı günler kala otobüs bilet fiyatlarına zam geldi. Otobüs firmaları yaşanan zamlardan dolayı öğrenciler isyan etti. Bilet fiyatlarında yaşanan değişimi en çok hisseden öğrenciler, tatillerde, bayramlarda, vize ve final haftası sonrasında memleketlerine gidemediklerini dile getiriyor.
Mahallede dolaşıyorlar
Kastamonu’nun Cide ilçesinde mahalleye inen ayılar sebebiyle vatandaşlar evlerinden çıkamaz oldu. Gündüz vakti mahalle içerisinde dolaşan ayılar sebebiyle mahalle sakinlerini korku sardı.
“Kritik seviyeye yakınız”
Geçtiğimiz günlerde Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, kış şartları nedeniyle kan bağışlarında düşüş yaşandığını ve stokların artırılması için vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulunmuştu.
Pazarda 'tuvalet' sorunu
Daha öncesinde Gazi Stadı’nın arkasındaki sokakta kurulan Cuma pazarı Olukbaşı tarafına taşınmıştı.
Emlak zengini çıktı
İstanbul’da bir sosyal medya kanalına verdiği röportajda portakal bile alamadığını söyleyen kadının, Kastamonu ve İstanbul’da çok sayıda dairesinin olduğu iddia edildi.
Toplama kamplarında yaşanan zulüm
Kastamonu Nasrullah Meydanında, Doğu Türkistan Toplama Kamp Mağdurları Platformu imza toplama eylemi gerçekleştirdi. Toplama kamplarında Çin hükümetinin insanı hakları ihlal ettiğini vurgulayan kamp mağdurları seslerini duyurmak için Türkiye’deki bütün illerde eylem düzenleyeceklerini ifade ettiler.