Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da büyük uyuşturucu kaçakçısı yakalandı
Kastamonu'da 67 Bin 200 adet sentetik ecza hapı ile kutusunda yabancı menşeili 2 adet 9 mm çapında tabanca ele geçirilen zanlı, Adliyeye sevk edildi.
Öldürdüğü şahsın ailesine mahkemede başsağlığı diledi
Duruşmada savunma yapan sanık, "Ben ölüm korkusuyla bu olayı yaptım" dedi.
"Kadın emekçilerin daim desteğiyim"
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, benzinlikte çalışanları ziyaret etti.
El frenini çekmedi, olanlar oldu!
Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolu üzerindeki bir benzinlik istasyonunda park halinde olan hafif ticari araç, el firenin çekilmemesi sebebiyle hareket ederek, seyir halinde olan tıra çarptı.
El frenini çekmeyince!..
Tosya ilçesi D100 karayolu üzerindeki bir benzinlik istasyonunda park halinde olan hafif ticari araç, el firenin çekilmemesi sebebiyle hareket ederek, seyir halinde olan tıra çarptı.
Saraçlar'da kaza: 1 yaralı
Benzinlik önünde kamyon ve motor çarpıştı.
‘Gelin burayı sanayi alanı yapalım’
Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, Kronospan (SFC) Orman Ürünleri Fabrikası’nın yeni yatırımı ve fabrika alanının genişlemesine yönelik meclis toplantısında yaptığı konuşmada, tesisin organize sanayi bölgesine taşınmasının daha uygun olacağını ifade ederek Olukbaşı bölgesinin bir sanayi bacasını daha kaldıramayacağını ve bölgede yaşayan vatandaşların fabrikadan şikayetçi olduğunu iddia etmişti. Parçal’ın sözlerinin ardından Kronospan’dan gelen davet üzerine fabrikada meclis üyelerinin de katılımıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Kurubenzinlik’te feci kaza: 3 yaralı
Kastamonu'da kamyona çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılan yaralılar hastaneye kaldırıldı.
Kurubenzinlik’te ‘bildik’ manzara
Kastamonu’da yoğun sis sebebiyle görüş mesafesinin 30 metreye kadar düştüğü yolda, virajı alamayan otomobil tarlaya uçtu. Kazada 2 çocuk yaralandı.
Lokantadaki cinayetin detayları…
Kastamonu'da bir lokantada öldürülen vatandaşın ablası, kardeşinin 15-20 gündür evine gelmeyen, eşi sebebiyle öldürüldüğünü iddia ederek, kaçan şahsın arkasından ateş ettiği gerekçesiyle tutuklanan ablasının da tahliye edilmesini istedi. Öldürülen Köse’nin kardeşleri, yaşanan olayların sebebi olarak gördükleri gelinlerinin de tutuklanmasını talep etti.
Şantiyede hortum paniği
Kastamonu’da bir şantiyede çıkan ve paniğe sebep hortum, vatandaşlar tarafından görüntülendi.
Belediye Başkanı'na istek yağmuru
CNG Haber ekibi, Kastamonu’da vatandaşların nabzını tutmaya devam ediyor. Kastamonu halkına ‘Belediye Başkanı'ndan bir şey isteseydiniz bu ne olurdu?’ sorusunu yönelttik. Belediye Başkanı’ndan mezar isteyen de oldu, şehirdeki sıkıntıların çözülmesi noktasında öneriler sunan da oldu. Detaylar haberimizde…
Yine Kuru Benzinlik, yine ölüm
Kastamonu’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. 50 metre sürüklenerek durabilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.
“Kadın eli değdiği yer çiçek gibi olur”
Kastamall Oto Yıkama, müşterilerinden tam not alırken, kadın istihdama yönelik yaptığı girişimlerle de takdir topluyor. Kastamall Oto Yıkama işletmesinin sahibi Ferdi Özen, kadınların iş hayatında olması gerektiğini ve erkeklerin yaptığı işleri kadınların da yapabileceğini, bunun için cinsiyet ayrımının yapılmasının doğru olmadığına dikkat çekti.
Aynı yerde 2 kaza
Kurubenzinlik Kavşağı’nda yoldan çıkan bir otomobil tarlaya uçarken, kavşak içerisinde ise iki otomobil birbiriyle çarpıştı. Trafik ışık ihlalleri sonucunda yaşanılan kazalarda 4 kişi yaralandı.
Emniyet kemeriyle hayata tutundu
Kastamonu-İstanbul karayolu üzerinde yolunu şaşıran sürücü, yaklaşık 50 metre tarlaya uçtu. Kazada araçta bulunanlar emniyet kemeri takılı olması sayesinde hayatta kaldı.
Sürücüler soluğu oto yıkamacıda aldı
Kastamonu’da, gece saatlerinde yağmurla birlikte toz yağdı. Sabah tozla kaplanan araçlarını gören vatandaşlar oto yıkamacıların yolunu tuttu.
Tosya'da esrarengiz patlama korkuttu
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde akşam saatlerinde peş peşe 2 defa duyulan esrarengiz patlama sesi, korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.
Her şeyiyle orjinal Tofaş'ı bakın kaç TL'ye sattı!
Esnaf Ali Yumuk, her ayrıntısıyla orijinal 1993 model Tofaş Doğan SLX otomobilini fabrikadan çıktığı haliyle muhafaza edip, 125 bin TL'ye sattığını söyledi.
“Kastamonu, hak ettiği değeri görmeli''
Kastamonu Turizm Otelciler Derneği Başkanı Hüsnü Gül, yaptığı açıklamada Kastamonu'nun hak ettiği değeri görmesi gerektiğinin altını çizerek, turizm alanında faaliyet gösteren işletmelerin artan giderler sebebiyle zor duruma düşebileceğini ve hizmet kalitesinden ödün verilebileceğini kaydetti.
BENZİNLİK ÇEVRESİNDE KORKUTUCU KAZA!
Ya iş makinesi olmasaydı? Daday'da park halindeki iş makinesi, olası bir faciayı önledi.
Kurubenzinlik'te kaza
Kastamonu istikameti kısa süreliğine trafiğe kapatıldı